Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον τελικα βρεθηκε η λυση στο προβλημα μου με το θεμα της θερμοκρασιας .

Το ποσταρω μηπως και βρεθει και κανας αλλος που να εχει το ιδιο προβλημα μελλοντικα.

Με το νεο firmware το μηχανημα ζεστενεται λιγο πιο πολυ και εγω το ειχα τοποθετημενο οριζοντια. Οταν το εβαλα καθετα με την γριλια να κοιταει προς τα πανω φαινεται πως αποβαλει περισσοτερη θερμοτητα και δε κολλαει μετα απο καποια ωρα.

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Λολ:-(:lol:, άμα ψάξεις στο υπόλοιπο thread θα βρεις άλλους 100 να ρωτάν το ίδιο με σένα και σε όλους να λένε αυτό με την οπτική ίνα. Ψάξε και δες το και μόνος σου άμα θες.;)

Βασικά θα το πάρω μαζί μου σε κάποιο κατάστημα και θα το συνδέσω σε ενισχυτή με dts support να δω με τα ίδια μου τα μάτια τι γίνετε. Αν και μέχρι τώρα απλά αλλάζω το dts σε ac με το audio converter (προσοχή ΟΧΙ ελληνικά στο path του mkv αρχείου) μέσα σε 10 λεπτάκια. Οι υπότιτλοι "φεύγουν" λίγο γρήγορα αλλά πιστεύω θα διορθωθεί σε επόμενο firmware. Με 85 ευρώ που κάνει ΜΙΑ ΧΑΡΑ είναι!

Δημοσ.
Αρχείο *.avi με κωδικοποίηση xvid και 640X528 που έγραψα από την τηλεόραση δεν μπορεί να αναπαραχθεί στο WDTV. Ξέρει κανείς γιατί;

Καμία απάντηση κανείς;

Δημοσ.

Μερικές αποκλειστικές πληροφορίες

Τον Οκτώβριο/Νοέμβριο θα κυκλοφορήσει η έκδοση 2.0 του λογισμικού που τρέχει το WDTV Media Player. Θα έχει εντελώς νέο User Interface, παρόμοιο με το WDTV Mini και WDTV Live Player που αναφέρθηκαν προηγουμένως. Μέσα στα νέα χαρακτηριστικά θα είναι και η πολυπόθητη DTS υποστήριξη. Περισσότερα σύντομα

Δημοσ.
Μερικές αποκλειστικές πληροφορίες

Τον Οκτώβριο/Νοέμβριο θα κυκλοφορήσει η έκδοση 2.0 του λογισμικού που τρέχει το WDTV Media Player. Θα έχει εντελώς νέο User Interface, παρόμοιο με το WDTV Mini και WDTV Live Player που αναφέρθηκαν προηγουμένως. Μέσα στα νέα χαρακτηριστικά θα είναι και η πολυπόθητη DTS υποστήριξη. Περισσότερα σύντομα

Όταν λες πολυπόθητη dts υποστηρίξει τι ακριβώς εννοείς?

ότι θα μπορεί να κάνει downmix σε stereo ή απλά ότι δεν θα έχει τα κολληματάκια που έχει τώρα το μηχάνημα με τον dts ήχο?

Γίνε λίγο ποιο συγκεκριμένως σε παρακαλώ πολύ γιατί αυτά τα νέα ενδιαφέρουν πολύ κόσμο.

Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.
Όταν λες πολυπόθητη dts υποστηρίξει τι ακριβώς εννοείς?

ότι θα μπορεί να κάνει downmix σε stereo ή απλά ότι δεν θα έχει τα κολληματάκια που έχει τώρα το μηχάνημα με τον dts ήχο?

Γίνε λίγο ποιο συγκεκριμένως σε παρακαλώ πολύ γιατί αυτά τα νέα ενδιαφέρουν πολύ κόσμο.

Ευχαριστώ πολύ.

Ναι downmix, δηλαδή αν δεν έχεις dts ενισχυτή θα μπορείς να ακούς κανονικά τον ήχο

Από που τις έχουμε τις αποκλειστικές πληροφορίες? Κανένα Link να δούμε?

Από πρόσφατο event της wd στο οποίο παρουσιάστηκαν τα νέα της προιόντα και θα ενημερωθείτε σχετικά τις επόμενες ημέρες.

Δημοσ.

Σκοπος ειναι να παιζει ολα τα αρχεια καλα..... ολα τ αλλα ειναι φουμαρα.

Εμενα τα μισα αρχεια δεν τα παιζει ομαλα, μετα απο λιγο κολλαει και παει σαν σε αργη κινηση !!!

Τα περισοτερα .mkv ειναι απο ριπαρισμενα bluray και μετατροπες απο το makemkv.

Στo HTPC παιζουν φυσικα νερακι .

Δημοσ.

Hal9000 Είσαι σίγουρος ότι με το νέο 2.x.x firmware του wd hd tv θα υποστηρίζει και dts downmix?

Γιατί αν το κάνουν αυτό τότε για ποιο λόγο κάποιος να αγοράσει το νέο wd hd tv2 που ούτω σι άλλος θα υποστηρίζει και dts downmix και απ' όλα?

Το κόβω λίγο χλωμό ρε φίλε να υποστηρίξουν μελλοντικά το dts στο wd hd tv1.

Μακάρι να γίνει γιατί με 80 ευρώ που κοστίζει τώρα θα έχεις τα πάντα.

Δημοσ.
Σκοπος ειναι να παιζει ολα τα αρχεια καλα..... ολα τ αλλα ειναι φουμαρα.

Εμενα τα μισα αρχεια δεν τα παιζει ομαλα, μετα απο λιγο κολλαει και παει σαν σε αργη κινηση !!!

Τα περισοτερα .mkv ειναι απο ριπαρισμενα bluray και μετατροπες απο το makemkv.

Στo HTPC παιζουν φυσικα νερακι .

Για πες μου μερικά που δοκίμασες εσύ η οποιοσδήποτε άλλος και παρουσιάστηκε πρόβλημα ώστε να τα έχω σαν οδηγό για μελλοντικές δοκιμές. Ότι δοκίμασα δεν είχα κάποιο θέμα στην αναπαραγωγή.

Το κόβω λίγο χλωμό ρε φίλε να υποστηρίξουν μελλοντικά το dts στο wd hd tv1.

Μακάρι να γίνει γιατί με 80 ευρώ που κοστίζει τώρα θα έχεις τα πάντα.

Ε δεν έχεις και τα πάντα, υπάρχει η αδυναμία δικτύωσης που για κάποιους είναι πολύ σημαντική και το καλύπτουν με το νέο μοντέλο. Για άλλους μπορεί να είναι η ύπαρξη εσωτερικού δίσκου, η σύνδεση με εξωτερικό blu-ray και άλλα πολλά.

Δημοσ.

Eνα κλασικο βιντεο που το δοκιμαζω παντα και δεν εχει παιξει σε κανενα NMT που εχω δοκιμασει ειναι το 007:Quantum of Solace - και πολλα αλλα φυσικα.

Μιλαω παντα για ριπαρισμενα bluray kai μετατροπη σε ασυμπιστα .mkv με το makemkv.

Δημοσ.
Ε δεν έχεις και τα πάντα, υπάρχει η αδυναμία δικτύωσης που για κάποιους είναι πολύ σημαντική και το καλύπτουν με το νέο μοντέλο. Για άλλους μπορεί να είναι η ύπαρξη εσωτερικού δίσκου, η σύνδεση με εξωτερικό blu-ray και άλλα πολλά.

Κι όμως υπάρχει αν του βάλεις ένα ανεπίσημο firmware τότε μπορεί να του βάλεις και δίκτυο αν θελεις μέσω ενός αντάπτορα από usb σε lan.

Για να μην πολυλογούμε εγώ πιστεύω ότι αυτό είναι ένα απο τα μέγιστα μείον που είχε το wd hd tv1 σε σχέση με άλλους ανταγωνιστές του όπως egreat, popcornhour και πολλά άλλα. Αν λοιπόν με το νέο firmware 2.x.x(Ξέρουμε πότε θα βγει?) προσθέσουν κι αυτό τότε είναι από τα best of value for money που μπορείς να βρεις στην αγορά.

Δημοσ.
Για πες μου μερικά που δοκίμασες εσύ η οποιοσδήποτε άλλος και παρουσιάστηκε πρόβλημα ώστε να τα έχω σαν οδηγό για μελλοντικές δοκιμές. Ότι δοκίμασα δεν είχα κάποιο θέμα στην αναπαραγωγή.

HAL στα περισσότερα MKV της Eureka πχ εχω τρελά σπασίματα στην κίνηση

ενδεικτικα 1080: indiana jones , midnight meat train, dark knight , knowing

και επίσης όταν κανω Passthrough το DTS σε εξωτερικό decoder , τότε σε καποια σημεία χάνεται ο ήχος της ομιλίας και επανέρχεται μετά από λίγο.

για να δούμε :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...