furious99 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 σας τα παίζει όλα τα MKV αψεγάδιαστα???δοκίμασα The.Dark.Knight.BluRay.1080p.DTS.x264.dxva-EuReKA Indiana.Jones.IV.2008.BluRay.1080p.DTS.x264.dxva-EuReKA Friday.The.13th.EXTENDED.2009.BluRay.1080p.DTS.x264.dxva-EuReKA και τα "παίζει" με τρελά κολλήματα.. επίσης οταν παιζει ηχος μεσω optical χάνεται αραιά και που ο ήχος. (τελευταίο φιρμγουερ) 1.Δοκιμασε ενα defrag στο δισκο σου μερικες φορες κανει θαυματα... 2. Τραβα τους μια μετατροπη σε .m2ts με το tsmuxer και θα παιξουν ανετα (τα συγκεκριμενα αρχεια εχουν μεγαλο bitrate, αλλα ειναι dxva compliant δηλαδη δεν εχουν πολλα reference frames)... Δε θα αλλαξει τιποτα με τη μετατροπη σε ποιοτητα ηχου και εικονας...
gus8511q Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 παιδια αν βαλω στον wd hd player ενα εξωτερικο ντιβιντι πλαιερ usb θα μπορω να παιξω ταινιες απευθειασ απο τα δισκακια?
gus8511q Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 ειναι σιγουρο οτι δεν γινεται? Καποιο αλλο μηχανημα που να παιρνει εξωτερικο αναγνωστικο dvd player γνωριζεις?
JUST-GAMER Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Γίνετε αν του βάλεις ένα ανεπίσημο firmware που υποστηρίζει και εξωτερικά usb dvd-rom. Αν σε ενδιαφέρει pm να σου πω από που να το κατεβάσεις.
furious99 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 ειναι σιγουρο οτι δεν γινεται? Καποιο αλλο μηχανημα που να παιρνει εξωτερικο αναγνωστικο dvd player γνωριζεις? To Egreat M34A διαβαζει dvd απο USB dvd drive. Επισης και απο sata dvd drive (το βγαζεις π.χ. απο ενα επιτραπεζιο υπολογιστη και το συνδεεις κατευθείαν με το καλωδιο sata που παρεχεται)... Ακομη μπορει να διαβασει dvd μεσω δικτυου απο ενα επιτραπεζιο ή laptop που εχουν dvd... Προσοχη μονο αντιγραφα οχι γνησια δισκακια dvd (εκτος αν τα διαβαζει μεσω δικτυου απο pc και τρεχεις το anydvd στο pc σου)...
lizardking Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Για το Popcorn MKV Audio Converter μιλάω, μπορείς να το κατεβάσεις από εδώ:http://www.videohelp.com/tools/PopCorn_MKV_AudioConverter Υπάρχει ένα tutorial αρκετά καλό στο παρακάτω λινκ: http://audioconverter.heartware.dk/Tutorial/ Σε γενικές γραμμές, πρέπει να κατεβάσεις κάποια files και να δώσεις στο πρόγραμμα τα paths για κάθε ένα από αυτά ... που ακριβώς βρίσκονται δηλαδή στον υπολογιστή σου ... (Δες εικόνα) Το ίδιο κάνεις και για τις μπάρες Audio Tools 1 και Audio Tools 2 ... Στην αρχή οι μπάρες εμφανίζονται με κόκκινο φόντο, όταν θα είσαι έτοιμος και θα έχεις δώσει όλα τα paths θα πρέπει να είναι σε λευκό φόντο ... Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΣΤΑ PATHS !!! αν πχ. έχεις δώσει στο "Media Info" το path "c:\Τα έγγραφά μου\MediaInfo.DLL" το πρόγραμμα δεν θα λειτουργήσει ... αυτό που έκανα εγώ πχ είναι να βάλω όλα τα αρχειάκια σε ένα φάκελο στο "C:\DTS TO AC3 SHIT" και από εκεί να δώσω τα paths ... Τα αρχεία που χρειάζεται να κατεβάσεις για κάθε μία μπάρα, τα βρίσκεις πατώντας το εικονίδιο δίπλα από την μπάρα Επειδή είναι λίγο διαδικασία να μπαίνεις σε κάθε ένα σάιτ ξεχωριστά, έβαλα όλα τα απαραίτητα αρχεία σε ένα φάκελο και τα ανέβασα στο rapidshare (μαζί με το Audio Converter) ... Σχετικά με ιους, τρογιαν κλπ έχω το ESET Smart Security και δεν μου έβγαλε κάποιο πρόβλημα ... Download Link: http://rapidshare.com/files/267240153/AudioConverter.rar ΥΓ1. Από τα αρχεία που υπάρχουν στο φάκελο, χρειάζονται εγκατάσταση το "mkvtoolnix-unicode-2.9.7-setup" και το "MediaInfo_GUI_0.7.20_Windows_i386" ΥΓ2. Ο φάκελος στο Source File και στο Target File θα πρέπει να είναι διαφορετικός ... Αυτά και καλή τύχη σε όσους το δοκιμάσουν εγώ δεν τα έχω καταφέρει βγάζει ένα αρχείο 65mb μόνο και δεν μπορώ να καταλάβω που κάνω λάθος.
*THV Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Γεια σας. Το πηρα και εγω μολις χθες και αν δε κανω λαθος ειχε το firmware 1.01 και επαιζε κανονικα απ'τι θυμαμαι. Σημερα το αναβαθμησα στο τελευταιο firmware και δε μου παιζει καλα τους υποτιτλους. Τους κραταει για πολυ λιγο και τους εναλασει πολυ γρηγορα.Τοσο που δε προλαβαινεις να τους διαβασεις. Οχι σε ολη τη διαρκεια του εργου αλλα σε αρκετα σημεια. Καθως επισης το Valkyrie.720p.BluRay.x264-REFiNED που δοκιμασα κολαγε αρκετα σε καποια σημεια. το οποιο δε μου φαινετε λογικο γιατι χθες επαιξα 1080i χωρις κανενα προβλημα Εχει συμβει και σε κανεναν αλλο αυτο? Καμια ιδεα για το λυσω? Οπως επισης ξερετε που θα βρω το firmware 1.01 μηπως τ φτιαξει αυτο? Ευχαριστω.
berny Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Γεια σας.Το πηρα και εγω μολις χθες και αν δε κανω λαθος ειχε το firmware 1.01 και επαιζε κανονικα απ'τι θυμαμαι. Σημερα το αναβαθμησα στο τελευταιο firmware και δε μου παιζει καλα τους υποτιτλους. Τους κραταει για πολυ λιγο και τους εναλασει πολυ γρηγορα.Τοσο που δε προλαβαινεις να τους διαβασεις. Οχι σε ολη τη διαρκεια του εργου αλλα σε αρκετα σημεια. Καθως επισης το Valkyrie.720p.BluRay.x264-REFiNED που δοκιμασα κολαγε αρκετα σε καποια σημεια. το οποιο δε μου φαινετε λογικο γιατι χθες επαιξα 1080i χωρις κανενα προβλημα Εχει συμβει και σε κανεναν αλλο αυτο? Καμια ιδεα για το λυσω? Οπως επισης ξερετε που θα βρω το firmware 1.01 μηπως τ φτιαξει αυτο? Ευχαριστω. κατέβασε αυτο και ολα θα φτιάξουν.. http://www.wdc.com/wdtvprerelease/
caveneo Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Σε εμένα ο ήχος ειδικά στα mkv δεν ακούγεται σωστά. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι οι ομιλίες ακούγονται πολύ χαμηλά και αναγκάζομαι να δυναμώνω την ένταση. Όμως όταν φτάνει η στιγμή με τους δυνατούς ήχους, γίνεται χαμός στο σπίτι. Το ίδιο συμβαίνει και με τα απλά avi, απλώς δεν έχει την ίδια διαφορά ανάμεσα στην ομιλία και στους υπόλοιπους ήχους. Γενικά πάντως ο ήχος ακούγεται πιο χαμηλά από τα κανάλια. Η διαφορά ανάμεσα στα mkv και στα avi πρέπει να είναι στον ήχο 5.1ch και 2ch.
gus8511q Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 παιδια εκανα απντειτ με το φιρμ απο την σελιδα http://b-rad.cc/wdtv-firmware-dvd-enabled το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να κανω το μηχανημα να δει το εξωτερικο dvdplayer lg usb που το βαζω . Ξερει κανεισ κατι να με βοηθησει?ευχαριστω
furious99 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 παιδια εκανα απντειτ με το φιρμ απο την σελιδα http://b-rad.cc/wdtv-firmware-dvd-enabled το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να κανω το μηχανημα να δει το εξωτερικο dvdplayer lg usb που το βαζω . Ξερει κανεισ κατι να με βοηθησει?ευχαριστω Πρεπει να εχεις ταυτοχρονα ενα σκληρο δισκο ή φλασακι συνδεμενο στην αλλη USB οταν το συνδεσεις, αλλιως δε βλεπει το DVD drive... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:10 ---------- Σε εμένα ο ήχος ειδικά στα mkv δεν ακούγεται σωστά. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι οι ομιλίες ακούγονται πολύ χαμηλά και αναγκάζομαι να δυναμώνω την ένταση. Όμως όταν φτάνει η στιγμή με τους δυνατούς ήχους, γίνεται χαμός στο σπίτι. Το ίδιο συμβαίνει και με τα απλά avi, απλώς δεν έχει την ίδια διαφορά ανάμεσα στην ομιλία και στους υπόλοιπους ήχους. Γενικά πάντως ο ήχος ακούγεται πιο χαμηλά από τα κανάλια.Η διαφορά ανάμεσα στα mkv και στα avi πρέπει να είναι στον ήχο 5.1ch και 2ch. Τα παραπονα σου στην Dolby και στην DTS labs και στα κινηματογραφικα studios... Δε φταιει το μηχανακι...
caveneo Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 παιδια εκανα απντειτ με το φιρμ απο την σελιδα http://b-rad.cc/wdtv-firmware-dvd-enabled το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να κανω το μηχανημα να δει το εξωτερικο dvdplayer lg usb που το βαζω . Ξερει κανεισ κατι να με βοηθησει?ευχαριστω The only limitation is that since dvd drives are officially unsupported you must have a supported (aka FAT32, NTFS, HFS,…) drive/flashdisk inserted Το γράφει στο site που έδωσες εσύ ο ίδιος. Ευχαριστώ furious99. Γιατί όμως αυτό δεν συμβαίνει με το DVD Player μου;
gus8511q Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 ειχα σκληρο δισκο και με φλασακι δοκιμασα αλλα το dvd δεν το βλεπει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα