Προς το περιεχόμενο

Western Digital HD TV Media Player : O επώνυμος HD Media Player των €100

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Επειδη εχω αρκετα blu-ray iso παιρνω παντα απο αυτα την κυρια ταινια σε μορφη m2ts.Ειναι υποχρεωτικο να την μετατρεψω σε mkv και μετα να την κανω merge με το mkvmerge ετσι ωστε να τις περασω υποτιτλους η γινεται να βαλω κατευθειαν τους srt σε ενα m2ts αρχειο και μετα να το αναπαραγω με το WD?Γνωριζει κανεις επισης αν το WD media player εχει καμια διαφορα στην αναπαραγωγη m2ts/mkv?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το WD Player παίζει και απευθείας m2ts με srt χωρίς μετατροπή.

Ναι ομως πως τα παιζει τα subs?Νομιζω μια φορα που το δοκιμασα(m2ts και srt) με το ιδιο ονομα,δεν τους εδειχνε τους υποτιτλους.Πρεπει να τους βαλω με καποιο τροπο μεσα στο original αρχειο του m2ts?

Παιδια καλησπέρα,γράφω πρώτη φορά σε αυτο το site,αντιμετοπίζω το γνωστό πρόβλημα με τον ήχο στα mkv με το wd media player,μου προτειναν το popkorn audio converter αλλα δεν μπορω να χρησιμοποιησω αυτο το προγραμμα(δεν γνωριζω την χρηση του),σκεφτηκα μεχρι να παρω και ενισχυτή,Ευχαριστώ πόλυ........

Κοιτα τo παρακατω link,ακολουθα πιστα τις οδηγιες και δεν θα εχεις προβλημα:

http://audioconverter.heartware.dk/Tutorial/

Απλο ειναι στην χρηση του,απλα στην αρχη ειναι ελαχιστα μπερδεψιαρικο.

]Κοιτα τo παρακατω link,ακολουθα πιστα τις οδηγιες και δεν θα εχεις προβλημα:

http://audioconverter.heartware.dk/Tutorial/

Απλο ειναι στην χρηση του,απλα στην αρχη ειναι ελαχιστα μπερδεψιαρικο.

To εχω αυτο το link και δεν μπορω να βγαλω ακρη,το πιστετω οτι ειναι ευκολο αλλα επειδη δεν το εχω ξανακανει δεν μπορω να το κανω,θα σου ημουν υποχρεως αν μου ελεγες τα βηματα που πρεπει να ακολουθησω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οταν πατας για πρωτη φορα,θα σου ζητησει να κατεβασει κατι tools.Εσυ θα πατησεις yes παση θυσια διοτι ανα το κανεις manually υπαρχει περιπτωση να μπερδευτεις.Υστερα,οπως θα δεις και στο παρακατω link, σε καποια απο τα tabs,θα υπαρχουν καποιες υποκατηγοριες που θα ειναι σε κοκκινο χρωμα.

http://audioconverter.heartware.dk/Tutorial/Main.GIF

Για παραδειγμα,στο tab mkv tools,Μπορει να υπαρχει σε κοκκινο χρωμα το Media info που ειναι κατω αριστερα.Εσυ θα πατησεις browse και θα πας να βρεις στο φακελο που σου ζητηθηκε αρχικα και κατεβασες, το MediaInfo.dll το οποιο θα βρισκεται στο C:\Tools\MediaInfo\ για παραδειγμα.Θα πατησεις πανω του και μετα θα πατησεις οκ.Ετσι δεν θα ειναι πια κοκκινο το χρωμα του.Θα ακολουθησεις αυτη την διαδικασια και για οσα αλλα ειναι κοκκινα και οταν τελειωσεις με αυτα,θα μπορεσεις να κανει οτι μετατροπη θελεις να κανεις.

Τελος,να προσεχεις η πηγη και το destination να μην ειναι στον ιδιο φακελο διοτι το προγραμματακι θα σου βγαλει σιγουρα λαθος.

Επεξ/σία από speedy23

Οταν πατας για πρωτη φορα,θα σου ζητησει να κατεβασει κατι tools.Εσυ θα πατησεις yes παση θυσια διοτι ανα το κανεις manually υπαρχει περιπτωση να μπερδευτεις.Υστερα,οπως θα δεις και στο παρακατω link, σε καποια απο τα tabs,θα υπαρχουν καποιες υποκατηγοριες που θα ειναι σε κοκκινο χρωμα.

http://audioconverter.heartware.dk/Tutorial/Main.GIF

Για παραδειγμα,στο tab mkv tools,Μπορει να υπαρχει σε κοκκινο χρωμα το Media info που ειναι κατω αριστερα.Εσυ θα πατησεις browse και θα πας να βρεις στο φακελο που σου ζητηθηκε αρχικα και κατεβασες, το MediaInfo.dll το οποιο θα βρισκεται στο C:\Tools\MediaInfo\ για παραδειγμα.Θα πατησεις πανω του και μετα θα πατησεις οκ.Ετσι δεν θα ειναι πια κοκκινο το χρωμα του.Θα ακολουθησεις αυτη την διαδικασια και για οσα αλλα ειναι κοκκινα και οταν τελειωσεις με αυτα,θα μπορεσεις να κανει οτι μετατροπη θελεις να κανεις.

Τελος,να προσεχεις η πηγη και το destination να μην ειναι στον ιδιο φακελο διοτι το προγραμματακι θα σου βγαλει σιγουρα λαθος.

Καλησπέρα, τα ξεκοκκίνησα ολα:lol: που απο μονος μου με τιποτα δεν θα το σκεφτομουν,οταν εννοεις πηγη και destination εννοεις εκει που λεει target kai sourse?δεν μου κανει την ματατροπη μου βγαζει ενα error level 3, unable to ecucate Mkvinfo,παντως πρεπει να ειμαι κοντα στο τελικο αποτελεσμα......

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...