gari30 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Ευχαριστώ θα το δοκιμάσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spocky Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Επειδη εχω αρκετα blu-ray iso παιρνω παντα απο αυτα την κυρια ταινια σε μορφη m2ts.Ειναι υποχρεωτικο να την μετατρεψω σε mkv και μετα να την κανω merge με το mkvmerge ετσι ωστε να τις περασω υποτιτλους η γινεται να βαλω κατευθειαν τους srt σε ενα m2ts αρχειο και μετα να το αναπαραγω με το WD?Γνωριζει κανεις επισης αν το WD media player εχει καμια διαφορα στην αναπαραγωγη m2ts/mkv? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polakis21 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Το WD Player παίζει και απευθείας m2ts με srt χωρίς μετατροπή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedy23 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Το WD Player παίζει και απευθείας m2ts με srt χωρίς μετατροπή. Ναι ομως πως τα παιζει τα subs?Νομιζω μια φορα που το δοκιμασα(m2ts και srt) με το ιδιο ονομα,δεν τους εδειχνε τους υποτιτλους.Πρεπει να τους βαλω με καποιο τροπο μεσα στο original αρχειο του m2ts? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagelispyr Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Παιδια καλησπέρα,γράφω πρώτη φορά σε αυτο το site,αντιμετοπίζω το γνωστό πρόβλημα με τον ήχο στα mkv με το wd media player,μου προτειναν το popkorn audio converter αλλα δεν μπορω να χρησιμοποιησω αυτο το προγραμμα(δεν γνωριζω την χρηση του),σκεφτηκα μεχρι να παρω και ενισχυτή,Ευχαριστώ πόλυ........ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedy23 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Κοιτα τo παρακατω link,ακολουθα πιστα τις οδηγιες και δεν θα εχεις προβλημα: http://audioconverter.heartware.dk/Tutorial/ Απλο ειναι στην χρηση του,απλα στην αρχη ειναι ελαχιστα μπερδεψιαρικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagelispyr Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 ]Κοιτα τo παρακατω link,ακολουθα πιστα τις οδηγιες και δεν θα εχεις προβλημα: http://audioconverter.heartware.dk/Tutorial/ Απλο ειναι στην χρηση του,απλα στην αρχη ειναι ελαχιστα μπερδεψιαρικο. To εχω αυτο το link και δεν μπορω να βγαλω ακρη,το πιστετω οτι ειναι ευκολο αλλα επειδη δεν το εχω ξανακανει δεν μπορω να το κανω,θα σου ημουν υποχρεως αν μου ελεγες τα βηματα που πρεπει να ακολουθησω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedy23 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 (επεξεργασμένο) Οταν πατας για πρωτη φορα,θα σου ζητησει να κατεβασει κατι tools.Εσυ θα πατησεις yes παση θυσια διοτι ανα το κανεις manually υπαρχει περιπτωση να μπερδευτεις.Υστερα,οπως θα δεις και στο παρακατω link, σε καποια απο τα tabs,θα υπαρχουν καποιες υποκατηγοριες που θα ειναι σε κοκκινο χρωμα. http://audioconverter.heartware.dk/Tutorial/Main.GIF Για παραδειγμα,στο tab mkv tools,Μπορει να υπαρχει σε κοκκινο χρωμα το Media info που ειναι κατω αριστερα.Εσυ θα πατησεις browse και θα πας να βρεις στο φακελο που σου ζητηθηκε αρχικα και κατεβασες, το MediaInfo.dll το οποιο θα βρισκεται στο C:\Tools\MediaInfo\ για παραδειγμα.Θα πατησεις πανω του και μετα θα πατησεις οκ.Ετσι δεν θα ειναι πια κοκκινο το χρωμα του.Θα ακολουθησεις αυτη την διαδικασια και για οσα αλλα ειναι κοκκινα και οταν τελειωσεις με αυτα,θα μπορεσεις να κανει οτι μετατροπη θελεις να κανεις. Τελος,να προσεχεις η πηγη και το destination να μην ειναι στον ιδιο φακελο διοτι το προγραμματακι θα σου βγαλει σιγουρα λαθος. Επεξ/σία 6 Μαΐου 2009 από speedy23 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anast68 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Ψηφιστε: http://wdtv.uservoice.com/pages/17442-general Εχω ηδη βαλει ηδη δυο νεα θεματα USB drive power off και fix greek subtitles οποτε για να βλεπω συμετοχη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Ψήφισα, παρόλο που δεν το έχω το μηχάνημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
costas_k Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 ψήφισα και εγώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ipso33 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 και εγώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagelispyr Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Οταν πατας για πρωτη φορα,θα σου ζητησει να κατεβασει κατι tools.Εσυ θα πατησεις yes παση θυσια διοτι ανα το κανεις manually υπαρχει περιπτωση να μπερδευτεις.Υστερα,οπως θα δεις και στο παρακατω link, σε καποια απο τα tabs,θα υπαρχουν καποιες υποκατηγοριες που θα ειναι σε κοκκινο χρωμα.http://audioconverter.heartware.dk/Tutorial/Main.GIF Για παραδειγμα,στο tab mkv tools,Μπορει να υπαρχει σε κοκκινο χρωμα το Media info που ειναι κατω αριστερα.Εσυ θα πατησεις browse και θα πας να βρεις στο φακελο που σου ζητηθηκε αρχικα και κατεβασες, το MediaInfo.dll το οποιο θα βρισκεται στο C:\Tools\MediaInfo\ για παραδειγμα.Θα πατησεις πανω του και μετα θα πατησεις οκ.Ετσι δεν θα ειναι πια κοκκινο το χρωμα του.Θα ακολουθησεις αυτη την διαδικασια και για οσα αλλα ειναι κοκκινα και οταν τελειωσεις με αυτα,θα μπορεσεις να κανει οτι μετατροπη θελεις να κανεις. Τελος,να προσεχεις η πηγη και το destination να μην ειναι στον ιδιο φακελο διοτι το προγραμματακι θα σου βγαλει σιγουρα λαθος. Καλησπέρα, τα ξεκοκκίνησα ολα που απο μονος μου με τιποτα δεν θα το σκεφτομουν,οταν εννοεις πηγη και destination εννοεις εκει που λεει target kai sourse?δεν μου κανει την ματατροπη μου βγαζει ενα error level 3, unable to ecucate Mkvinfo,παντως πρεπει να ειμαι κοντα στο τελικο αποτελεσμα...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Ψήφησα και εγώ και το παρήγγειλα επιτέλους... αν και με σφραγισμένο ψηφοδέλτιο πήγα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eagle_IIz Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 γιατί έχει 2 firmware??? http://support.wdc.com/product/download.asp?fid=wdfWDTV&wdc_lang=en Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα