eliask Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Ενα πρόβλημα που είχα με τον ήχο το έλησα τελικά συνδέοντας την οπτική έξοδο με το Home cinema .Aυτό που θέλω να ρωτήσω τώρα είναι το εξής . Σκέφτομαι να βάλω ενα εξωτερικό δίσκο με enthernet θύρα. Χρησιμοποιω powerline της linksys στα 85 mbs για να μπορώ να το έχω στα σαλόνι. Φαντάζομαι δεν θα είναι πολύ γρηγόρο στην μεταφορά των αρχείων . Μπορεί να μου πει καποιος έαν είναι καλύτερο να αλλάξω το powerline της LINKSYS με ενά αντιστοιχο αλλά στα 200mbs ή να πάω για αλλάγη router και αγορά aces point με προτόκολο Ν στα 300 mbs ?
panta1974 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Αγόρασα κι εγώ εχθές το WD HD Media Player. Συνέδεσα κανόνικα το προϊόν, σύμφωνα με τις οδηγίες, δηλαδή: 1) συνέδεσα με καλώδιο HDMI 1.3 το Media Player με την TV και 2) συνέδεσα το MP με το WD Passport 250G που έχω, και αμέσως βρέθηκαν μεταξύ τους και έγινε η σάρωση του δίσκου. Ως εδώ όλα καλά... Ωστόσο, αν και έχω τέλεια εικόνα στα video που αναπαράγω και οι υπότιτλοι δουλεύουν τέλεια, ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΗΧΟ!!! Έχω κάνει όλες τις πιθανές συνδέσεις, έχω συνδέσει το μηχανάκι με όλες τις εξόδους HDMI της TV, αλλά τίποτα... Κανονικά δεν θα έπρεπε να έχω και ήχο...???? Παρεπιπτόντως, συνέδεσα το MP με την TV με τα Components in και λειτουργεί κανονικά (με ήχο αλλά φυσικά πολύ χειρότερη ποιότητα). Μήπως πρέπει να κάνω κάτι άλλο;;;; Λοιπόν ακούστε τελικά τι έγινε γιατί μπορεί να τύχει και σε κανέναν άλλο φίλο ... Αγόρασα το WD από το FNAC. Εκεί σου πουλάνε ένα (ακριβό ομολογουμένως - 19€) HDMI καλώδιο το οποίο δε συνεργάζεται με το προϊόν, διότι είναι ελάχιστα ποιο κοντό από αυτό που απαιτείται και δεν εφαρμόζει καλά στην HDMI έξοδο του WD!!!!! Μετά από πολύ ψάξιμο σε διάφορά fora σε Ελλάδα και εξωτερικό, ανακάλυψα το πρόβλημα και επιπλέον ανακάλυψα ότι ένα συμβατό (!!!) καλώδιο HDMI είναι το 2μετρο καλώδιο HDMI to HDMI της EQUIP που κοστίζει μόλις 7,20€ και μπορεί να το βρει κανείς στο ακόλουθο link: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.751598 Το αγόρασα και όλα καλά, τέλειος ήχος και εικόνα και δουλεύουν όλα ρολόι... άρα ο ακριβός εξοπλισμός δεν είναι πάντα και ο καλύτερος!!! Ελπίζω να βοήθησα κανένα φίλο...
koulouri Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Tο αγορασα και δεν μπορω να δω Ελληνικους υποτιτλους.. Ειδα στην πρωτη σελιδα οτι εχει σβηστει αυτο το προβλημα.. Εχει λυθει με καποιο τροπο περα του embedded?
furious99 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Tο αγορασα και δεν μπορω να δω Ελληνικους υποτιτλους..Ειδα στην πρωτη σελιδα οτι εχει σβηστει αυτο το προβλημα.. Εχει λυθει με καποιο τροπο περα του embedded? Settings --- Additional language encoding --- Greek_ISO (ή αν εχεις βαλει το τελευταιο firmware Greek_1253)
koulouri Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 προσπαθω να βαλω το firmware αλλα το βιντεο που ειδα στο youtube και δινει και το official site ειναι στα .. Σουηδικα? δεν ξερω μια ακαταλαβιστικη γλωσσα..
skiabox Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Μια ερωτηση παιδια : Οταν βλεπουμε τα στοιχεια μιας ριπαρισμενης(blue ray) ταινιας τι πρεπει να προσεξουμε εκει που γραφει για τον ηχο ωστε να παιζει στον wd media player. Ευχαριστω.
overclocker Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 προσπαθω να βαλω το firmware αλλα το βιντεο που ειδα στο youtube και δινει και το official site ειναι στα .. Σουηδικα? δεν ξερω μια ακαταλαβιστικη γλωσσα.. http://www.wdc.com/global/webtracking/index.asp?id=1073&url=http://support.wdc.com/download/wdtv/WDTV_FW_1_02_07.zip
furious99 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Μια ερωτηση παιδια :Οταν βλεπουμε τα στοιχεια μιας ριπαρισμενης(blue ray) ταινιας τι πρεπει να προσεξουμε εκει που γραφει για τον ηχο ωστε να παιζει στον wd media player. Ευχαριστω. Το ριπαρισμενο blu-ray σε .m2ts εχει συνηθως και AC3 ηχο μεσα οποτε δε χρειαζεται να κανεις κατι... Αν εννοεις .mkv αρχειο θα πρεπει να εχει ηχο AC3 (αν εχει DTS θελει ενισχυτη ή μετατροπη)...
polakis21 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Κατέβασα ολόκληρο bluray 40gb και πήρα από μέσα το μεγαλύτερο m2ts αρχείο, το έβαλα μέσα χύμα να παίξει με srt υπότιτλους αλλά μετά από λίγη ώρα κολλάει όλο το σύστημα. Τί μετατροπή πρέπει να κάνω για να το δω κανονικά, χωρίς να χαλάσω την ποιότητα του bluray?
gesamgr Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Settings --- Additional language encoding --- Greek_ISO (ή αν εχεις βαλει το τελευταιο firmware Greek_1253) παιδια ποιο ειναι το τελευταιο firmware επισημα η WD εχει το 1.2.07 υπαρχει το 1.2.10 και τωρα αυτο που αναφερει ο φιλος ειναι το τελευταιο? 1.2.53? ευχαριστω
melaslog Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Καλησπέρα και από εμένα, έχω μια Samsung40άρα και ένα ενισχυτή Yamaha. Συνδέω το WD με την τηλεόραση με HDMI και το WD με τον ενισχυτή με οπτική. Σωστά; ή επειδή έχω συνδέσει ήδη την τηλεόραση με τον ενισχυτή με οπτική δεν χρειάζεται να συδέσω και το wd; Το απετέλεσμα που θέλω είναι να πηγαίνει η εικόνα στην τηλεόραση και ο ήχος στον ενισχυτή για να βγάζει 5.1. Ευχαριστώ.
sanemogi Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Το εγκατέστησα χθές και όλα δούλεψαν πολύ καλά. Είμαι πολύ ικανοποιημένος. Η σύνδεση που έχω είναι composite καθώς δεν έχω τηλεόραση με HDMI. Βέβαια έχει firmware 1.0.1. Εχω κατεβάσει και το update από WD αλλά μέχρι στιγμής δεν βλέπω τον λόγω να το βάλω.
Sir George Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Καλησπερα και απο μενα! Δυστυχως θα κανω μια ερωτηση πολλακις επαναλαμβανομενη αν καταλαβα καλα ... ειναι σχεδον αδυνατον να διαβασει καποιος 108 σελιδων σχολια, οπότε το ρίχνω και ελπιζω καποιος να φιλοτιμηθει να απαντησει ... Πηρα και εγω σημερα το μηχανακι, ολα φαινονται μια χαρα με subs κλπ αλλα εχω το κλασσικο προβλημα με τον ηχο... σε mkv ταινιες, με συνδεση composite (για την ωρα) δεν ακουω τιποτα (προφανως λογω dts) ... προσπαθησα να δουλεψω το popcorn video converter αλλα μου φαινεται ψιλοβουνο !! υπαρχει περιπτωση το νεο firmware να λύνει το προβλημα? εννοείται οτι δεν εχω κεφι να δωσω επιπλεον χρηματα για ενισχυτη ... ευχαριστω εκ των προτερων
o_magazatoras Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Καλησπερα και απο μενα! Δυστυχως θα κανω μια ερωτηση πολλακις επαναλαμβανομενη αν καταλαβα καλα ... ειναι σχεδον αδυνατον να διαβασει καποιος 108 σελιδων σχολια, οπότε το ρίχνω και ελπιζω καποιος να φιλοτιμηθει να απαντησει ... Πηρα και εγω σημερα το μηχανακι, ολα φαινονται μια χαρα με subs κλπ αλλα εχω το κλασσικο προβλημα με τον ηχο... σε mkv ταινιες, με συνδεση composite (για την ωρα) δεν ακουω τιποτα (προφανως λογω dts) ... προσπαθησα να δουλεψω το popcorn video converter αλλα μου φαινεται ψιλοβουνο !! υπαρχει περιπτωση το νεο firmware να λύνει το προβλημα? εννοείται οτι δεν εχω κεφι να δωσω επιπλεον χρηματα για ενισχυτη ... ευχαριστω εκ των προτερων Όχι,δεν υπάρχει περίπτωση το μηχανάκι να υποστηρίξει μελλοντικά DTS,γι αυτό ψάξε το popcornhour convecter καλύτερα. Ή αγόρασε ενισχυτή. Ή πάρε E-Great και άλλαξέ του αμέσως το firmware,υποστηρίζεται DTS.
lizardking Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 (επεξεργασμένο) Εδώ είσαι! Με αυτό θα κάνεις την δουλεία σου. Το link είναι ενδεικτικό, μπορείς να το βρείς και αλλού.Μετατροπέας ψηφιακού ήχου Optical σε Coaxial και αυτό το συνδέω στην TV ?η στο WD? αυτό χρειάζομαι μόνο για να παίξει τα mkv με dts ήχο? Πήρα τηλέφωνο στην εταιρεία που το φέρνει και μου είπε ότι δεν θα κάνω δουλειά με αυτό. Επεξ/σία 13 Αυγούστου 2009 από lizardking
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα