Predatorkill Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 αααχ,ειναι απαυτο το dvd με ενισχυτη μαζι και δεν διαθετει οπτική ινα,,μπορω να κανω κατι αλλο?ο ενισχυτης εχει 1 hdmi μονο. Με μονο μια hdmi δεν θα καταφερεις να κανεις δουλεια. Η μοναδικη συνδεση που μπορεις να κανεις για να εισαι φουλ κομπλε ειναι συνδεση WDTV με hdmi στη TV, και οπτικη ινα στον ενισχυτη για να εχεις DD5.1 και DTS. Προφανως η HDMI του ενισχυτη ειναι για συνδεση στην TV αρα δεν ειναι εισοδος αλλα εξοδος. ps. μεγαλυτερη μαλακια που εχει κατασκευαστει ποτε ειναι τα all-in-one home theaters με DVD, θα τους χαλαγε να βαλουν μια optical/coaxial in συνδεση.... no offence!
jimeleysina Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Με μονο μια hdmi δεν θα καταφερεις να κανεις δουλεια. Η μοναδικη συνδεση που μπορεις να κανεις για να εισαι φουλ κομπλε ειναι συνδεση WDTV με hdmi στη TV, και οπτικη ινα στον ενισχυτη για να εχεις DD5.1 και DTS. Προφανως η HDMI του ενισχυτη ειναι για συνδεση στην TV αρα δεν ειναι εισοδος αλλα εξοδος. ps. μεγαλυτερη μαλακια που εχει κατασκευαστει ποτε ειναι τα all-in-one home theaters με DVD, θα τους χαλαγε να βαλουν μια optical/coaxial in συνδεση.... no offence! το συγκεκριμενο home theater ειναι αυτο'http://hellas.lge.com/prodmodeldetail.do?actType=search&page=1&modelCategoryId=0201&categoryId=0201&parentId=02&modelCodeDisplay=HT-304SU&model=NOTHING μπορω να κανω κατι για να συνδεσω το western digital σε αυτο?
Predatorkill Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 το συγκεκριμενο home theater ειναι αυτο'http://hellas.lge.com/prodmodeldetail.do?actType=search&page=1&modelCategoryId=0201&categoryId=0201&parentId=02&modelCodeDisplay=HT-304SU&model=NOTHINGμπορω να κανω κατι για να συνδεσω το western digital σε αυτο? Απο οτι βλεπω, ο μονος τροπος ειναι να το συνδεσεις στο Portable in Jack, αυτο σημαινει οτι πρεπει να παρεις ενα καλωδιο RCA (ασπρο κοκκινο) σε μινι Jack. ΑΛΛΑ, ο ηχος που θα εχεις θα ειναι στερεοφωνικος και οχι 5.1 καθως η συνδεση θα ειναι αναλογικη. Το μινι τζακ στον ενισχυτη και το κοκκινο ασπρο στο WDTV και απο τον ενισχυτη διαλεξε Portable για να ακουσεις τον ηχο. Απο το να ακους απο τη τηλεοραση 1000 φορες να ακους απο τα ηχεια, ας ειναι και στερεοφωνικα στο φιναλε. edit: τωρα ειδα οτι εχει auxiliary οποτε ενα καλωδιο RCA se RCA κοκκινο-ασπρο μπορει να κανει τη δουλεια. νομιζω οτι τετοιο καλωδιο ειχε μεσα η συσκευασια, απλως εχει και του βιντεο κολλημενο, το κιτρινο δλδ, οποτε αυτο δεν το συνδεεις πουθενα.
jimeleysina Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Απο οτι βλεπω, ο μονος τροπος ειναι να το συνδεσεις στο Portable in Jack, αυτο σημαινει οτι πρεπει να παρεις ενα καλωδιο RCA (ασπρο κοκκινο) σε μινι Jack. ΑΛΛΑ, ο ηχος που θα εχεις θα ειναι στερεοφωνικος και οχι 5.1 καθως η συνδεση θα ειναι αναλογικη. Το μινι τζακ στον ενισχυτη και το κοκκινο ασπρο στο WDTV και απο τον ενισχυτη διαλεξε Portable για να ακουσεις τον ηχο. Απο το να ακους απο τη τηλεοραση 1000 φορες να ακους απο τα ηχεια, ας ειναι και στερεοφωνικα στο φιναλε. edit: τωρα ειδα οτι εχει auxiliary οποτε ενα καλωδιο RCA se RCA κοκκινο-ασπρο μπορει να κανει τη δουλεια. νομιζω οτι τετοιο καλωδιο ειχε μεσα η συσκευασια, απλως εχει και του βιντεο κολλημενο, το κιτρινο δλδ, οποτε αυτο δεν το συνδεεις πουθενα. εγινε φιλαρακι!θα το δοκιμασω.
scarface5323 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Καλησπέρα, μήπως μπορεί να μου λύσει κάποιος το πρόβλημα που έχω? σε ορισμένες ταινίες τον ήχο δεν τον παίζει...νομίζο φταίει που λέει digital...μήπως ξέρεται πως να το διορθώσω?..ευχαριστω εκ των προτέρων
scarface5323 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Μετατρέποντας τον ήχο απο dts σe AC3. μήπως μπορείς να με βοηθήσεις σε αυτό?γιατι διαβασα οτι οσοι έχουν προσπαθήσει η λαθος συγχρονισμένος θα βγαίνει ο ήχος η μικρότερος κ τα λοιπα..
neofix Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Ρε παιδιά εμένα μου συμβαίνει το εξής, το μηχανάκι ανάβει απο μόνο του! Γυρνάω απο τη δουλειά και το βλέπω αναμμένο με τον σκληρό επίσης να έχει ανάψει!. Έχει το τελευταίο firmware επάνω, Το έχει πάθει κανείς άλλος;
ANHLIKOS Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 μήπως μπορείς να με βοηθήσεις σε αυτό?γιατι διαβασα οτι οσοι έχουν προσπαθήσει η λαθος συγχρονισμένος θα βγαίνει ο ήχος η μικρότερος κ τα λοιπα.. Na σου πω την αληθεια δεν το εχω κανει ποτε, για να δω τι προβλήματα βγαζει. Μιας και εχω egreat. Αλλα φανταζομαι αν βαλεις στο google dts to ac3, ολο και κατι θα σου βγαλει. Ρε παιδιά εμένα μου συμβαίνει το εξής, το μηχανάκι ανάβει απο μόνο του! Γυρνάω απο τη δουλειά και το βλέπω αναμμένο με τον σκληρό επίσης να έχει ανάψει!. Έχει το τελευταίο firmware επάνω, Το έχει πάθει κανείς άλλος; Το πιο πιθανό ειναι να υπήρχε κάποια διακοπή ρεύματος. Με αποτέλεσμα οταν ξανα ηρθε το ρεύμα, να άναψαν τα μηχανήματα. Στο κάνει συχνα αυτο?
furious99 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 μήπως μπορείς να με βοηθήσεις σε αυτό?γιατι διαβασα οτι οσοι έχουν προσπαθήσει η λαθος συγχρονισμένος θα βγαίνει ο ήχος η μικρότερος κ τα λοιπα.. Εχει απαντηθει πολλες φορες διαβασε πισω στις πρωτες σελιδες popcorn audioconverter
gtsamour Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Ρε παιδιά εμένα μου συμβαίνει το εξής, το μηχανάκι ανάβει απο μόνο του! Γυρνάω απο τη δουλειά και το βλέπω αναμμένο με τον σκληρό επίσης να έχει ανάψει!. Έχει το τελευταίο firmware επάνω, Το έχει πάθει κανείς άλλος; Mου συμβαίνει μόνο αν γίνει κάποια διακοπή ρεύματος απο τη ΔΕΗ. Όταν έρχεται πάλι το ρεύμα ανάβει.
panosvlass Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Σε ολους το κανει μην σε ανησυχει που αναβει μονο του. Να σε ανησυχει οτι καθε μερα εχεις διακοπες απο την δεη. Οποτε το UPS ειναι μια λυση για να μην εχεις χειροτερα προβληματα. Παρε ενα βαλε και την TV επανω και οτι αλλο θες και εισαι καλυμενος σε πολλεσ συνθηκες.
vagelispyr Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 να πάρω ενισχυτή η να περιμένω μήπως βγεί το firmware για το dts, τι λέτε?απο ότι είδα είδα ενισχυτής με ηχεία θέλω 300€ το λιγότερο
JUST-GAMER Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Εννοείτε να περιμένεις λίγο να βγει το fw που θα υποστηρίζει και το dts downmix γιατί μπορεί να μην χρειαστεί να πάρεις ενισχυτή.
manost Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 να πάρω ενισχυτή η να περιμένω μήπως βγεί το firmware για το dts, τι λέτε?απο ότι είδα είδα ενισχυτής με ηχεία θέλω 300€ το λιγότερο Παίρνοντας ενισχυτή περνάς και σε άλλα κόλπα. Σκέψου ότι μπορείς οποιαδήποτε στιγμή να συνδέσεις και 5+1 ηχεία και να έχεις home theater, άσχετα με το αν οι hd ταινίες σου θα έχουν dts ή ac3 ήχο. Επιπλέον δεν θα σε νοιάζει πότε και αν θα βγάλει η wd firmware με dts downmix
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα