Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατί δεν δοκιμάζεις το πρόγραμμα mkvtoolnix που μπορεί να χωρίσει οποιοδήποτε mkv αρχείο σε όσα κομμάτια θελεις χωρίς να χάσεις καθόλου σε ποιότητα.

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Το optical που γραφει καλο ειναι αλλα μας το χαλαει το "Ιn sat". Ισως και να μην εχει optical το dvd player σου αλλα coaxial(hint, δεν καταλαβαινεις τι ακριβως ειναι πχ το coaxial ας πουμε για να μαθεις ειναι παναπλο, πας στο google βαζεις μονο το "coaxial" και βρισκεις σελιδες και διαβαζεις. πολυ χρησιμο ειναι βαζεις και ενα wiki διπλα πχ "coaxial wiki" και να διαβαζεις λιγο στα γρηγορα απο wikipedia η' να πατας επανω επανω στο google να δεις photos απο το αντικειμενο ωστε να εχεις οπτικη με το θεμα)

Αν το dvd σου που λες εχει coaxial τοτε θα χρειαστεις ενα μετατροπεα απο optical σε coaxial οπως αυτο εδώ

http://www.emimikos.gr/shop/product.php?productid=17391&cat=586&page=1

Οποτε η συνδεσμολογία σου για τον ηχο μονο θα ειναι απο το wd στον μετατροπεα με optical καλωδιο και απο τον μετατροπεα στο dvd σου με coaxial καλωδιο. Δεν χρειαζεται καποια περαιτερω ρύθμιση το dvd σου, απλως θα πρεπει να επιλεξεις τι ακριβως να σου παιζει(οχι dvd, οχι ραδιώφονο, κατι αλλο που δεν θυμάμαι τωρα ακριβως)

Το ιδιο και για την τιβι, δεν χρειαζεται καποια περαιτερω ρυθμιση, απλως με ενα κουμπι που το πατας 2-3 φορες εναλλασεσαι μεταξυ καποιων επιλογων μεχρι να φτασεις να περνεις σημα απο την hdmi σου.

ΥΓ οπου γραφω dvd εννοω ενισχυτη με ενσωματομένο dvd..

Ευχαριστώ Για τις Πληροφορίες,

Χθές πειγα και αγόρασα ένα καλώδιο hdmi στα 43ε και ένα καλώδιο optical στα 25ε.

πιστεύω να πείρα το σωστό καλώδιο γιατι απο ότι είδα πίσω απο το dvd player η υποδοχή δεν είναι στρόγγυλη αλλά κάπως τετραγωνισμένη.

Δημοσ.

Το εγκατέστησα, έκανα και το update σε 1.02.10.

Όμως έχω ένα πρόβλημα για το οποίο διάβασα τα προηγούμενα post αλλά δεν βρήκα λύση.

Μετά από 10-15 λεπτά που παίζει μια ταινία DTS 1080p κολαει και πάει καρέ καρέ χωρίς ήχο.

Τι να κάνω σε αυτήν την περίπτωση?

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

θα με τρελάνουν στο πλαισιο,πήγα να ρωτήσω αν το dvd που ειχα παρει απο αυτους που εχει coaxial πισω για να συνδέσω το wd θα κάνει δουλειά για τον ήχο και μου είπαν οχι μόνο δεν κάνει αλλά ούτε και με ενισχυτή θα κάνω δουλειά,με ενισχυτή δεν θα κάνω δουλειά?

Επεξ/σία από vagelispyr
Δημοσ.

εχω το μηχανιμα απο το πασχα χορις καμια αναβαθμιση και επεζε ος τορα τελεια και σημερα μου βγαχει τους subs σε αλαμπουρνεζικα τι να κανω?

Δημοσ.

Ολους η μιας συγκεκριμενης?

Αν μιας συγκεκριμενης φταιει ο sub βρες αλλον η μετατρεψε τον

Αν σε ολους τοτε:

Αν το ειχες εκτος ρευματος μαλλον γυρισε σε default ρυθμισεις.

Πηγαινε στις ρυθμισεις και βαλε GREEK στους subs.

Γενικα παιξε λιγο την ρυθμιση αυτη και θα βγαλεις ακρη.

Δημοσ.
θα με τρελάνουν στο πλαισιο,πήγα να ρωτήσω αν το dvd που ειχα παρει απο αυτους που εχει coaxial πισω για να συνδέσω το wd θα κάνει δουλειά για τον ήχο και μου είπαν οχι μόνο δεν κάνει αλλά ούτε και με ενισχυτή θα κάνω δουλειά,με ενισχυτή δεν θα κάνω δουλειά?

Με ενισχυτή που παίρνει οπτική ίνα, φυσικά και ΔΕΝ θα έχεις κανένα πρόβλημα.

Δυστυχώς τους υπαλλήλους του πλαισίου τους διαλέγουν με βάση τον μισθό που ζητάνε (1000<χ), anyway....!

Δημοσ.

Με ενισχυτή που παίρνει οπτική ίνα, φυσικά και ΔΕΝ θα έχεις κανένα πρόβλημα.

Δυστυχώς τους υπαλλήλους του πλαισίου τους διαλέγουν με βάση τον μισθό που ζητάνε (1000<χ), anyway....!

Είναι σίγουρο αυτό φίλε μου έτσι?κριμα να δώσω τόσα χρήματα γι αυτο τον λόγο και να μην κάνω δουλεια,απο οτι ξερω οι κοαινουργιοι ενισχυτες υποστηριζουν τα πάντα, θελω να πω οτι έχουν όλες τις υποδοχες

Δημοσ.

να ρωτήσω κάτι?

πηγα χθες να παρω το western digital,και θελω να το δουλεψω με φλασακι και οχι με σκληρο δισκο,τελος παντων,μου ειπανε πως στο φλασακι δεν θα μπορω να φορτωνω ταινιες πανω απο 2,5giga.π.χ μια ταινια mkv 6,7 η και παραπανω giga.

τον λογο δεν τον θυμαμαι που μου ειπε ο πωλητης.

αληθευει κατι τετοιο?και γιατι???

Δημοσ.

Βλακείες σου είπε ο πωλητής.... Εκτός αν εννοούσε τον περιορισμό του FAT32 αλλά και πάλι έκανε λάθος στο μέγεθος... Διαμόρφωση NTFS στο φλασάκι και θα είσαι άρχοντας...

Δημοσ.
Βλακείες σου είπε ο πωλητής.... Εκτός αν εννοούσε τον περιορισμό του FAT32 αλλά και πάλι έκανε λάθος στο μέγεθος... Διαμόρφωση NTFS στο φλασάκι και θα είσαι άρχοντας...

ναι ρε φιλαρακι!αυτο μου ειπε για το fat32 .διαμορφωση NTFS αν δεν κανω λαθος γινεται στο disc utility ε?θα το δοκιμασω σε ενα φλασακι.

1000 ευχαριστω για την αμεση απαντηση!!!:-):-):-)

Δημοσ.

Ακριβως οτι ειπε ο Klekor.Καλα αυτοι οι πωλητες ειναι επικινδυνοι πια για την ιδια την επιχειρηση που δουλευουν...

Δημοσ.
ναι ρε φιλαρακι!αυτο μου ειπε για το fat32 .διαμορφωση NTFS αν δεν κανω λαθος γινεται στο disc utility ε?θα το δοκιμασω σε ενα φλασακι.

1000 ευχαριστω για την αμεση απαντηση!!!:-):-):-)

ο υπολογιστής μου -> δεξί κλικ στο φλασάκι -> διαμόρφωση

προσοχή θα διαγραφούν όλα τα δεδομένα στο φλασάκι...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...