Chris_13 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Παιδιά καλημέρα, αγόρασα το εν λόγω player και μπορώ να πώ οτι είμαι πολύ χαρούμενος για την αγορά του! Όμως δεν ξέρω γιατί δεν βλέπω ελληνικούς υπότιτλους απο τη στιγμή που έκανα το απαραίτητο update.... Γνωρίζει κανείς? Επίσης η τηλεόραση μου δεν υποστηρίζει 1080 αλλά μόνο 720 , αν βάλω αρχείο καλλίτερης ποιότοτας θα το παίξει σωστά η τσάμπα το κατέβασμα? Αυτό γίνεται επειδή κάποιες ταινίες τις βρίσκω μόνο σε 1080p Ευχαριστω πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ArisG88 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Παιδιά καλημέρα,αγόρασα το εν λόγω player και μπορώ να πώ οτι είμαι πολύ χαρούμενος για την αγορά του! Όμως δεν ξέρω γιατί δεν βλέπω ελληνικούς υπότιτλους απο τη στιγμή που έκανα το απαραίτητο update.... Γνωρίζει κανείς? Επίσης η τηλεόραση μου δεν υποστηρίζει 1080 αλλά μόνο 720 , αν βάλω αρχείο καλλίτερης ποιότοτας θα το παίξει σωστά η τσάμπα το κατέβασμα? Αυτό γίνεται επειδή κάποιες ταινίες τις βρίσκω μόνο σε 1080p Ευχαριστω πολύ Στις ρυθμισεις της συσκευης λεει για τους υποτιτλους, εκει βαλε greek. Τωρα οτι κατεβασεις πανω απο 720p δεν θα δεις διαφορα λογο της τηλεορασης σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
givild Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Παιδια πως καταλαβαινουμε οτι η τηλεοραση ειναι 1080ρ η 720ρ η οτιδηποτε αλλο. Εχω την LG 32LG300 με : Aναλογία οθόνης 16:9 ·HDMI x2 ·XD ENGINE ·Ανάλυση εικόνας 1366 x 768 ·Φωτεινότητα 500 cd/m2 ·Δυναμικός Λόγος αντίθεσης 15000:1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ArisG88 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 HD Ready ειναι, για να ειναι Full HD πρεπει να μπορει να δωσει αναλυση 1920x1080 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antosp Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Πάντως σε μένα με το 1.2.10 GR τα αρχεία ΜΚV δεν παίζουν. Συχνά πυκνά κολλήματα τόσο στο video όσο και στον ήχο. Επίσης το μέγεθος αυτών των αρχείων εμφανίζεται λάθος. Π.Χ. αρχείο 6GB εμφανίζεται 1,4GB. Δοκίμασα και άλλο MKV αρχείο και πάλι τα ίδια! Αντίθετα τα αρχεία AVI τα βλέπει και τα παίζει κανονικά. Επανήλθα στο προηγούμενο Firmware 1.1.2 GR και τα ίδια αρχεία παίζουν κανονικά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ArisG88 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Πάντως σε μένα με το 1.2.10 GR τα αρχεία ΜΚV δεν παίζουν. Συχνά πυκνά κολλήματα τόσο στο video όσο και στον ήχο. Επίσης το μέγεθος αυτών των αρχείων εμφανίζεται λάθος. Π.Χ. αρχείο 6GB εμφανίζεται 1,4GB. Δοκίμασα και άλλο MKV αρχείο και πάλι τα ίδια! Αντίθετα τα αρχεία AVI τα βλέπει και τα παίζει κανονικά. Επανήλθα στο προηγούμενο Firmware 1.1.2 GR και τα ίδια αρχεία παίζουν κανονικά! Σε μενα ειναι ολα ενταξει παντως. Και σε avi αλλα και σε full hd mkv Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
axaxouxas Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 εγω παντως παροτι εχω το τελευταιο φιλμ οι υποτιτλοι μου βγαινουν πιο πολυ απο αριστερα το εχει αλλος το προβλημα αυτο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cmak Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 εγώ έχω ένα άλλο πρόβλημα......τι πρωτότυπο wd και πρόβλημα . Έχω μία philips pf5320 και το συνδέεω dvi (tv) hdmi (wd) και μου βγάζει μήνυμα ότι δεν υποστηρίζεται ο τύπος της εικόνας........ Καμιά ιδέα κανείς??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ArisG88 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Ε γι αυτο δεν φταιει το μηχανημα, η τηλεοραση μεχρι τι αναλυση υποστηριζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cmak Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Ε γι αυτο δεν φταιει το μηχανημα, η τηλεοραση μεχρι τι αναλυση υποστηριζει; Ανάλυση Ρυθµός ανανέωσης 640 x 480i 1Fh 640 x 480p 2Fh 720 x 576i 1Fh 720 x 576p 2Fh 1280 x 720 p 3Fh 1920 x 1080i 2Fh Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trolaios Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 πολυ καλο μηχανημα..δεν νοειται να μην το εχει καποιος...τα σπαει κανονικα!!6 μηνες δοκιμασμενο ..τα πηγε πολυ καλα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Καλό δεν αντιλέγω αλλά υπάρχει και καλύτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caveneo Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Παίδες γνωρίζει κάποιος αν βάλω σε εξωτερικό σκληρό ένα φάκελο VIDEO_TS θα αναγνωρίσει την ταινία να την παίξει; Ο φάκελος μέσα θα έχει τα γνωστά αρχεία IFO,VOB,BUP. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zakos52 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 ....Παίδες γνωρίζει κάποιος αν βάλω σε εξωτερικό σκληρό ένα φάκελο VIDEO_TS θα αναγνωρίσει την ταινία να την παίξει; Ο φάκελος μέσα θα έχει τα γνωστά αρχεία IFO,VOB,BUP..... η ταινια θα παιξει κανονικα. δοκιμασμενο με το 1.01.02 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caveneo Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα