Προς το περιεχόμενο

Western Digital HD TV Media Player : O επώνυμος HD Media Player των €100

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

.....η WD δεν το εχει φτιαξει ακομα το προβλημα με τα flashing subs δειχνει οτι ειναι αρκετα απειροι πανω σε τετοια θεματα......

το περιεργο σαυτη την ιστορια γαι μενα εινα αλλο.

πως ενω το EM34 και το P 110 εχουν το ιδιο τσιπακι με το WDTV,οι κινεζοι εχουν λυσει το προβλημα με τους ελληνικους υποτιτλους, ενω οι

ΦΟΒΕΡΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ WD AKOMA ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ!!!!!!!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Γεια σας παιδια...

Και εγω πηρα εδω και 4 μερες το wd tv απο e-shop 86 ευρω..

Εχω προβλημα με την αναβαθμηση του firmware η κατι δε κανω καλα...

Οταν το αγορασα ειχε την εκδοση 1.01.02 και δεν επαιζε τους ελληνικους υποτιτλους και κατεβασα απο εδω http://www.mediafire.com/?t5oiwmmynku το firmware που ειναι λεει το 1.01.02gr αλλα δε καταφερα να κανω κατι... Δεν μου κανει αναβαθμηση σε 1,02,08 οπως λεει το αρχειο .ver που εχει μεσα

Πειτε μου ποια ειναι η καλυτερη εκδοση που να παιζει ελληνικους υποτιτλους και πως θα κανω την αναβαθμηση του λογισμικου.. Αν μπορειτε πειτε και απο που να τα κατεβασω

ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ?

http://www.wdc.com/wdtvprerelease/

Prerelease 1.02.10 (includes all previously released updates)

Fixed Items:

* Greek subtitles now render properly.

Previously they rendered slowly, causing them to briefly flash on the screen.

* Korean subtitles now render properly. Previously they disappeared during video playback.

* Playlists play in the correct order. Previously they played files in alphabetical order.

Added feature:

* Metadata support for music improved over previous releases. For example, browsing by genre is broken down into artists, then albums, then tracks.

Known issues:

* A few text strings were not translated properly over different UI languages

Μπορει να τους πηρε κατι μηνες να το φτιαξουνε αλλα τελικα τα κατεφεραν επιτελους!Δοκιμασα 3 ταινιες και οι υποτιτλοι δουλευουν αψεγαδιαστα.Φυσιολογικα θα βγει σε λιγο καιρο και το firmware το unofficial που μεγαλωνει τους υποτιτλους στηριγμενο παντα στην τελευταια εκδοση.

Λογικά ναι φίλε μου γιατί απο την έκδοση 1.02.06 και μετά οι διακοπές στον ήχο dts είχαν διορθωθεί απλά προέκυψε το πρόβλημα με τους ελληνικούς υπότιτλους που μάλλον στην νέα 1.02.10 διορθώθηκε και αυτό.

Μολις εβαλα την 1.02.10 και σε μια ταινια που εβαλα με srt υποτιτλους διαβαζα τα ελληνικα αλλα ηταν τελειως ασυχρωνιστοι τους διαβαζε δλδ στο καπακι ολους τους υποτιτλους και σε μια αλλη ταινια που εβαλα οι υποτιτλοι ηταν "κινεζικοι" τι κανω λαθος ρε γμτ παιδευομαι τοσες μερες και δεν εχω καταφερει τπτ.

Πρεπει να μετατρεψω τους υποτιτλους srt σε κατι αλλο για να παιζει σωστα????

Μολις εβαλα την 1.02.10 και σε μια ταινια που εβαλα με srt υποτιτλους διαβαζα τα ελληνικα αλλα ηταν τελειως ασυχρωνιστοι τους διαβαζε δλδ στο καπακι ολους τους υποτιτλους και σε μια αλλη ταινια που εβαλα οι υποτιτλοι ηταν "κινεζικοι" τι κανω λαθος ρε γμτ παιδευομαι τοσες μερες και δεν εχω καταφερει τπτ.

http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2719950&postcount=863

Δεν χρειαζεται να μετατρεψεις τιποτε,καποιο λαθος κανεις,στις ρυθμισεις εχεις επιλεξει greek iso;

Δεν χρειαζεται να μετατρεψεις τιποτε,καποιο λαθος κανεις,στις ρυθμισεις εχεις επιλεξει greek iso;

Τωρα ειδα που ειναι αυτο που λες με το greek iso αλλα ειναι στην επιλογη western europe που πρεπει να το βαλω??

Το μενου γενικα σε εσας ειναι ελληνικα γιατι εμενα δεν εχει ελληνικα...

Ανοιξα το srt αρχειο απο μια ταινια μου και το εκανα αποθηκευση ως με κωδικωποιηση utf8 και οταν πηγα να την δω μου εβγαλε κανονικα τους υποτιτλους και απ'οτι ειδα ειναι και συγχρωνισμενοι....

Γενικα τι ρυθμησεις πρεπει να εχω στα settings για να ειμαι οκ σε ολα????

Ειδα πως οταν συνδεσα τον εξωτερικο σκληρο μου στο pc να δω αν παιζει την ταινια που εκανα αλλαγη κωδικωποιησης απο srt σε srt utf8 δεν παιζει τους υποτιτλους θελει ansi..

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:48 ----------

Ok τα καταφερα... Εβαλα greek windows 1253 και τα παιζει ολα...

Τι αλλα προγραμματα μπορουμε να βαλουμε στο wd tv κατι σαν εξτρα εφαρμογες ας πουμε.... Ξερει κανεις?

Τωρα ειδα που ειναι αυτο που λες με το greek iso αλλα ειναι στην επιλογη western europe που πρεπει να το βαλω??

Το μενου γενικα σε εσας ειναι ελληνικα γιατι εμενα δεν εχει ελληνικα...

Ανοιξα το srt αρχειο απο μια ταινια μου και το εκανα αποθηκευση ως με κωδικωποιηση utf8 και οταν πηγα να την δω μου εβγαλε κανονικα τους υποτιτλους και απ'οτι ειδα ειναι και συγχρωνισμενοι....

Γενικα τι ρυθμησεις πρεπει να εχω στα settings για να ειμαι οκ σε ολα????

Ειδα πως οταν συνδεσα τον εξωτερικο σκληρο μου στο pc να δω αν παιζει την ταινια που εκανα αλλαγη κωδικωποιησης απο srt σε srt utf8 δεν παιζει τους υποτιτλους θελει ansi..

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:48 ----------

Ok τα καταφερα... Εβαλα greek windows 1253 και τα παιζει ολα...

Τι αλλα προγραμματα μπορουμε να βαλουμε στο wd tv κατι σαν εξτρα εφαρμογες ας πουμε.... Ξερει κανεις?

Εδω θα βρεις πολλα και ενδιαφεροντα:

http://www.wdtvc.com/

http://wdtvforum.com/main/index.php

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το χτύπησα και γω σήμερα παιδιά, με 86 ευρουλάκια απο το e-shοp. Πρώτες εντυπώσεις... (εβαλα την τελευταία έκδοση)

Πολυ ωραία ποιότητα συσκευής, ΤΡΟΜΕΡΗ Ποιότητα εικόνας (ειδικά σε Μκv αρχεία) , ωραίο τηλεκοντρόλ ,αν και πολύ μικρούλι... Αν Χαθεί ή σπάσει, ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ?

Ευχρηστο μενού,αν και μπορεί να γίνει και καλύτερο.

Να ρωτήσω και γω κάτι, ποιο φορμάτ είναι καλύτερο για υπότιτλους? Το Greeκ Ιsο ή το Windοws?

Λοιπόν παιδιά, προτείνω να στέλνουμε συχνά E-mail στην Western για να διορθώσει και αυτό με τον ήχο (με το DΤS) !!!

Τότε θα μιλάμε για τον τέλειο Μedia player ... στην κατηγορία των ''κάτω των 100e ''!!!

Κατα τ'άλλα , άψογη απεικόνηση φωτογραφιών (αν και λίγο αργή σε υψηλές αναλήσεις) !

8/10 βαθμολογία απο μένα, ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ανεπιφύλαχτα σε όποιον δεν το έχει!

Το 10/10 θα το πάρει σε μελλοντική ''διορθωτική'' αναβάθμιση! :-)

*σε επόμενη έκδοση ,θα ήθελα λίγο μεγαλύτερη γραμματοσειρά στους υπότιτλους , να παίζει τα mkv με DΤS σωστά , να μπορώ να μεγαλώσω την εικόνα και να μην φαίνονται οι μαυρες μπάρες και οι υπότιτλοι να παραμένουν 1 δευτερόλεπτο παραπάνω - έχω την εντύπωση ότι εναλλάσονται λίγο γρήγορα, αλλά όχι σε σημείο προβλήματος!

Άντε , ΞΕΚΙΝΉΣΤΕ ΤΑ e-mαils ,δεν μπορεί . . . Θα μας ακούσουν! :-)

(συγνώμη για λάθη, το έγραψα απο κινητό)

Επεξ/σία από hasiotis_john

Φίλε μάλλον δεν παρακολουθείς τι λέγετε στις τελευταίες σελίδες. με την νέα έκδοση firmware 1.2.10 έχει διορθωθεί και το μικρο πρόβλημα στον dts ήχο που είχε σε ποιο παλιά fw το μηχάνημα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Φίλε μάλλον δεν παρακολουθείς τι λέγετε στις τελευταίες σελίδες. με την νέα έκδοση firmware 1.2.10 έχει διορθωθεί και το μικρο πρόβλημα στον dts ήχο που είχε σε ποιο παλιά fw το μηχάνημα.

Όχι ρε συ, δεν έχουμε όλοι ενισχυτές και συστήματα για dts .. :-)

Εννοώ για απλή σύνδεση με την ΤV (Με Ηdmi στην δικιά μου περίπτωση!) , πριν που έβαλα ένα Μκv με dts ήχο, δεν έπαιζε τον ήχο...

Εσυ λες ότι το διορθώσαν και αυτο? Μπορεί να έτυχε στο συγκεκριμένο λες?...

Εdit .. Μπά, τα μισά mkv που έχω ,με ήχο dts ΔΕΝ παίζουν με ήχο...

Απ'ότι διαβάζω το πρόβλημα αυτό έχει λυθεί σε άλλες media συσκευές ,με update στο firmware...ΆΝΤΕ να γίνει και σ'αυτήν :-)

Επεξ/σία από hasiotis_john

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...