Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Όχι,δεν υπάρχει περίπτωση το μηχανάκι να υποστηρίξει μελλοντικά DTS,γι αυτό ψάξε το popcornhour convecter καλύτερα.

Ή αγόρασε ενισχυτή.

Ή πάρε E-Great και άλλαξέ του αμέσως το firmware,υποστηρίζεται DTS.

οκ φίλε μου ευχαριστώ για την απάντηση ... το WD μόλις το πήρα στα χέρια μου οπότε μάλλον θα το παλέψω με αυτό ... αν δεν βγάλω άκρη με το converter θα πάρω τον ενισχυτάκο που από ότι είδα δεν είναι και ακριβός για να έχω ήσυχο το κεφάλι μου :-)

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
οκ φίλε μου ευχαριστώ για την απάντηση ... το WD μόλις το πήρα στα χέρια μου οπότε μάλλον θα το παλέψω με αυτό ... αν δεν βγάλω άκρη με το converter θα πάρω τον ενισχυτάκο που από ότι είδα δεν είναι και ακριβός για να έχω ήσυχο το κεφάλι μου :-)

ποιος είναι ο ενισχυτής που βρήκες?

Δημοσ.

Να κανω και εγω με τη σειρα μου μια ερωτηση. Πως γινεται να δω απο πριν αν η ταινια μου εχει DTS ηχο (για να μη χρειαστει να την παρασω στον εξωτερικο και μετα στο wd )

Δημοσ.

καλησπέρα, ξερετε αν μπορω συνδέοντας το wd με ένα dvd εγγραφής που έχω το οποίο παίζει ήχο dts να βλέπω τα mkv αρχεία?

Δημοσ.
ποιος είναι ο ενισχυτής που βρήκες?

Δεν βρήκα κάτι συγκεκριμένο, είδα απλά αυτόν που αναφέρεται πιο πάνω (http://www.emimikos.gr/shop/product.php?productid=17391&cat=0&page=1) και ότι η τιμή δεν είναι και απαγορευτική αν σου κάνει τη ζωή εύκολη ... θα προσπαθήσω πρώτα να δω αν μπορώ να βγάλω άκρη με το converter, αν είναι ζόρι και χρονοβόρο, τότε θα αρχίσω να ψάχνω για τον κατάλληλο ενισχυτή ... ζήσε Μάη μου δηλαδή :rolleyes:

ΥΓ1. υπάρχει κάποιο δοκιμασμένο ενισχυτάκι που δουλεύει κάποιος ???

ΥΓ2. δεν ξέρω αν όντως αυτό δεν κάνει τη δουλειά όπως σου είπαν, αλλά γενικά "παίζει" η πληροφορία ότι με ενισχυτή γίνεται η δουλειά :/

Δημοσ.

Επειδη διαπιστωσα οτι ολες οι ταινιες μου ειναι σε dts ηχο σκεφτηκα μηπως μπορω να συνδεσω με hdmi ατην τηλεοραση και να συνδεσω στο line in στου στερεοφωνικου μου το καναλι ηχου απο το composite λετε να παιζει μπορει να το δοκιμασει καποιος που το εχει και να μας πει αν γινετε;

Δημοσ.

Όχι δεν πρόκειται να δουλέψει γιατί πολύ απλά εκεί που θα συνδέσεις την οπτική ίνα ή το composite πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να έχει dts decoder(Αποκωδικοποιητή dts) αλλιώς δεν πρόκειται να ακούσεις ΠΟΤΕ dts ήχο από το western digital γιατί πολύ απλά δεν αποκωδικοποιεί dts ήχο.

Δημοσ.

Καλησπέρα. Εχω το WDTV με firmware 1.02.10 και αντιμετωπίζω μερικά προβληματάκι.

Το έχω συνδέσει με HDMI με 37αρα philips και οπτική ίνα σε εξωτερικό decoder της creative που οδηγεί 5.1 ηχεία.

Δοκίμασα αρκετές ταινίες 720 - 1080 και τις έπαιξε άνετα.

Σήμερα δοκίμασα το The.Pink.Panther.2.720p.BluRay.x264-NGR (όχι DTS) και ανα τακτά χρονικά διαστήματα έχανε τον ήχο αλλά μόνο το center channel δηλαδή την ομιλία.! απ' την τηλεόραση ακουγόταν κανονικά από ήχο μέσω HDMI.

και επίσης μερικά MKV ενώ το sample το παίζει κανονικά, την κύρια ταινία ξεκινάει κανονικά παίζει 3-4 '' και μετά κανει σπασίματα και κόβεται ο ήχος. αν κανω pause resume και συνεχίσω, πάλι κάνει το ίδιο.

αυτό έγινε με το The.Midnight.Meat.Train.2008.BluRay.1080p.DTS.x264.dxva-EuReKA

όπως και το Indiana.Jones.IV.2008.BluRay.1080p.DTS.x264.dxva-EuReKA

Τα media όλα τα φορτώνω από εξωτερικό WD passport 320g

καμιά ιδέα γενικά????

Δημοσ.

Τελικά έβγαλα άκρη με το converter, θέλει μια κάποια διαδικασία στην αρχή (όχι τίποτα τρομερό) και έπειτα για τη μετατροπή παίρνει μισή ώρα (για mkv αρχείο ~5 GB) ... κάπου διάβασα αν θυμάμαι καλά ότι η μετατροπή παίρνει συνήθως γύρω στα 7 λεπτά, ίσως σε μένα να κάνει τόσο πολύ επειδή το pc μου τρυπάρει γενικότερα τελευταία :rolleyes: δοκίμασα δυο ταινίες στο WD και παίζει μια χαρά, οπότε για την ώρα θα stick to that ...

Δημοσ.
Τελικά έβγαλα άκρη με το converter, θέλει μια κάποια διαδικασία στην αρχή (όχι τίποτα τρομερό) και έπειτα για τη μετατροπή παίρνει μισή ώρα (για mkv αρχείο ~5 GB) ... κάπου διάβασα αν θυμάμαι καλά ότι η μετατροπή παίρνει συνήθως γύρω στα 7 λεπτά, ίσως σε μένα να κάνει τόσο πολύ επειδή το pc μου τρυπάρει γενικότερα τελευταία :rolleyes: δοκίμασα δυο ταινίες στο WD και παίζει μια χαρά, οπότε για την ώρα θα stick to that ...

φιλε μου μηπως μπορεις να γραψεις για ποιο converter μιλας και να δωσεις και

ενα οδηγο τι εκανες ακριβως? B) ευχαριστω

Δημοσ.
φιλε μου μηπως μπορεις να γραψεις για ποιο converter μιλας και να δωσεις και

ενα οδηγο τι εκανες ακριβως? B) ευχαριστω

Για το Popcorn MKV Audio Converter μιλάω, μπορείς να το κατεβάσεις από εδώ:

http://www.videohelp.com/tools/PopCorn_MKV_AudioConverter

Υπάρχει ένα tutorial αρκετά καλό στο παρακάτω λινκ:

http://audioconverter.heartware.dk/Tutorial/

Σε γενικές γραμμές, πρέπει να κατεβάσεις κάποια files και να δώσεις στο πρόγραμμα τα paths για κάθε ένα από αυτά ... που ακριβώς βρίσκονται δηλαδή στον υπολογιστή σου ... (Δες εικόνα)

6ny2io.jpg

Το ίδιο κάνεις και για τις μπάρες Audio Tools 1 και Audio Tools 2 ...

13zoiaa.jpg

2hd5sth.jpg

Στην αρχή οι μπάρες εμφανίζονται με κόκκινο φόντο, όταν θα είσαι έτοιμος και θα έχεις δώσει όλα τα paths θα πρέπει να είναι σε λευκό φόντο ... Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΣΤΑ PATHS !!! αν πχ. έχεις δώσει στο "Media Info" το path "c:\Τα έγγραφά μου\MediaInfo.DLL" το πρόγραμμα δεν θα λειτουργήσει ... αυτό που έκανα εγώ πχ είναι να βάλω όλα τα αρχειάκια σε ένα φάκελο στο "C:\DTS TO AC3 SHIT" και από εκεί να δώσω τα paths ...

Τα αρχεία που χρειάζεται να κατεβάσεις για κάθε μία μπάρα, τα βρίσκεις πατώντας το εικονίδιο δίπλα από την μπάρα Globe.GIF

Επειδή είναι λίγο διαδικασία να μπαίνεις σε κάθε ένα σάιτ ξεχωριστά, έβαλα όλα τα απαραίτητα αρχεία σε ένα φάκελο και τα ανέβασα στο rapidshare (μαζί με το Audio Converter) ... Σχετικά με ιους, τρογιαν κλπ έχω το ESET Smart Security και δεν μου έβγαλε κάποιο πρόβλημα ...

Download Link:

http://rapidshare.com/files/267240153/AudioConverter.rar

ΥΓ1. Από τα αρχεία που υπάρχουν στο φάκελο, χρειάζονται εγκατάσταση το "mkvtoolnix-unicode-2.9.7-setup" και το "MediaInfo_GUI_0.7.20_Windows_i386"

ΥΓ2. Ο φάκελος στο Source File και στο Target File θα πρέπει να είναι διαφορετικός ...

Αυτά και καλή τύχη σε όσους το δοκιμάσουν :-D

Δημοσ.
Για το Popcorn MKV Audio Converter μιλάω, μπορείς να το κατεβάσεις από εδώ:

http://www.videohelp.com/tools/PopCorn_MKV_AudioConverter

Υπάρχει ένα tutorial αρκετά καλό στο παρακάτω λινκ:

http://audioconverter.heartware.dk/Tutorial/

Σε γενικές γραμμές, πρέπει να κατεβάσεις κάποια files και να δώσεις στο πρόγραμμα τα paths για κάθε ένα από αυτά ... που ακριβώς βρίσκονται δηλαδή στον υπολογιστή σου ... (Δες εικόνα)

6ny2io.jpg

Το ίδιο κάνεις και για τις μπάρες Audio Tools 1 και Audio Tools 2 ...

13zoiaa.jpg

2hd5sth.jpg

Στην αρχή οι μπάρες εμφανίζονται με κόκκινο φόντο, όταν θα είσαι έτοιμος και θα έχεις δώσει όλα τα paths θα πρέπει να είναι σε λευκό φόντο ... Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΣΤΑ PATHS !!! αν πχ. έχεις δώσει στο "Media Info" το path "c:\Τα έγγραφά μου\MediaInfo.DLL" το πρόγραμμα δεν θα λειτουργήσει ... αυτό που έκανα εγώ πχ είναι να βάλω όλα τα αρχειάκια σε ένα φάκελο στο "C:\DTS TO AC3 SHIT" και από εκεί να δώσω τα paths ...

Τα αρχεία που χρειάζεται να κατεβάσεις για κάθε μία μπάρα, τα βρίσκεις πατώντας το εικονίδιο δίπλα από την μπάρα Globe.GIF

Επειδή είναι λίγο διαδικασία να μπαίνεις σε κάθε ένα σάιτ ξεχωριστά, έβαλα όλα τα απαραίτητα αρχεία σε ένα φάκελο και τα ανέβασα στο rapidshare (μαζί με το Audio Converter) ... Σχετικά με ιους, τρογιαν κλπ έχω το ESET Smart Security και δεν μου έβγαλε κάποιο πρόβλημα ...

Download Link:

http://rapidshare.com/files/267240153/AudioConverter.rar

ΥΓ1. Από τα αρχεία που υπάρχουν στο φάκελο, χρειάζονται εγκατάσταση το "mkvtoolnix-unicode-2.9.7-setup" και το "MediaInfo_GUI_0.7.20_Windows_i386"

ΥΓ2. Ο φάκελος στο Source File και στο Target File θα πρέπει να είναι διαφορετικός ...

Αυτά και καλή τύχη σε όσους το δοκιμάσουν :-D

ευχαριστουμε πολυ φιλε μου εξοχος οδηγος! :-):-D

Δημοσ.
ευχαριστουμε πολυ φιλε μου εξοχος οδηγος! :-):-D

Να'σαι καλά φίλε, αν έχεις κάποιο prob το λες και αν μπορώ να βοηθήσω θα το κάνω ;) Υποψιν ότι έχω τα Windows XP, για Vista υπάρχει περίπτωση να χρειάζονται κάποια διαφορετικά versions σε κάποια από τα αρχεία ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...