JUST-GAMER Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Klekor Μην ξεχνάς ότι το 01.02.00 είναι prerelease και όχι final firmware update άρα δεν μπορείς να έχεις ακόμα πολλές απαιτήσεις αφού αναμένουμε και το τελικό firmware update. Μακάρι να διορθωθούν αρκετά καθότι πέρα απ' όλα τα μείον είδα ότι ενώ με την 01.01.02 κόλλαγε σε μερικές ταινίες ο dts ήχος με την 01.02.00 δεν κόλλαγε ποτέ αλλά κόλλαγε όλη η ταινία για άλλους λόγους(Βλέπε συγχρονισμό υπότιτλων) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polakis21 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Παιδιά νέο pre-release firmware βγήκε 1.02.03 πριν από λίγο. Λεπτομέρειες σε λίγο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leukonas Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 http://www.wdc.com/global/webtracking/index.asp?id=1065&url=http://support.wdc.com/download/wdtv/WDTV_FW_1_02_03.zip είναι το link για όποιον το θέλει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polakis21 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Παιδιά το ρίσκαρα και το έβαλα! Και είναι πολύ καλό! -Οι υπότιτλοι ξεκινάνε αυτόματα πάλι! -Δεν κολλάει σε βίντεο 1080p/24 πλέον -Οι ταινίες avi δεν καθυστερούν να ξεκινήσουν -Οι υπότιτλοι δεν καθυστερούν σχεδόν καθόλου και βελτιώθηκε η ποιότητά τους! Επιτέλους δηλαδή -Τα thumbnails εμφανίζονται πιο γρήγορα τώρα Ένα αρνητικό βρήκα μόνο. Όταν κάνεις ff ή rewind μια ταινία χάνεται ο υπότιτλος και πρέπει να τον ξαναβάλεις. Αλλά ο Σκοτ είπε ότι θα διορθωθεί στο official τελικό firmware! Ένα μπράβο στα παιδιά της WD που ακούνε το feedback του κόσμου. Το firmware το νέο είναι σχδόν τέλειο! Μια χαρά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anast68 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Εαν ασχοληθουν λιγο παραπανω με τους υποτιτλους, δηλαδη να προσθεσουν επιλογη για μεγεθος,outline,γραμματοσειρα,μετακινηση,συγχρονισμο θα ειναι τελειο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caveneo Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Μακάρι. Το κατέβασα και το βράδυ θα το δοκιμάσω, γιατί με τους υπότιτλους μου έχει σπάσει τα νεύρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedy23 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 5) Έχω ήδη το RAIDSONIC IB-MP3010HW το οποίο παίζει τα πάντα εκτός από mkv. Αξίζει να τα σκάσω για το WD TV ή να μετατρέπω τα mkv σε dvd; Εννοώ ότι αφού προς το παρόν μόνο 720p υποστηρίζει η TV μου (HD Ready) θα δω διαφορά με τα matroska; Eσυ τι λες δεν θα δεις?Η μερα με την νυχτα ειναι η διαφορα tων divx με τις ματροσκες και προσωπικα δυσκολα ξαναγυρναω στα dvd rip οταν εχω δει hd movies! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ArisG88 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 (επεξεργασμένο) Μην κανει κανεις το λαθος και βαλει το τελευταιο firmware. Ειναι προβληματικο, κολλανε τα mkv, κολλανε οι υποτιτλοι κλπ Ξερει καποιος πως μπορουμε να παμε παλι στο παλιο;; edit: το βρηκα πως μπορω να κανω downgrade Επεξ/σία 9 Απριλίου 2009 από ArisG88 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koozoop Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Πραγματικά είμαι ακόμη μπερδεμένος! Εαν είναι να σπάω τα νεύρα μου με συγχρονισμό υποτίτλων και κολλήματα στο βίντεο ποιο το όφελος; Μήπως είναι τελικά πολλά τα 100 που ζητάνε; Επίσης να ρωτήσω κάτι: δεν έχω δει πως είναι εσωτερικά η συσκευή. Ο επεξεργαστής που έχει όμως θα πρέπει να βράζει εαν κρίνω από τα γραφόμενα. Μήπως τα κολλήματα λυθούν με τοποθέτηση μικρής ψύκτρας ή ανεμιστήρα; Βέβαια χάνεις την εγγύηση αν το ανοίξεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos_79 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 To μηχάνημα έχει ήδη μέσα μια ψήκτρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koozoop Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Μάλιστα. Ε, τότε τι να πω, βιάστηκαν να το βγάλουν... Με αγγλικούς ή με ενσωματωμένους στο mkv υπότιτλους παρατηρείται αυτή η καθυστέρηση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ArisG88 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Αυτο που λεμε με την καθυστηρεση το θεωρω υπερβολη. Μια ταινια να δεις το συνηθιζεις και απο κει και περα δεν το καταλαβαινεις καν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koozoop Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Σήμερα το πήρα. Καλούτσικο το μηχανάκι (έχει τελευταίο επίσημο firmware), μου παίζει τα mkv, avi αλλά μου κολλάει όταν παίζω τα video που έχει μέσα το dvd της WD καθώς και κάποια δικά μου βίντεο που έχω τραβήξει με φωτογραφική (mpg). H καθηστέρηση στους υπότιτλους δεν με ενοχλεί πολύ (θα δοκιμάσω ssa). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrismi Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Νομιζα πως εκαναν πουλακια τα ματια μου. Την μια μερα ειχε 99 € στο Public και την επομενη 119 € :shock: Ωραιοι τυποι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ArisG88 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Καλα καθολου περιεργο, ανεβοκατεβαζουν συνεχεια την τιμη του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα