Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!

Φόρτωσα 2 ταινίες mkv και παίζανε χωρίς ήχο στο wd.,

ενώ στον υπολογιστή παίζουνε κανονικά.

τι γίνεται λάθος?δέν μπορώ να καταλάβω.

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Τα ιδια λεμε συνεχεια. Ο ηχος ειναι dts και το wd δεν τον κανει downmix

Χωρις ιχνος υπερβολης,πρεπει να ειναι και η χιλιοστη φορα που εχει ειπωθει αυτο το πραγμα με το dts...

Διαβαστε λιγακι ρε παιδια.4-5 σελιδες τυχαια να διαβαζετε,καπου θα ειναι γραμμενο.

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα. Έχω τεράστιο πρόβλημα με το wd tv. Όσα updates και αν έχω κάνει δεν έχω καταφέρει να δω ταινία με μη ενσωματωμένους υποτίτλους. είτε είναι full hd είτε dvix κλπ μου τους δείχνει πάντα με κινέζικους χαρακτήρες. Έχω απελπιστεί δεν ξέρω τι άλλο να κάνω αν μπορείτε να με βοηθήσετε θα σας ήμουν ευγνώμων.

Δημοσ.
Τα ιδια λεμε συνεχεια. Ο ηχος ειναι dts και το wd δεν τον κανει downmix

Ενταξει, επρεπε να ριξουν και μια ματια πισω, αλλα δε φταινε και οι αγοραστες αν η WD τσιγγουνευεται. Καπου διαβασα οτι εχει πουλησει 1,5 εκατομμυριο TV HD συσκευες, ρε τσιφουτη, δωσε 5$ το κομματι στη DTS να μην ταλαιπωρειται ο κοσμος. Δεν εισαι ουτε η popcornhour ουτε η Egreat, η WD εισαι (στις 500 μεγαλυτερες εταιρειες του κοσμου, στο Fortune 500)...

Παιδιά καλησπέρα. Έχω τεράστιο πρόβλημα με το wd tv. Όσα updates και αν έχω κάνει δεν έχω καταφέρει να δω ταινία με μη ενσωματωμένους υποτίτλους. είτε είναι full hd είτε dvix κλπ μου τους δείχνει πάντα με κινέζικους χαρακτήρες. Έχω απελπιστεί δεν ξέρω τι άλλο να κάνω αν μπορείτε να με βοηθήσετε θα σας ήμουν ευγνώμων.

Καπου στα settings εχει additional language encoding, βαλε Greek_ISO ή Greek1253 οτι εχει greek τελοσπαντων και δε θα εχεις προβλημα...

Δημοσ.

Βγήκε νέο firmware 1.02.11 ορίστε τι λένε τα release notes:

Prerelease 1.02.11 (includes all previously released updates)

Resolved Issues:

• Resolved issue where UI Language displayed as OFF when English is selected.
  • Resolved UI issue where "ContainsWWW" shows up in the search menu instead of "Contains".
  • Resolved MKV audio/video sync issues.
  • Resolved issue where songs were displayed in alphabetical order instead of track order in album view.

New features:

• Added video playlist support.
  • Added support for unlocking locked WD external drives

Άντε να βγει και το 2.xx.xx που απ' ότι λέγεται θα υποστηρίζει και dts downmix.

Δημοσ.

Αν βαλουνε dts στο firmware τοτε ποιος θα αγορασει το καινουριο μοντελο που ετοιμαζουνε?

Εκει ειναι ολο το παιχνιδι.

Δημοσ.
Αν βαλουνε dts στο firmware τοτε ποιος θα αγορασει το καινουριο μοντελο που ετοιμαζουνε?

Εκει ειναι ολο το παιχνιδι.

Αυτό ακριβώς είχα ρωτήσει κι εγώ σε παλιότερο ποστ και μου απάντησαν ότι το νέο wd hd tv2 δεν θα έχει μόνο το dts αλλά και πολλά περισσότερα από το wd hd tv1 όπως είναι τα online tv, lan support και άλλα πολλά.

Τώρα σίγουρο δεν είναι τίποτα αλλά έτσι ακούγετε ότι το νέο firmware 2.xx.xx για το wd hd tv1 θα υποστηρίζει και dts downmix, σίγουρα θα δούμε όταν με το καλό κυκλοφορήσει αυτό το νέο firmware.

Δημοσ.

παιδες διαβασα το αρχικο review, mkv εξωτερικους υπότιτλους παίζει ετσι?μολις βγει το νεο firmware που λετε και θα αναπααγονται ολα τα mkv λεω να το τσιμπησω...

Δημοσ.
δηλαδή τα dts εχουν ηχο με το wd tv?

btw αναπαραγονται ολα τα mkv με εξωτερικους υπότιτλους ετσι?

1)ναι μονο αν εχεις εξωτερικο dts decoder βλεπε καποιον ενισχυτη κτλ

2)ναι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...