Dreamcatcher Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Καλησπέρα σας. Υπάρχει κανένα φτηνό πακέτο 5.1 ηχείων που να έχει και dts decoder ώστε να όταν συνδεθεί με το wd hd tv να μπορεί να παίζει κανονικά τα αρχεία με dts ήχο. Ευχαριστώ πολύ. Το πιο φτηνά κανουν γύρω στα 100 ευρώ. Περιμένω το firmware αυτη την βδομαδα μπας και βαλουν dts downmix (που ειναι πολυ δυσκολο) αλλιως παω κ εγω για αγορα ενος φτηνου συστηματος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polakis21 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Αν πατήσεις pause και μετά αμέσως πάλι Play και την ώρα που φεύγει το μενού του χρόνου μόνο του, αν εκείνη την ώρα δεν παίζουν υπότιτλοι αυτό φτιάχνει μόνο του. Αν όμως μετά κάνεις ff ή rewind εμφανίζονται πάλι. Κάτι με τους υπότιτλους κάνει conflict... Ελπίζω να φτιαχτεί... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ArisG88 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Το πιο φτηνά κανουν γύρω στα 100 ευρώ. Περιμένω το firmware αυτη την βδομαδα μπας και βαλουν dts downmix (που ειναι πολυ δυσκολο) αλλιως παω κ εγω για αγορα ενος φτηνου συστηματος Ειναι απιθανο αφου δεν βγηκε απο την αρχη με dts να βγει τωρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
metatron Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Το πιο φτηνά κανουν γύρω στα 100 ευρώ. Περιμένω το firmware αυτη την βδομαδα μπας και βαλουν dts downmix (που ειναι πολυ δυσκολο) αλλιως παω κ εγω για αγορα ενος φτηνου συστηματος μπορείς να μας δώσεις κανά link για τα ηχεία που λες, 100 e είναι μια καλή τιμή για 5.1 με dts decoder! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 (επεξεργασμένο) Εγώ έχω βρει μερικά αλλά δεν λένε dts decoding αλλά dts compatible που δεν νομίζω να είναι αυτό που θέλουμε σωστά? Και αν είναι να δώσουμε άλλα 100 ευρώ για να πάρουμε σύστημα ηχείων που να υποστηρίζουν dts decoding τότε γιατί δεν δίνουμε 250 ευρώ να πάρουμε το popcornhour a-110 που υποστηρίζει και dts downmix. Εν ολίγης το popcornhour a-110 είναι καλύτερο από το wd hd tv? Όσο για τη μελλοντική υποστήριξη dts ήχου στο wd hd tv υπάρχει μια περίπτωση να τη δούμε καθότι φοράει ακριβώς το ίδιο chipset με το popcornhour a-110 και όπως όλα αυτά τα μηχανήματα του είδους φοράνε ακριβώς το ίδιο chipset απεικόνισης. Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2009 από JUST-GAMER Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anast68 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Συμφωνω και εγω, καλυτερα ενα popcorn για οποιον δεν εχει ενισχυτη με dts και καθαρισε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VanJ Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 "Και αν είναι να δώσουμε άλλα 100 ευρώ για να πάρουμε σύστημα ηχείων που να υποστηρίζουν dts decoding τότε γιατί δεν δίνουμε 250 ευρώ να πάρουμε το popcornhour a-110 που υποστηρίζει και dts downmix." Επειδή ο πολυκάναλος ήχος είναι εξίσου σημαντικός με την καλή εικόνα. Αν έχεις 250 ευρώ γιατί να μην πάρεις και player και ηχοσύστημα 5.1 και προτιμάς να αρκεστείς στο player και τα πολύ χειρότερα 2 ηχειάκια της τηλεόρασης; Πάντως, το Popcorn είναι κλάαασεις ανώτερο σε δυνατότητες. Το είδα σε γνωστό μου και αυτό που μ' άρεσε περισσότερο είναι ότι κατεβάζει εξώφυλλα και περιλήψεις για τις ταινίες που υπάρχουν στο δίσκο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Επειδή ο πολυκάναλος ήχος είναι εξίσου σημαντικός με την καλή εικόνα. Αν έχεις 250 ευρώ γιατί να μην πάρεις και player και ηχοσύστημα 5.1 και προτιμάς να αρκεστείς στο player και τα πολύ χειρότερα 2 ηχειάκια της τηλεόρασης; Πάντως, το Popcorn είναι κλάαασεις ανώτερο σε δυνατότητες. Το είδα σε γνωστό μου και αυτό που μ' άρεσε περισσότερο είναι ότι κατεβάζει εξώφυλλα και περιλήψεις για τις ταινίες που υπάρχουν στο δίσκο. Ναι δεν αντιλέγω αλλά δεν μπορώ να βρω κάποιο home cinema 5.1 μεχρι 100 - 150 ευρώ που να έχει καλή ένταση και ποιότητα. Το άλλο που λες για το popcornhour Α-110 με τα εξώφυλλα είναι λίγο που με νοιάζει εγώ κοιτάω ποιο πολύ(Πρακτικότητα και αξιοπιστία παρά εμφάνιση) να παίζει όσο το δυνατόν περισσότερους τύπους αρχείων(Βίντεο, εικόνας, ήχου) παρά αυτά τα έξτρα εμφάνισης και μούρης που έχει το Α-110. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedy23 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Αυτοι οι ενισχυτες των 150 ευρω εχουν τουλαχιστον εισοδο για οπτικη ινα(?) διοτι οταν κοιταξα κατι της Philips δεν ειχαν που ειχα γyρω στα 130 ευρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pagratios Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Φτιάνει με κάτι ο συγχρονισμός των υποτίτλων??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dreamcatcher Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 (επεξεργασμένο) Φτιάνει με κάτι ο συγχρονισμός των υποτίτλων??? Αμα τους ανοιξεις με καποιο προγγραμα και τους βαλεις delay (-0.6) παιζουν σωστα. Αλλιως περιμενεις το νεο firmware μεσα στην βδομαδα. Ερωτηση για οσους ξερουν γιατι ειμαι τελειως noob με το θεμα. Αγορασα σήμερα ενα home cinema με 120ευρω της samsung αλλα δεν βλεπω να παιρνει οπτικη ινα. Πως θα συνδεσω το wd hd tv? Με composite? και θα παιζει το dts? Update : εμαθα τελικα πως δυστυχως δεν γινεται τιποτα. Θα τα παω σημερα πισω για αλλαγη με καποια αλλα. Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2009 από Dreamcatcher Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ArisArts Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Αμα τους ανοιξεις με καποιο προγγραμα και τους βαλεις delay (-0.6) παιζουν σωστα. Αλλιως περιμενεις το νεο firmware μεσα στην βδομαδα. Ερωτηση για οσους ξερουν γιατι ειμαι τελειως noob με το θεμα. Αγορασα σήμερα ενα home cinema με 120ευρω της samsung αλλα δεν βλεπω να παιρνει οπτικη ινα. Πως θα συνδεσω το wd hd tv? Με composite? και θα παιζει το dts? Update : εμαθα τελικα πως δυστυχως δεν γινεται τιποτα. Θα τα παω σημερα πισω για αλλαγη με καποια αλλα. Προφανώς εννοείς COAXIAL και όχι composite Δεν έχει Coaxial το WDTV έξοδο ήχου.Μóνο OPTICAL. Βεβαίωσε οτι τα "ηχεία" που θα πάρεις να έχουν OPTICAL. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagpap Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ξανά, αλλά προσοχή στην αγορά από plaisio.gr ή τουλάχιστον να επιβεβαιωθεί και από άλλο μέλος. Στη σελίδα του προϊόντος έχει τιμή 99€. Όταν κάνεις "Προσθήκη στο καλάθι" η τιμή γίνεται 119€. Αν κάνεις ανανέωση η τιμή πέφτει πάλι στα 99€, ενώ αν συνεχίσεις την παραγγελία ανεβαίνει πάλι στα 119€... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
argiro79 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Εγώ το πήρα αντικαταβολή από plaisio.gr όταν η τιμή ήταν 95,80€ και δωρεάν μεταφορικά. Όταν μου ήρθε το χαρτάκι της αντικαταβολής από τα ΕΛΤΑ έγγραφε 119€. Εννοείται ότι τους πήρα τηλέφωνο και μετά το σχετικό στόλισμα, έστειλαν fax στα ΕΛΤΑ να γίνει αντικαταβολή 95,80€.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leukonas Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ξανά, αλλά προσοχή στην αγορά από plaisio.gr ή τουλάχιστον να επιβεβαιωθεί και από άλλο μέλος. Στη σελίδα του προϊόντος έχει τιμή 99€. Όταν κάνεις "Προσθήκη στο καλάθι" η τιμή γίνεται 119€. Αν κάνεις ανανέωση η τιμή πέφτει πάλι στα 99€, ενώ αν συνεχίσεις την παραγγελία ανεβαίνει πάλι στα 119€... Οταν όμως πηγάινεις να κάνεις την παραγγελία και βάζεις όλα σου τα στοιχεία γίνεται πάλι 99.Είναι τελικά μεγάλοι απατεώνες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα