leukonas Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Αραγε δεν θα βρεθεί κανένα software mod να κάνει decode dts και σε αυτό που έχουμε εμείς.....
talisman Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 thanks για να αποφυγουμε ολα τα αλλα δηλαδη με αυτο το ...ζορικο format! Αμα κανεις αυτο που λες θα χασεις απο ποιοτητα συν οτι θα κανει υπερβολικη ωρα.Πρεπει να εχεις ενα pc να κανεις αυτη τη δουλεια αποκλειστικα.Παντως με το E GREAT που εχω δεν εχει τετοια προβληματα.Εχει γινει μαλλον προχειροδουλεια στην κατασκευη αυτου του μηχανηματος
Miltos_01 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Πόσο χρόνο θέλει η μετατροπή με popcorn ενός αρχείου *.mkv μεγέθους περίπου 8GB για την μετατροπή του ήχου dts σε AC3?
evansdimo Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Εχει παρατηρησει κανενας προβληματα υπερθερμανσης στον player? Μετα το τελευταιο firmware update και μετα απο καμια ωρα High definition ταινιας το μηχανακι κολαει και στη τηλεοραση ειναι σα να μην στελνει σημα καθολου. Μολις το αφηνω και κρυωσει κανα 10 λεπτο επανερχετε κανονικα. Τι γινετε ρε γαμωτο.
razkal Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Πόσο χρόνο θέλει η μετατροπή με popcorn ενός αρχείου *.mkv μεγέθους περίπου 8GB για την μετατροπή του ήχου dts σε AC3? οχι πολυ, κανα τεταρτο νομιζω
gus8511q Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 παιδια εκανα update me to firmware /b-rad.cc . το μηχανημα ομως σε πολλες ταινιες HD μου κολλαει και παει σε αργη κινηση. Το παραξενο ειναι οτι οταν προσπαθω να το επαναφερω σε original firmware με αυτο που ηρθε οταν βαζω το στικακι μεσα με το firmware απο την επισημη εταιρια WD δεν το βλεπει καν και δεν κανει firmware update. ξερει κανεις τπτ πως να το κανω ? Ευχαριστω
JUST-GAMER Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Ναι λογικό είναι γιατί βλέπει ότι έχεις ποιο νέο firmware από αυτό που πας να βάλεις. Πρέπει να μπεις μέσα στο αρχείο "wdtv.ver" και να αλλάξεις την έκδοση σε μια πολύ μεγαλύτερη από αυτή που έχεις είδη μέσα στο μηχάνημα. Π.χ.: Αν το μηχάνημα έχει την 1.02.10 τότε στο αρχείο βάλε την 1.05.00 και θα το δει κανονικά. Υ.γ. Είσαι σίγουρος ότι πέρασες την τελευταία έκδοση(0.5.6.1) του b-rad.cc fw που λες? Τι ακριβώς παραπάνω θελεις να κάνει το μηχάνημα που δεν το κάνει με το επίσημο firmware? Να του βάλεις εξωτερικό dvdrom ας πούμε?
gus8511q Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Μου κανει παρα πολλα σπασιματα κατα το παιξιμο ταινιων. Αυτο το προβλημα θελω να διορθωσω.
JUST-GAMER Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Στάνταρ έβαλες την έκδοση 0.5.6.1 και όχι παλιότερη? Και είσαι σίγουρος ότι το δουλεύεις σωστά καθότι για να δουλέψει σωστά πρέπει μόνιμος να είναι στη usb θύρα που το έβαλες όταν έκανες για πρώτη φορά την αναβάθμιση σε αυτό το λογισμικό(Firmware) αλλιώς δεν δουλεύει σωστά.
Miltos_01 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Το πρόβλημα με τον ήχο DTS πάντως δεν είναι και μικρό!!! Δεν λέει τώρα μετά από κάποια ώρα download να μπαίνει κανείς και στην διαδικασία του conversion...
evansdimo Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Υπαρχει καποιος με τη νεα εκδοση του firmware που να αντιμετωπιζει το ιδιο προβλημα υπερθερμανσης οπως εγω? Σε αλλα forum εχουν αναφερθει οτι με την νεα εκδοση 1.02. το chip ζεστενεται πιο πολυ αλλα δικαιολογηται το μηχανημα να σταματαει την ταινια και στη τηλεοραση να βλεπω check signal cable ενω ειναι ανοιχτο μετα απο καμια ωρα ταινιας?
caveneo Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν δικαιολογείτε φίλε αυτό που κάνει το μηχάνημά σου. Εγώ το έχω ανοιχτό πάνω από 3 ώρες συνεχόμενα να παίζει και δεν παρουσιάζει κάτι τέτοιο.
evansdimo Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δοκιμασα downgrade σε 1.01 .02 και παιζει παλι χωρις κανενα προβλημα εκτος απο τα γνωστα μικρο bugs. Κριμα ρε γαμωτο γιατι με το νεο firmware ολα ηταν οκ.... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:33 ---------- Πιθανον να ειναι αληθεια το ζεσταμα : http://wdtvforum.com/main/index.php?topic=345.0 Κανα water cooling παιζει ? :lol:
andreas86 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 παιδιά καλησπέρα είμαι και εγώ κάτοχος του wd tv... έχω ένα πρόβλημα...όταν βλέπω ταινία Mkv με εξωτερικούς υπότιτλους τότε οι υπότιτλοι αυτοί ή εμφανίζονται πολύ γρήγορα και δεν προλαβαίνω να τους διαβάσω ή καθηστερούν... το πρόβλημα αυτό δεν εμφανίζεται όταν βλέπω τις ταινίες μέσω pc ενώ σε κάποiα mkv κάνω μετατροπή μόνο του DTS ήχου...δεν πειράζω το βίντεο...τι λέτε να φταίει?
caveneo Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Άλλαξε firmware. Βάλε το τελευταίο από εδώ-> http://wdtv.wetpaint.com/page/Firmware?t=anon
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα