Προς το περιεχόμενο

Western Digital HD TV Media Player : O επώνυμος HD Media Player των €100

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Σαν ποίες?

Ένα οποιοδήποτε DVD player με δυνατότητες αναπαραγωγής XviD/DivX σε συνδυασμό με ένα DVD-RW ;-)

Για να συμπληρώσω την πρόταση του vagpap, υπάρχουν πλέον και DVD players που σου δίνουν τη δυνατότητα να συνδέσεις και εξωτερικό USB drive και να αναπαράγεις από εκεί τα xvid αρχεία σου χωρίς να αναγκάζεσαι να τα γράφεις σε δισκάκια!

Απλό παράδειγμα:

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=269186

Το πήρα 59 ευρώ από το Πλαίσιο πριν μερικούς μήνες. Στην CRT 32άρα τηλεόρασή μου παίζει άψογα.

Τώρα, απ'ότι βλέπω στο skroutz.gr, έχει πέσει κι άλλο η τιμή.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Και να το συνδέσεις, θα το κάνεις τι; Eλπίζω να μην νομίζεις ότι μπορείς να δεις High Definition εικόνα σε CRT τηλεόραση γιατί δυστυχώς δεν μπορείς.

Αν το πάρεις για να βλέπεις XViD στην τηλεόρασή σου, υπάρχουν πολύ φτηνότερες και καλύτερες λύσεις.

Προς το παρόν μόνο για να βλέπω XVID και να μην κάθομαι να γράφω κάθε φορά dvd που θέλει 10 λεπτά για να γράψεις 5 ταινίες avi. Τώρα θα γράφω σε 1 usb stick 16gb που έχω αρκετές ταινίες.

Δεν ειναι κακο να το παρεις τωρα, και αργοτερα παιρνεις και μια Full HD TV και το αξιοποιεις περισσοτερο...

Απο οτι διαβαζω απο τοτε που μπηκαν οι ελληνικοι υποτιτλοι γινεται χαμος με το μηχανακι!!! Εγινε αναρπαστο!!!

Δεν ειναι κακο να το παρεις τωρα, και αργοτερα παιρνεις και μια Full HD TV και το αξιοποιεις περισσοτερο...

Για μένα, καλύτερα να πάρεις πρώτα την Full HD και μετά να δεις την αγορά πάλι. Μπορεί είτε να έχει πέσει η τιμή του, είτε να έχουν βγει και άλλα καλύτερα players στην αγορά ;-)

Και γω συμφωνώ με τον vagpap.Δεν έχει νόημα να το πάρει αν δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

-----Προστέθηκε 28/12/2008 στις 10 : 06 : 07-----

Παιδιά μία ερώτηση, όσο αφορά την μη υποστήριξη του dts ήχου(χωρίς ενισχυτή), ξέρουμε αν υπάρχει πιθανότητα ή έστω αν είναι δυνατό να το φτιάξουν με update;

Western Digital

Σε ανταπόκριση της μεγάλης ζήτησης και των πολλών προτάσεων σχετικά με την βελτίωση του WD TV HD Media Player, η Western Digital, για να σας προσφέρει μία άριστη εμπειρία θέασης, σας προσφέρει την πρώτη βελτιωμένη έκδοση του WD TV HD Media Player. Η αναβάθμιση του media player είναι πολύ απλή, ακολουθώντας τις οδηγίες που δίνονται εδώ

http://www.westerndigital.com/en/products/wdtv/

Τι προσφέρει η νέα αναβαθμισμένη έκδοση 1.01;

* Ακόμα περισσότερα υποστηριζόμενα format videο, όπως .MTS, .TS και .TP

* Βελτιωμένη υποστήριξη υποτίτλων

* Βελτιωμένη υποστήριξη Matroska (MKV), υποστηρίζοντας τα chapters και τους υπότιτλους

* Βελτιωμένη αναπαραγωγή πολυμέσων και βελτιωμένη πλοήγηση

* Βελτιωμένη διαχείριση ισχύος

Εδώ http://www.westerndigital.com/en/products/wdtv/releasenotes/WDTVreleasenotes101.pdf μπορείτε να δείτε όλες τις βελτιώσεις που προσφέρει η αναβάθμιση του WD TV HD Media Player.

Αυτό έχει αναφερθεί πιο πάνω :lol:;)

-----Προστέθηκε 29/12/2008 στις 03 : 27 : 35-----

Παιδιά για να παίξουν οι ταινίες με dts ήχο θα χρειαστεί να πάρω ένα καλώδιο ψηφιακού ήχου και να το συνδέσω από το μηχάνημα στην tv ή στο ηχοσύστημα;

Είναι φοβερό μηχάνημα και πολύ μικρό!!!

To popcorn audioconvert μου λέει συνέχεια ότι κάνει skip και δεν κάνει τπτ!!!Τι ακριβώς πρέπει να κάνω?

Μπορώ να συνδέσω το HDMI και το καλώδια κόκκινο και άσπρο για τον ήχο ώστε να παίζει τον dts?

Και στους υπότιτλους για παράδειγμα το

<i>Τόμος τρίτος.

"Τα καθάρματα"</i>

το δείχνει μαζί με τα <i>...</i>

Αφού έκανα την αναβάθμιση στο firmware, πατώντας OPTION κατά την διάρκεια της ταινίας μου εμφανίζει Subtitle 1/2 και Subtitle 2/2 στο μενού των υπότιτλων αλλά δεν δείχνει τους υπότιτλους. Μιλάω για εξωτερικούς σε .avi. Επίσης έχω επιλέξει Greek ISO στο Encoding στα OPTIONS του κεντρικού μενού.

Μήπως έχει κάτι το αρχείο των υπότιτλων ή πρέπει να περιμένουμε και το επόμενο firmware update? Διάβασα σε προηγούμενο post ότι ίσως χρειάζεται να σώσω το αρχείο των υπότιτλων σε utf-8.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχουν το ίδιο όνομα, αλλά αντί για

Είμαι καλά δείχνουν <i>είμαι καλά</i>

δεν ξέρω σε αν είναι σε utf-8 αποθηκευμένα και στα option τα έχω greek(ISO)

edit: Το δοκίμασα και με utf-8 και πάλι τα ίδια

Επεξ/σία από pagratios

Πολύ χαίρομαι που κυκλοφόρησε ένα value for money player για mkv και με το καλό λύθηκαν και αρκετά προβληματα.

Να πω την αλήθεια η σχετικά γρήγορη ανταπόκριση της WD στα fix με αφήνει άναυδο, ποιός ξέρει ίσως η οικονομική κρίση τους έχει κάνει να καταλάβουν ότι δεν πρέπει να παίζουν με τις απαιτήσεις του κόσμου.

Εγώ πάντως προσωπικά έχω εγκαταλείψει εδώ και καιρό τα standalone, απο τότε που είδα ότι τα τσιπάκια της Sigma δεν υποστηρίζουν tweak και custom firmwares (όπως της mediatek με τα οποία απο τότε που βγήκαν τα Tools εξελίσονταν με γεωμετρικούς ρυθμούς) κάτι το οποίο άφηνε τους κατόχους στο έλεος της εταιρίας, να όμως που η WD ανατρέπει έξυπνα στο σκηνικό και σκοράρει.

Ομολογώ ότι το Player της WD είναι απο τα πιο ενδιαφέροντα προιόντα που έχω δει τον τελευταίο καιρό...

Έχει παρατηρήσει κάποιος ότι το συγκεκριμένο μηχανάκι όταν είναι κλειστό και στην μπρίζα ζεσταίνεται :shock:

Λέτε να είναι πρόβλημα αυτό;

Επίσης έχω δοκιμάσει εξωτερικό δίσκο με 2 usb (Seagate free Agent) και ενώ ξενκίνησε κανονικά μετά από λίγο κόλησε!!! Λέτε επιδή είναι WD να μην υποστηρίζει seagate ή μήπως οι usb θύρες του δεν δίνουν καλή τροφοδοσία !!!!

Έχει παρατηρήσει κάποιος ότι το συγκεκριμένο μηχανάκι όταν είναι κλειστό και στην μπρίζα ζεσταίνεται :shock:

Λέτε να είναι πρόβλημα αυτό;

ναι και σε μενα το ίδιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...