mini me Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Αποκλειεται να μην παιζει τιποτα. Κατι περιεργο συμβαινει με σενα, δεν ειναι λογικο σε ολους εμας να δουλευει σωστα Απ οτι βλέπω δεν ειμαι ο μονος που εχει αντιμετωπισει προβλημα.. Το οτι εσενα δεν σου παρουσιασε προβλημα δεν σημαινει οτι το ιδιο ισχυει για ολους.. Προφανως κατι δεν παει καλα με το καινουργιο firmware.. Εχει κανεις το παλιο να κανω downgrade? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antosp Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Δες εδώ και κατέβασε το 1.1.2 http://wdtv.wetpaint.com/page/Firmware?t=anon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mini me Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Δες εδώ και κατέβασε το 1.1.2 http://wdtv.wetpaint.com/page/Firmware?t=anon thanks antosp... Κατι ακόμα.. επειδή βλέπω υπάρχουν προβλήματα μεχρι το 1.02.08 έχει αντιμετωπίσει κανεις κόλλημα με το 1.2.10 beta? Ειχα βαλει το 1.02.07 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedy23 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Απ οτι βλέπω δεν ειμαι ο μονος που εχει αντιμετωπισει προβλημα.. Το οτι εσενα δεν σου παρουσιασε προβλημα δεν σημαινει οτι το ιδιο ισχυει για ολους.. Προφανως κατι δεν παει καλα με το καινουργιο firmware.. Εχει κανεις το παλιο να κανω downgrade? Mια χαρα ειναι το καινουργιο το firmware.Δεν ξερω τι φταιει με το δικο σου το μηχανημα αλλα και σε αλλα site που διαβαζω δεν ειχαν προβλημα.Μηπως να το ξαναπερναγες?Μου φαινεται πολυ περιεργο να μην παιζει τιποτα(ουτε avi ουτε mkv). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antosp Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 thanks antosp... Κατι ακόμα.. επειδή βλέπω υπάρχουν προβλήματα μεχρι το 1.02.08 έχει αντιμετωπίσει κανεις κόλλημα με το 1.2.10 beta? Ειχα βαλει το 1.02.07 Διάβασε στη σελ. 101 post 1006 .Μόνο το 1.01.2 δουλεύει καλά σε μένα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mini me Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 (επεξεργασμένο) Διάβασε στη σελ. 101 post 1006 .Μόνο το 1.01.2 δουλεύει καλά σε μένα! κατι ακομα, επειδη λεει ''Open file "wdtv.ver" with notepad * Change VERSION='1.xx.xx' to VERSION='1.05.00' (or any number higher than the current version installed)'' κ εχω υποτιθεται το 1.02.07 αν βαλω π.χ. 1.03.00 κ μετα βγει καινουργιο σε 1.02.xx τι παιζει? Λογικα μετα δεν θα μπορω να βαλω το καινουργιο σωστα? Θα πρεπει να περιμενω firmware σε μεγαλυτερο για να το αναγνωρισει ετσι δεν ειναι?? ΑΚΥΡΟ, το αναγνωριζει ειδα σαν το κανονικο.. Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2009 από mini me Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polakis21 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Ρε παιδιά έκανα image ένα μινι dvd δισκάκι από την κάμερά μου και μου το έκανε nrg file. Αυτό μπορεί να παίξει στo WD HD TV? Γιατί το έβαλα και δεν το βλέπει στα βίντεο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Όχι και φυσικό είναι γιατί το nrg αρχείο είναι ένα εικονικό αρχείο του προγράμματος nero που αποθηκεύει το φορματ του κάθε dvd. Πρέπει να βγάλεις μέσα από το αρχείο nrg το αρχείο βίντεο. Κάποιο από τα προγράμματα που μπορούν να το κάνουν αυτό είναι το winrar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tex439 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 παιδιά εγώ έχω βάλει την έκδοση 1.2.10 beta και δεν μου εμφανίζει πάλι το 'A. Μήπως ξέρετε τον λόγο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jpan Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 παιδιά εγώ έχω βάλει την έκδοση 1.2.10 beta και δεν μου εμφανίζει πάλι το 'A. Μήπως ξέρετε τον λόγο ? στην επιλογή των fonts, επέλεξε Greek Windows 1253 και όχι Greek ISO Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tex439 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 ok σε ευχαριστώ πολύ θα το δοκιμάσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagelispyr Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 τελικά mkv τον ήχο τον παίζει μόνο με ενισχυτή, εχω ενα sony dvd recorder το οποίο παίζει dts ήχο,αν το συνδέσω εκεί θα κάνω δουλειά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mm1978 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Έχω πρόβλημα με τα thumbnails που θα με σαλτάρει!!!Σε κάποια folders δεν μου εμφανίζει thumbnails!Οποιαδήποτε συμβουλή θα ήταν χρήσιμη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedy23 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Εχουν την ιδια ονομασια με το αρχειο του video? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mm1978 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Μου το κάνει στην ονομασία των φακέλων που μέσα έχει άλλους φακέλους!Δηλαδή δύο ίδια folders απλά το ένα ονομαζόμενο movies και ένα άλλο ονομαζόμενο tv,στο ένα έχω βάλει μέσα στο folder thumbnail με την ονομασία του folder και μου το βγάζει κανονικά ενώ στο άλλο οχι!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα