JUST-GAMER Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Και ούτε πρόκειται να σου παίξει ποτέ dts ήχο αν δεν συνδέσεις ενισχυτή γιατί πολύ απλά το συγκεκρημενο μηχάνημα δεν υποστηρίζει αποκωδικοποίηση του dts ήχου γι' αυτό και πρέπει υποχρεωτικά να συνδέσεις ενισχυτή για να το κάνει αυτός αντί για το wd hd tv.
hasiotis_john Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Και ούτε πρόκειται να σου παίξει ποτέ dts ήχο αν δεν συνδέσεις ενισχυτή γιατί πολύ απλά το συγκεκρημενο μηχάνημα δεν υποστηρίζει αποκωδικοποίηση του dts ήχου γι' αυτό και πρέπει υποχρεωτικά να συνδέσεις ενισχυτή για να το κάνει αυτός αντί για το wd hd tv. Με το συμπάθιο ρε φίλε, αλλά δεν καταλαβαίνω τον ''αρνητισμό'' σου. Αν δεν σ'αρέσει ,πέτα το! Και αν δεν το έχεις πάρει ακόμα. . . Μην το πάρεις! Το ξέρω πως δεν μπορεί να παίξει τον Dts ήχο ,εννοώ να βγει firmware που να κάνει dοwnmix τον ήχο ,όπως πρόσφατα λύθηκε και στο Εgreat ! Απλά δεν τα έγραψα αναλυτικά για 2 λόγους ... 1.σε όλες τις προηγούμενες σελ. το συζητάνε και 2. Γράφω απο κινητό και δεν παίζει να γράφω με linκs και τέτοια. Μην παίζουμε με τις λέξεις! Το ερώτημα είναι ,αν ''μηχανικά'' η συσκευή ,μπορεί να υποστηρίξει έστω και το dοwnmix. Ξερει κανείς κάποια φτηνή λύση για ηχεία που να υποστηρίζουν Dts? Τhanks . . .
CD-Eater Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Το καινούριο firmware (1.02.10) είναι όντως πολύ βελτιωμένο σε σχέση με τις παλιές εκδόσεις. Με λίγο ψάξιμο διαπίστωσα τα παρακάτω: - Δεν κάνει σπασίματα σε ήχο dts (αυτό είχε διορθωθεί σε παλαιότερη έκδοση, αλλά ποτέ δεν ξέρεις... ) - Δεν κάνει σπασίματα στην εικόνα (στα 1080p 60Ηz σε κάποια αρχεία .mkv) όπως η προηγούμενη έκδοση. - Εμφανίζονται σωστά οι ελληνικοί υπότιτλοι! Εμφανίζονται με τη σωστή διάρκεια και δεν εξαφανίζονται γρήγορα όπως σε όοοολες τις προηγούμενες εκδόσεις 1.2.Χ. - Επιπλέον οι υπότιτλοι εμφανίζονται και στην σωστή χρονική στιγμή, χωρίς την μικρή καθυστέρηση (περίπου 1 δευτερόλεπτο) που είχαν στην τελευταία καλή έκδοση 1.01.02. - Το fwd και rwd είναι βελτιωμένα, η μετάβαση της εικόνας γίνεται πιο ομαλή. Μερικά μειονεκτήματα (bugs?) που είδα σε σχέση με την 1.01.02: - Η απόκριση του μηχανήματος στην έναρξη/παύση των .mkv έχω την εντύπωση ότι είναι λίγο πιο αργή. - Όταν σε ταινίες που έχουν μαύρες μπάρες και πάνω κάτω, ολισθήσεις την εικόνα προς τα πάνω ώστε οι υπότιτλοι να πέφτουν μέσα στην κάτω μαύρη μπάρα, τότε σταματά η εμφάνισή τους. Σε γενικές γραμμές μπράβο στα παιδιά!
JUST-GAMER Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Με το συμπάθιο ρε φίλε, αλλά δεν καταλαβαίνω τον ''αρνητισμό'' σου. Αν δεν σ'αρέσει ,πέτα το! Και αν δεν το έχεις πάρει ακόμα. . . Μην το πάρεις! Το ξέρω πως δεν μπορεί να παίξει τον Dts ήχο ,εννοώ να βγει firmware που να κάνει dοwnmix τον ήχο ,όπως πρόσφατα λύθηκε και στο Εgreat ! Απλά δεν τα έγραψα αναλυτικά για 2 λόγους ... 1.σε όλες τις προηγούμενες σελ. το συζητάνε και 2. Γράφω απο κινητό και δεν παίζει να γράφω με linκs και τέτοια. Μην παίζουμε με τις λέξεις! Το ερώτημα είναι ,αν ''μηχανικά'' η συσκευή ,μπορεί να υποστηρίξει έστω και το dοwnmix. Ξερει κανείς κάποια φτηνή λύση για ηχεία που να υποστηρίζουν Dts? Τhanks . . . Γιατί μου επιτίθεσαι αφού δεν δίνεις να καταλάβει ο άλλος τι ακριβώς θέλεις και εγώ νόμιζα ότι ρωτάς γιατί δεν μπορεί να παίξει dts ήχο όχι ότι ξέρεις γιατί δεν παίζει(Άλλωστε από τι στιγμή που δεν το λες πως να το καταλάβω ότι το ξέρεις να μυρίσω τα νύχια μου?). Όχι δεν πρόκειται ποτέ να υποστηρίξει dts ήχο γιατί πολύ απλά δεν έχει αγοράσει τις άδειες για dts ήχο η western digital. Τεχνολογικά μπορεί μια χαρά αφού έχει το ίδιο chipset με το popcornhour A-110 που κάνει και αποκωδικοποιηση του dts ήχου. Οσο για το egreat απο την αρχη μπορουσε να αποκωδικοποιηση τον dts ηχο δεν το προσθεσανε τωρα με ενα απλο firmware update.
polakis21 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Το καινούριο firmware (1.02.10) είναι όντως πολύ βελτιωμένο σε σχέση με τις παλιές εκδόσεις. Με λίγο ψάξιμο διαπίστωσα τα παρακάτω: - Δεν κάνει σπασίματα σε ήχο dts (αυτό είχε διορθωθεί σε παλαιότερη έκδοση, αλλά ποτέ δεν ξέρεις... ) - Δεν κάνει σπασίματα στην εικόνα (στα 1080p 60Ηz σε κάποια αρχεία .mkv) όπως η προηγούμενη έκδοση. - Εμφανίζονται σωστά οι ελληνικοί υπότιτλοι! Εμφανίζονται με τη σωστή διάρκεια και δεν εξαφανίζονται γρήγορα όπως σε όοοολες τις προηγούμενες εκδόσεις 1.2.Χ. - Επιπλέον οι υπότιτλοι εμφανίζονται και στην σωστή χρονική στιγμή, χωρίς την μικρή καθυστέρηση (περίπου 1 δευτερόλεπτο) που είχαν στην τελευταία καλή έκδοση 1.01.02. - Το fwd και rwd είναι βελτιωμένα, η μετάβαση της εικόνας γίνεται πιο ομαλή. Μερικά μειονεκτήματα (bugs?) που είδα σε σχέση με την 1.01.02: - Η απόκριση του μηχανήματος στην έναρξη/παύση των .mkv έχω την εντύπωση ότι είναι λίγο πιο αργή. - Όταν σε ταινίες που έχουν μαύρες μπάρες και πάνω κάτω, ολισθήσεις την εικόνα προς τα πάνω ώστε οι υπότιτλοι να πέφτουν μέσα στην κάτω μαύρη μπάρα, τότε σταματά η εμφάνισή τους. Σε γενικές γραμμές μπράβο στα παιδιά! Αυτό το τελευταίο με τις μπάρες είναι σημαντικό νομίζω. Αλλά γιατί γίνεται? Τί φταίει?
hasiotis_john Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Αυτό το τελευταίο με τις μπάρες είναι σημαντικό νομίζω. Αλλά γιατί γίνεται? Τί φταίει? Το πρόσεξα και γω αυτό το πρόβλημα και μάλιστα τυχαία ,κοιτάζοντας τις ρυθμίσεις απο το τηλεκοντρόλ... Πάντως θα το φτιάξουν εύκολα αυτό με επόμενη σταθερή έκδοση (με ξεχνάς ότι η συγκεκριμένη είναι Βetα..) Πάντως γέλασα χθες που ψάχνοντας σε διάφορα φόρουμς που ασχολούνται αποκλειστικά με την συσκευή , πολλοί χρήστες είχαν νευριάσει που μετά από τόσο καιρό η WD έβγαλε firmware που ασχολείτε με την Ελλάδα και την Κορέα .. ..εδώ που τα λέμε, μετά από τόσο καιρό, θα μπορούσαν να διορθώσουν-προσθέσουν και άλλα !! Ελπίζω να γίνει γρηγορότερη και πιο ''πλούσια'' η διάθεση των αναβαθμίσεων... Υ.γ. JUST-GAΜΕR όλα καλά ρε συ , απλά είναι δύσκολο με το κινητό να γράφεις και πολύ αναλυτικά.. Πάντως το έψαξα και γω λίγο το θέμα χθες και είδα αρκετές αναφορες σε αυτό που λες σχετικά με τα δικαιώματα του DΤS ,αλλά διάβασα και αλλους που δεν συμφωνούν με αυτό , μιας και λένε πως υπάρχουν στην αγορά ήδη φτηνές συσκευέs μέχρι και 20-30 ευρώ, που χρησιμοποιούν το dts ... Τώρα τι συμφέροντα παίζουν στην WD δεν το γνωρίζω... Αναμένουμε καλύτερη μελλοντική αναβάθμιση... .. ΕDΙΤ .. Να ρωτήσω για ένα μήνυμα που μου βγάζει όταν συνδέω εξ. σκληρο με Usb .. Μου γράφει για αρχή .. Μedia Library cοmpilatiοn requires mοre stοrage space (1907 ΜΒ) Και μετά που πατάω ''οκ'' βλέπει τον δίσκο ,αλλά έχει μόνιμα ένα μήνυμα απο πάνω ''stοrage can nοt aggregate'' ... Βασικά ο δίσκος μου είναι σχεδόν γεμάτος και σίγουρα εκεί είναι το πρόβλημα...! Προφανώς χρησιμοποιεί ''χώρο'' στον δίσκο η συσκευή ,αλλα βασικά δεν έχω το ΡC μου τις τελευταίες μέρες και δεν μπορώ να σβήσω κάποια αρχεία απο τον δίσκο για να σιγουρευτώ.. Εχει κανείs το παραπάνω προβλημα σε δίσκο που ΔΕΝ ήταν γεμάτος?
polakis21 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δηλαδή τώρα υπάρχει πρόβλημα με τις ταινίες που έχουν μαύρο πάνω κάτω? Είναι σίγουρο αυτό? Έλεος πάλι...
hasiotis_john Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 (επεξεργασμένο) Δηλαδή τώρα υπάρχει πρόβλημα με τις ταινίες που έχουν μαύρο πάνω κάτω?Είναι σίγουρο αυτό? Έλεος πάλι... Όχι ρε συ... Τέλεια παίζουν, απλά αν την ώρα προβολής,απο το τηλεκοντρόλ βάλεις την ρυθμιση να κουνήσεις την εικόνα προς τα πάνω (μεταφέρει ΌΛΟ το κάδρο) .. ΤΟΤΕ εξαφανίζονται οι υπότιτλοι! Προσωπικά την θεωρώ άχρηστη την επιλογή αυτή! Γιατί να πας ΌΛΗ την εικόνα πάνω ή κάτω! Θα προτιμούσα να είχε επιλογή να είχα πλήρη έλεγχο στο μέγεθος της εικόνας προς κάθε μεριά (έτσι θα μπορούσαμε να μικρύνουμε τις μαύρες μπάρες )... Με την επιλογή zοοm που έχει ΔΕΝ κάνεις δουλειά πάντως! Φέρνει την εικόνα υπερβολικά κοντά, ακόμα και απο την πρώτη επιλογή (αν θυμάμαι καλά έχει 3) Αnyway ...πάντα θα θέλουμε και κάτι παραπάνω Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2009 από hasiotis_john
polakis21 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Α εντάξει ρε. Αυτό δεν είναι και μεγάλο πρόβλημα. Οκ είμαστε...
zeremefico Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ? http://www.wdc.com/wdtvprerelease/ Prerelease 1.02.10 (includes all previously released updates) Fixed Items: * Greek subtitles now render properly. Previously they rendered slowly, causing them to briefly flash on the screen. * Korean subtitles now render properly. Previously they disappeared during video playback. * Playlists play in the correct order. Previously they played files in alphabetical order. Added feature: * Metadata support for music improved over previous releases. For example, browsing by genre is broken down into artists, then albums, then tracks. Known issues: * A few text strings were not translated properly over different UI languages εδω:-)
argi13 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 ολα κάλα με το νέο firmware αλλα ξερει κανείς πως γίνεται να πας γρήγορα σε ένα συγκεκριμένο σημείο μιας ταινίας χωρίς το fast forward? η ακόμα δεν γίνεται αυτό?
KleKoR Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 πατά το fast forward(>>) και μετά το κουμπί next(>>Ι) και παει μπροστα 10 λεπτα...
zakos52 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 ...- Όταν σε ταινίες που έχουν μαύρες μπάρες και πάνω κάτω, ολισθήσεις την εικόνα προς τα πάνω ώστε οι υπότιτλοι να πέφτουν μέσα στην κάτω μαύρη μπάρα, τότε σταματά η εμφάνισή τους.... το προβλημα αυτο ισχυει μονο με τους ελληνικους υποτιτλους ή με ολους???????
klong Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Τελικά αυτό το μηχανάκι παίζει με δίσκο 2,5'' ο οποίος έχει ένα καλώδιο USB (π.χ. WESTERN DIGITAL PASSPORT) ή χρειάζεται διπλό καλώδιο Υ και εξωτερική τροφοδοσία;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα