gkolokot Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 καλησπερα παιδια αγορασα και εγω το wdtv και εχω το εξης προβλημα. δεν μπορω να το συνδεσω με HDMI, δεν μου δειχνει καθολου εικονα. κανω τις ρυθμησεις με τα 3 καλοδια σε HDMI και οταν το κλεισω μετα δεν μου ανοιγει εικονα στο καναλι του HDMI. Εκανα αναβθμιση στην 1.02.10 ΚΑΠΟΙΑ ΛΥΣΗ
panosvlass Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δοκιμασε αλλο καλωδιο hdmi.Θα ειναι απο αυτα που δεν κανουν καλη επαφη με την συνδεση του WDTV.Εχει συμβει σε πολυ κοσμο. Αν δοκιμασεις και 2ο καλωδιο και παλι δεν παιζει τοτε πηγαινε το πισω. Αλλα στανταρ με αλλο καλωδιο θα βρεις την υγεια σου. Δεν χρειαζετε να κανεις καμια ρυθμιση με τα 3 καλωδια(rca), κανονικα πρεπει να παιζει καπακια με το hdmi.
gkolokot Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Σε ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση panosvlass. Θα πρεπει να ζητησω καποιο συγκεκριμενο καλωδιο HDMI ή απλα καποιο πιο καινουργιο απο αυτο που διαθετω?
KleKoR Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Σε ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση panosvlass. Θα πρεπει να ζητησω καποιο συγκεκριμενο καλωδιο HDMI ή απλα καποιο πιο καινουργιο απο αυτο που διαθετω? Πάρε ένα φτηνό equip και θα κάνεις την δουλειά σου...
vagelispyr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 αντε μακαρι γιατι εχω βαρεθει να κανω convert! ποτε αναμενεται? έχουν πει οτι θα βγεί αναβάθμιση με dts?δεν το ξερα και έλεγα να πάρω ενισχυτή,αυτη την μετατροπη δεν μπορώ να την κάνω με τίποτα......
JUST-GAMER Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Έτσι ακούγετε φίλε μου ότι με το fw 2.x.x θα υποστηρίζει και dts downmix και γενικότερα dts από μόνο του το wd hd tv1. Εγώ πάλι απορώ για ποιο λόγο να το κάνουν τι στιγμή που θα βγάλουν νέο wd hd tv2 που ούτω σι άλλως θα υποστηρίζει dts και πολλά άλλα καθότι με αυτό τον τρόπο θα πάρουν πολλοί λιγότεροι το νέο wd hd tv2 αφού θα έχει και το wd hd tv1 dts support. Τι να πω ο καιρός θα δείξει.
furious99 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Για DTS downmix μην περιμενετε. Κοστιζει χρηματα η αδεια και δεν προκειται η WD να σας το δωσει τσαμπα. Θα το δωσει στο καινουριο μοντελο, στο οποιο θα το πληρωνεις κατα την αγορα, αφου θα ειναι στα χαρακτηριστικα της νεας συσκευης. Πουληστε το και παρτε συσκευη που να το υποστηριζει.
hasiotis_john Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Για DTS downmix μην περιμενετε. Κοστιζει χρηματα η αδεια και δεν προκειται η WD να σας το δωσει τσαμπα. Θα το δωσει στο καινουριο μοντελο, στο οποιο θα το πληρωνεις κατα την αγορα, αφου θα ειναι στα χαρακτηριστικα της νεας συσκευης. Πουληστε το και παρτε συσκευη που να το υποστηριζει. Συμφωνώ και γω με τον furious, θα ήταν εξάλλου χαζό να το κάνει αυτό μαζί με την κυκλοφορία του καινούργιου! Μόνο αν κάποιος hackerάς πάρει το firmware και το "πειράξει" θα βρεθεί η λύση , αλλά από την WD λίγο δύσκολο να το κάνει! Μου φαίνεται πάντως περίεργο πως δεν το έχουν κάνει ακόμα... εδώ, τόσα και τόσα έχουν κάνει , βλ. iphone, sony PSP κτλ κτλ κτλ!
JUST-GAMER Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Για DTS downmix μην περιμενετε. Κοστιζει χρηματα η αδεια και δεν προκειται η WD να σας το δωσει τσαμπα. Θα το δωσει στο καινουριο μοντελο, στο οποιο θα το πληρωνεις κατα την αγορα, αφου θα ειναι στα χαρακτηριστικα της νεας συσκευης. Πουληστε το και παρτε συσκευη που να το υποστηριζει. Ναι αλλά κάποιος από εδώ είχε αναφέρει ότι με το νέο 2.x.x firmware θα υποστηρίζει dts. Είναι ψέματα δηλαδή? Ορίστε και τα συγκεκριμένα ποστ. Μερικές αποκλειστικές πληροφορίες Τον Οκτώβριο/Νοέμβριο θα κυκλοφορήσει η έκδοση 2.0 του λογισμικού που τρέχει το WDTV Media Player. Θα έχει εντελώς νέο User Interface, παρόμοιο με το WDTV Mini και WDTV Live Player που αναφέρθηκαν προηγουμένως. Μέσα στα νέα χαρακτηριστικά θα είναι και η πολυπόθητη DTS υποστήριξη. Περισσότερα σύντομα Ναι downmix, δηλαδή αν δεν έχεις dts ενισχυτή θα μπορείς να ακούς κανονικά τον ήχο Από πρόσφατο event της wd στο οποίο παρουσιάστηκαν τα νέα της προιόντα και θα ενημερωθείτε σχετικά τις επόμενες ημέρες. Για πες μου μερικά που δοκίμασες εσύ η οποιοσδήποτε άλλος και παρουσιάστηκε πρόβλημα ώστε να τα έχω σαν οδηγό για μελλοντικές δοκιμές. Ότι δοκίμασα δεν είχα κάποιο θέμα στην αναπαραγωγή. Ε δεν έχεις και τα πάντα, υπάρχει η αδυναμία δικτύωσης που για κάποιους είναι πολύ σημαντική και το καλύπτουν με το νέο μοντέλο. Για άλλους μπορεί να είναι η ύπαρξη εσωτερικού δίσκου, η σύνδεση με εξωτερικό blu-ray και άλλα πολλά.
hasiotis_john Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Αν όντως θα ισχύει αυτό , τότε (μάλλον) θα το κάνει η WD όταν θα σταματήσει την κυκλοφορία του τωρινού μοντέλου ... οπότε δεν θα υπάρξει ανταγωνισμός με το καινούργιο τους μοντέλο! Μια χαρά θα είναι για όλους που το έχουν ήδη!!! Αναμένουμε λοιπόν το καινούργιο firmware! Ας ελπίσουμε να τελειοποιήσουν όλα τα περί υποτίτλων και υπερθέρμανσης της συσκευής!
JUST-GAMER Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) Μα δεν έχει κανένα πρόβλημα υπερθερμανσης(Άποψη μου) το μηχάνημα και τα κολλήματα που τρώνε μερικά wd hd tv1 είναι λόγο του firmware και των ελληνικών υπότιτλων όχι λόγο υπερθερμανσης του μηχανήματος. Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2009 από JUST-GAMER
hasiotis_john Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) Μα δεν έχει κανένα πρόβλημα υπερθερμανσης το μηχάνημα και τα κολλήματα που τρώνε μερικά wd hd tv1 είναι λόγο του firmware και των ελληνικών υπότιτλων όχι λόγο υπερθερμανσης του μηχανήματος. Ας τα πάρουμε από την αρχή , έχουν περάσει 2 συσκευές από τα χέρια μου και η μία είχε πρόβλημα με υπερθέρμανση ... σπάνια μάλιστα πάγωνε η εικόνα και έπρεπε να το κλείσω και να το ανοίξω πάλι! Εννοείτε το γύρισα στο eshop και το πήραν πίσω , αφού είδαν και αυτοί το πρόβλημα! Είχα επικοινωνήσει και με την WD και η απάντησή τους ήταν να περιμένω καινούργιο firmware... σιγά μην περίμενα! Δες και εδώ τι λέει ένα φίλος εδώ στο φόρουμ... """Υπαρχει καποιος με τη νεα εκδοση του firmware που να αντιμετωπιζει το ιδιο προβλημα υπερθερμανσης οπως εγω? Σε αλλα forum εχουν αναφερθει οτι με την νεα εκδοση 1.02. το chip ζεστενεται πιο πολυ αλλα δικαιολογηται το μηχανημα να σταματαει την ταινια και στη τηλεοραση να βλεπω check signal cable ενω ειναι ανοιχτο μετα απο καμια ωρα ταινιας?""""" Δες και εδώ .... """"Δεν ξερω αν ειπωθηκε και προηγουμενως-δεν μπορεσα να διαβασω ολο το θεμα- το οτι υπερθερμαινεται μετα απο λιγες ωρες λειτουργιας. Οταν καποια στιγμη μου κολλησε στα μενου,αναγκαστηκα να το βγαζω απο την πριζα οταν δεν λειτουργει.Αναπτυσσει πολυ μεγαλες θερμοκρασιες,πολυ μεγαλυτερες απο τον μετασχηματιστη που το συνοδευει.Η θερμοτητα ειναι τοσο μεγαλη που μεταδιδεται και στα στικακια."""" Μπορώ να σου βάλω και άλλα πολλά links αν θες !! (και άλλα τόσα από ξένα site) Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2009 από hasiotis_john
JUST-GAMER Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Ναι οκ δεν αντιλέγω μπορεί να είναι μερικά άτομα που πέτυχαν ελαττωματικά μηχανήματα(Άλλωστε δεν νομίζω να υπάρχει συσκευή που να έχει 0% προβλήματα, ελαττώματα ανά το κόσμο ειδικά αν είναι ηλεκτρονική συσκευή) αλλά επειδή εμένα όπως είπες με την 1.02.10 δεν εχω κανένα απολύτως πρόβλημα γι' αυτό νόμιζα ότι δεν έχει πρόβλημα υπερθέρμανσης το μηχάνημα. Αυτό πιστεύω δεν είναι λόγος να ειρωνεύεσαι και να μειώνεις τον άλλον. Μπορείς να πεις την άποψη σου ευγενικά και σωστά και όχι με ειρωνεία. Όπως είδες εγώ δεν μείωσα - ειρωνεύτηκα κανέναν. Και για να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι έκανα εντιτ το προηγούμενο ποστ μου και λέω ότι αυτή είναι η άποψη μου όχι και ο κανόνας.
skiabox Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Απο οτι διαβαζω ετοιμαζεται κανουριο μηχανακι απο την wd. Εχουμε μηπως περισσοτερες λεπτομερειες για αυτο? Thnx!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα