Shadow_9 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 [/color] Καλησπέρα! Έχω μια απορία για τα High Definition. Επειδή είμαι λίγο άσχετος αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει μιας και δε βρήκα κάτι στην αναζήτηση... Τόσο καιρό κατέβαζα αρχεία τύπου .mkv ξαφνικά όμως σήμερα όταν πήγα να κατεβάσω μια ταινία "720p Bluray x264" παρατήρησα ότι δεν έχει αρχείο .mkv, αλλά πολλά άλλα αρχεία. Πρώτη ερώτηση είναι αν θα το παίζει το media player; Δεύτερη ερώτηση είναι ότι επειδή βλέπω ότι είναι DTS και δεν έχω ενισχυτή κλπ πως θα κάνω τη μετατροπή σε AC-3; (Σημείωση: τόσο καιρό για τα .mkv χρησιμοποιώ το PopCorn Audio Converter.) Ευχαριστώ προκαταβολικά... Λοιπόν το βρήκα!! Τελικά το αρχείο ήταν μοιρασμένο σε συμπιεσμένα αρχεία! Συνεπώς με το Winrar όλα είναι οκ όπως πρέπει!!
mitsman Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Καλημέρα και απο εμένα, χτες πήρα το εν λόγω media player και παρά την γενικά άψογη εικόνα έχω κάποια μικρά προβλήματα. Κατ' αρχάς ΔΕΝ το έχω συνδέσει με HDMI αλλά με το composite που έχει μέσα...το οποίο αντιπαθώ και θεωρώ παλαιολιθικό! Το πρόβλημα είναι ότι σε κάποια HD 1080p ή 720p δεν έχω ήχο είτε το βάλω σε digital είτε σε στέρεο. Έχει το 1.01.02 και παίζει κανονικά υπότιτλους. Διάβασα στο τελευταίο fw update ότι περιέχει κάποια format ηχου παραπάνω για mkv αρχεια.Αν το κάνω update λετε να διορθωθεί το πρόβλημα? Αν κάνω αλλαγή με το converter που έχει το cd του θα βελτιωθεί? Δε θέλω να συνδέω ενισχυτές και λοιπα extra hardware οπότε η λύση με ενισχυτή δεν είναι αποδεκτή Ευχαριστω!
JUST-GAMER Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δες τα προηγούμενα ποστ περί των αρχείων με dts ηχο. Θα καταλάβεις γιατί δεν σου παίζει ηχο σε αυτού του είδους τα αρχεία και πως μπορείς να το κάνεις να παίζει αρχεία με ήχο dts.
mitsman Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Ευχαριστω για την απαντηση! εχω διαβασει τα προηγουμενα απλα δε ξερω ποιο converter να χρησιμοποιησω γιατι αυτο που δινει μαζι η WD δεν μετατρεπει MKV....Aν μπορουσε καποιος να με βοηθησει με αυτο θα ημουν υποχρεος! Επισης, έχει διαφορά αν χρησιμοποιήσω HDMI καλωδιο? Ευχαριστω!
overclocker Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Αν η τηλεόραση σου έχει υποδοχή HDMI συνδεσε το οπωσδήποτε με HDMI καλώδιο καθώς η διαφορά στην ποιότητα είναι τεράστια. Ένα καλό και φθηνό καλώδιο είναι αυτό. Για το πρόβλημα με το ήχο (DTS) διάβασε τα posts στις προηγούμενες σελίδες καθώς αναλύουν το θέμα και υπάρχει και αναλυτικός οδηγός.
mitsman Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Λοιπον διαβασα τα προηγουμενα ποστ και στη σελιδα 14 το λινκ που υπαρχει για το popcorn audio converter κατεβαζει ενα γνωστο trojan!Αν εχει καποιος ασφαλες link ας το ανεβασει σας παρακαλω! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:52 ---------- εκανα μια δοκιμη σε ενα 1080p με το converter και τελικα τα παιζει κομπλε!! Πολυ καλη ποιοτητα ουτε κοληματα ουτε τπτ! Τωρα απομενει να δω αν θα παιζει καλυτερα με το HDMI και αν θα κανω το update για το νεο FW. Βεβαια ισχυει και αυτο που λενε If it works dont fix it:p , οποτε δε ξερω αν αξιζει να το κανω????
furious99 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Δεν εχει trojan το popcorn audioconverter, ειναι false alarm. 100% εξακριβωμενο αυτο
vrodinos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Αναμφισβήτητα η κυκλοφορία του WD TV αποτέλεσε μια από τις μεγάλες επιτυχίες της περσινής χρονιάς. Η Western Digital κατάφερε να προσφέρει ένα media player με δυνατότητα αναπαραγωγής 1080p video, έξοδο HDMI και υποστήριξη των περισσότερων format με τιμή γύρω στα 100 ευρώ. Δεν μας προκαλεί λοιπόν έκπληξη η είδηση οτι πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη έκδοση του, με την ονομασία WD TV-2 Live Media Player. Αυτό που αλλάζει σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση είναι η προσθήκη μιας ethernet θύρας ώστε να μπορεί να γίνει streaming αρχείων μέσω δικτύου (το πρώτο υποστήριζε τη μεταφορά δεδομένων μόνο από USB sticks και σκληρούς δίσκους) καθώς και η ενσωμάτωση DTS decoder. Προστέθηκε επίσης και μία θύρα component ενώ το μέγεθος της συσκευής παρέμεινε στα επίπεδα του αρχικού μοντέλου. Η εταιρία δεν έχει ανακοινώσει ακόμα ούτε την ημερομηνία κυκλοφορίας, ούτε την τιμή του προϊόντος. Πηγη:ghz.gr
JUST-GAMER Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Ναι όντως τέλειο και λογικά θα κοστίζει από 100 - 200 ευρώ καθότι με 200 ευρώ αγοράζεις τον βασικό του ανταγωνιστή που είναι το popcornhour a-110. Και εκτός από αυτό βγάλανε και ένα mini wd-tv ποιο μικρο και ποιο φτηνό από το κλασικό wd-tv και με λιγότερες δυνατότητες. Ορίστε μερικές φώτο.
hasiotis_john Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Όντως πολύ καλό φαίνεται το "2" ... εγώ το κόβω γύρω στα 130 ευρώ λόγω ανταγωνισμού! Δεν τους συμφέρει να το βάλουν πολύ παραπάνω , μιας και το Egreat προσφέρει τα ίδια σχεδόν σε σχετικά χαμηλή τιμή! Αναμένουμε ...
JUST-GAMER Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Γενικά τώρα που βρήκε την "κότα με τα χρυσά αυγά" η western digital θα το τραβήξει όσο πάει...
sigamhsoupw Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Έχω κ εγώ το WD αρκετό καιρό και παίζει μία χαρά τα πάντα. Παρατήρησα όμως τις προάλλες το εξής: Σε αρχείο ταινίας με 2 μέρη (.avi: cd1, cd2) με εξωτερικούς υπότιτλους idx + sub οι υπότιτλοι εμφανίζονται κανονικά μόνο στο cd1. Ξεκινώντας την αναπαραγωγή στο cd2, εμφανίζεται ο πρώτος υπότιτλος ο οποίος μένει κολλημένος στην οθόνη ενώ η ταινία συνεχίζει κανονικά... Αν πατήσω options/subtitles, τότε εμφανίζεται εκ νέου υπότιτλος που αντιστοιχεί στην ταινία τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, ο οποίος όμως πάλι μένει στην οθόνη επ' άπειρον... Αν έχω .srt οι υπότιτλοι εμφανίζονται κανονικά και στα 2 μέρη της ταινίας... Να πώ πως δεν φταίει το συγκεκριμένο αρχείο καθώς δοκίμασα όλα τα αρχεία που είχαν 2 μέρη και στα οποία είχα εξωτερικούς υπότιτλους idx/sub και σε όλα το ίδιο... Καμιά ιδέα κανείς?
dimitk Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Υπάρχει πρόβλημα στους χρόνους του idx/sub το οποίο το WDTV δεν μπορεί να το χειρισθεί. Το έχω πάθει και εγώ κανά δυο φορές. Συνήθως σταματώ την αναπαραγωγή και την προχωρώ μετά από το χρονικό σημείο του προβλήματος. Αν παράγεις τα idx/sub από srt τότε μπορείς να επέμβεις και να διορθώσεις τα srt στο σημείο που "κολάει" ο υπότιτλος.
sigamhsoupw Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Το έχω κάνει χωρίς καμία επιτυχία. Πάντα δείχνει τον υπότιτλο που αντιστοιχεί στην ταινία τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή ο οποίος ομως μένει επ'άπειρον στην οθόνη ενώ η ταινία συνεχίζει να παίζει κανονικά... Όταν λες "Αν παράγεις τα idx/sub από srt τότε μπορείς να επέμβεις και να διορθώσεις τα srt στο σημείο που "κολάει" ο υπότιτλος." τί ακριβώς εννοείς? Σε περίπτωση εξωτερικών srt οι υπότιτλοι παίζουν κανονικότατα, μόνο όταν το αρχείο έχει εξωτερικούς sub/idx συμβαίνει αυτό και πάντα στο cd2.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα