Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσωπικά πάντα χρησιμοποιώ idx/sub μετατρέποντας τα srt με το AVIAddxSubs. Έτσι οι υπότιτλοι είναι όπως ακριβώς τους θέλω.

Μπορείς να μετατρέψεις τα idx/sub που έχεις σε srt με το IdxSub2Srt με λίγο κόπο.

http://www.calcitapp.com/IdxSub2Srt.php

Είναι μαζί με το AVIAddxSubs.

Γενικά τα idx/sub που έχουν προέλθει από DVD rips μπορεί να μην δουλεύουν με το WDTV. Έχω δει περιπτώσεις που δεν εμφανίζονται, κατά πάσα πιθανότητα γιατί τοποθετούν τους υπότιτλους έξω από την οθόνη ή με λάθος χρώματα (π.χ. RGB που δεν καταλαβαίνει το WDTV), ενώ αντιθετα με την μετατροπή από srt σε idx/sub πάραγεις υπότιτλους ιδανικά με το τρόπο που τους καταλαβαίνει το WDTV.

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παιδια να ρωτησω κατι σχετικα με το μηχανημα. Οπως εχετε διαπιστωσει οταν ειναι σε λειτουργια ζεσταινεται πολυ κατα τη γνωμη μου. Οταν ειναι σε κατασταση off εξακολουθει να παραμενει ζεστο λιγοτερο βεβαια. Μηπως πρεπει να βγαινει τελειως απο την πριζα οταν δεν το χρησιμοποιουμε;

Δημοσ.
Προσωπικά πάντα χρησιμοποιώ idx/sub μετατρέποντας τα srt με το AVIAddxSubs. Έτσι οι υπότιτλοι είναι όπως ακριβώς τους θέλω.

Μπορείς να μετατρέψεις τα idx/sub που έχεις σε srt με το IdxSub2Srt με λίγο κόπο.

http://www.calcitapp.com/IdxSub2Srt.php

Είναι μαζί με το AVIAddxSubs.

Ευχαριστώ για το tip, χρησιμοποιώ χρόνια το aviaddx και μάλλον η συγκεκριμένη εφαρμογή είναι σχετικά καινούρια καθώς η παλιά έκδοση του addx μου δεν την έχει μέσα. Ευχαριστώ και πάλι! :-)

Παιδια να ρωτησω κατι σχετικα με το μηχανημα. Οπως εχετε διαπιστωσει οταν ειναι σε λειτουργια ζεσταινεται πολυ κατα τη γνωμη μου. Οταν ειναι σε κατασταση off εξακολουθει να παραμενει ζεστο λιγοτερο βεβαια. Μηπως πρεπει να βγαινει τελειως απο την πριζα οταν δεν το χρησιμοποιουμε;

Αυτό κάνω έτσι ή αλλιώς καθώς στο ίδιο πολύπριζο είναι συνδεδεμένα tv/home theatre+dvd/ps3/wd hd/και φυσικά και ο σκληρός, οπότε το κλείσιμο του πολύπριζου είναι ...must για πολλούς λόγους (κανένα από αυτά δεν κλείνει με το remote όλα μπαίνουν σε stand by). Σιγουρέψου ότι κάνεις "eject" τον εξωτερικό σου πριν βγάλεις τη πρίζα, ώστε να αποφύγεις απώλεια δεδομένων...

Δημοσ.

σας τα παίζει όλα τα MKV αψεγάδιαστα???

δοκίμασα

The.Dark.Knight.BluRay.1080p.DTS.x264.dxva-EuReKA

Indiana.Jones.IV.2008.BluRay.1080p.DTS.x264.dxva-EuReKA

Friday.The.13th.EXTENDED.2009.BluRay.1080p.DTS.x264.dxva-EuReKA

και τα "παίζει" με τρελά κολλήματα..

επίσης οταν παιζει ηχος μεσω optical χάνεται αραιά και που ο ήχος.

(τελευταίο φιρμγουερ)

Δημοσ.

παιδια θελω να αγορασω εναν πλαιερ σαν τον western digital αλλα να υποστηριζει και dts ηχο. Ξερει κανεις καποιον ? ευχαριστω

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλοι μου εδώ και μερικές μέρες είμαι κάτοχος του συγκεκριμένου μηχανήματος το οποίο πετάει... Απίστευτη ποιότητα σε συνδυασμό με μια πραγματικά HD τηλεόραση. Θα ήθελα την βοήθειά σας όμως σε κάτι... Υπάρχει τρόπος να το βάλουμε να αναπαράγει όλα τα βίντεο μέσα σε ενάν φάκελο κάτι σαν playlist δλδ ή τίποτα παρόμοιο ;

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:16 ----------

παιδια θελω να αγορασω εναν πλαιερ σαν τον western digital αλλα να υποστηριζει και dts ηχο. Ξερει κανεις καποιον ? ευχαριστω

Το popcorn a110 το κάνει αυτό αλλά ... έχει και 300 Ε σε συνδυασμό με έναν δίσκο που θέλει. Καλίτερη λύση για εμένα είναι να πάρεις το WD TV HD που κάνει 100 Ε και να δώσεις άλλα 150 να πάρεις το Samsung HT-Z120 Home Theater (5.1) που παίζει DTS και είναι ολοκληρωμένο 5.1 με συνολικό κόστος 250 Ε και για τα 2 που είναι 50 Ε ποιό κάτω από το popcorn και κερδίζεις και ένα home cinema

Δημοσ.

αυτο εδω αξιζει?

http://egreathd.com/index.php?option=com_content&view=article&id=53&Itemid=61

akoma ayto ede einai ok? Παιζει τα παντα ακομα και DTS 1080p MKV?>

http://cgi.ebay.co.uk/Egreat-M34A-Popcorn-Hour-NMT-HD-Media-Player-UPGRADE_W0QQitemZ220467230427QQcmdZViewItemQQptZHome_Theater_in_a_Box?hash=item3354def6db&_trksid=p3286.m63.l1177#ht_7591wt_802'>http://cgi.ebay.co.uk/Egreat-M34A-Popcorn-Hour-NMT-HD-Media-Player-UPGRADE_W0QQitemZ220467230427QQcmdZViewItemQQptZHome_Theater_in_a_Box?hash=item3354def6db&_trksid=p3286.m63.l1177#ht_7591wt_802

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:25 ----------

Καλησπέρα φίλοι μου εδώ και μερικές μέρες είμαι κάτοχος του συγκεκριμένου μηχανήματος το οποίο πετάει... Απίστευτη ποιότητα σε συνδυασμό με μια πραγματικά HD τηλεόραση. Θα ήθελα την βοήθειά σας όμως σε κάτι... Υπάρχει τρόπος να το βάλουμε να αναπαράγει όλα τα βίντεο μέσα σε ενάν φάκελο κάτι σαν playlist δλδ ή τίποτα παρόμοιο ;

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:16 ----------

Το popcorn a110 το κάνει αυτό αλλά ... έχει και 300 Ε σε συνδυασμό με έναν δίσκο που θέλει. Καλίτερη λύση για εμένα είναι να πάρεις το WD TV HD που κάνει 100 Ε και να δώσεις άλλα 150 να πάρεις το Samsung HT-Z120 Home Theater (5.1) που παίζει DTS και είναι ολοκληρωμένο 5.1 με συνολικό κόστος 250 Ε και για τα 2 που είναι 50 Ε ποιό κάτω από το popcorn και κερδίζεις και ένα home cinema

τα ηχεια δεν με ενδιαφερουν εχω ενυσχυτη αλλα δυστυχως δεν κανει dts decoding. Αυτο που ψαχνω ειναι ενα μηχανημα να βγαζει οπτικαλ και αν δεν υπαρχει ενυσχητης για οπτικαλ ντεκοτινγκ να δινει ηχο μεσω rca or HDMI σε αρχεια ΜΚV with DTS

το παρακατω μηχανημα λετε να κανει αυτην την δουλεια?

http://cgi.ebay.co.uk/Egreat-M34A-Popcorn-Hour-NMT-HD-Media-Player-UPGRADE_W0QQitemZ220467230427QQcmdZViewItemQQptZHome_Theater_in_a_Box?hash=item3354def6db&_trksid=p3286.m63.l1177#ht_7591wt_802

Δημοσ.

Από ότι είδα ναι το Egreat M34A κάνει DTS downmix... Βέβαια το κάνει σε stereo λογικά οπότε χάνεις τον πολυκάναλο... Μην μπερδεύεσαι άλλο η επεξερασία του σήματος DTS και άλλο πράγμα το downmix... Στο πρώτο έχεις πολυκάναλο ήχο και στο δεύτερο στέρεο.... Υπάρχει βέβαια και η λύση απλώς μέσω software να κάνεις convert σε πολυκάναλο πάλι αλλά όχι dts...

Δημοσ.

to Samsung HT-Z120 Home Theater (5.1) εχει οπτικη εισοδο για να συνδεσω τον οπτικαλ αουτ του western digital? γιατι αποτι ειδα στο ιντερνετ δεν εχει τετοια δυνατοτητα.Μηπως ξερεις στα σιγουρα?

Δημοσ.
to Samsung HT-Z120 Home Theater (5.1) εχει οπτικη εισοδο για να συνδεσω τον οπτικαλ αουτ του western digital? γιατι αποτι ειδα στο ιντερνετ δεν εχει τετοια δυνατοτητα.Μηπως ξερεις στα σιγουρα?

Σου απάντησα με πμ σε αυτό που με ρώτησες....

Δημοσ.

δηλαδη με αυτα τα ηχεια που μου προτεινεις θα μπορω να ακουσω μονο dts ηχο, χρησιμοποιοντας σαν Player το western digital και οχι τον πλαιερ των ηχειων της σαμσουνγ?

Δημοσ.
Οταν λες να κανω eject τον σκληρο τι εννοεις. Ευχαριστω παντως

Πριν το βγάλεις από τη πρίζα πάτα το eject στο remote του wd, ώστε να αφαιρεθεί με ασφάλεια ο εξωτερικός δίσκος (αν έχεις συνδεδεμένο εξωτερικό). Aκριβώς ότι κάνουμε στα πι-σια μας δηλαδή (ασφαλή κατάργηση υλικού).

σας τα παίζει όλα τα MKV αψεγάδιαστα???

δοκίμασα

The.Dark.Knight.BluRay.1080p.DTS.x264.dxva-EuReKA

Indiana.Jones.IV.2008.BluRay.1080p.DTS.x264.dxva-EuReKA

Friday.The.13th.EXTENDED.2009.BluRay.1080p.DTS.x264.dxva-EuReKA

και τα "παίζει" με τρελά κολλήματα..

επίσης οταν παιζει ηχος μεσω optical χάνεται αραιά και που ο ήχος.

(τελευταίο φιρμγουερ)

Το πρώτο το παίζει κανονικότατα και χωρίς κολλήματα, τα υπόλοιπα δεν ξέρω. Πάντως μου κολλούσε λίγο στο "The Fly" 1080p (ανάλυσης 1920*1080)

Νομίζω πως αν είσαι μέσα στο φάκελο με τα βίντεο, επιλέξεις ένα αρχείο και αντί για "enter" πατήσεις "play" δεν θα σταματήσει την αναπαραγωγή μέχρι να τελειώσουν τα βίντεο.

Δημοσ.

Νομίζω πως αν είσαι μέσα στο φάκελο με τα βίντεο, επιλέξεις ένα αρχείο και αντί για "enter" πατήσεις "play" δεν θα σταματήσει την αναπαραγωγή μέχρι να τελειώσουν τα βίντεο.

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ... Τόσο απλό λοιπόν... Να σαι καλά φίλε μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...