marios_21 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) Παιδιά σήμερα πήρα και εγώ το media player, πολύ καλός! 'Εχω ένα πρόβλημα όμως, ενώ στην αρχή έπαιζε όλα τα αρχεία κανονικά ξαφνικά δεν μπορεί να παίξει κανένα βίντεο, οποιουδήποτε format. Ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω? 'Ακυρο το μήνυμα, διορθώθηκε το πρόβλημα! Έκανα reset, το ξανάστησα από την αρχή και όλα ΟΚ. Το update firmware δεν χάθηκε οπότε όλα εντάξει. Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2009 από marios_21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
metatron Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 εγώ παρέλαβα σήμερα! μπορώ να πω αρκετά ευχαριστημένος! είχε μάλιστα ήδη περασμένο το 1.01 firmware (το έχει παρατηρήσει κ άλλος ή ιδέα μου είναι?)! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Veltiwths Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Το μηχανημα εχει πουλησει τρελα και καλα κανει γιατι αξιζει τα λεφτα του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikes Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Καλησπέρα παιδιά Προχθές το πήρα και εγω το εργαλειάκι απο το ΠΛΑΙΣΙΟ και σήμερα το πήγα πίσω. Συμπτώματα. 1 καλώδιο HDMI και καλά καλής ποιότητας αγορασμενο απο πλαισιο το οποιο απροβλημάτιστα επαιζε με το DVD μου εδώ και 4 μήνες δεν το έβλεπε κάν η TV μου (SAMSUNG A656 40" 5μηνών) Αγοράζω άλλο καλώδιο HAMA το ειδε οκ ολα. το σβηνω και πάω να φορτόσω τον HD μου. Πάω να το ξαναανοιξω...... Και πάλι δεν το έβλεπε η tv.... Το μετακινω λιγο δεχια αριστερα απο τον δεκτη μου και ....ΘΑΥΜΑ-ΘΑΥΜΑ το βλέπει ξανά........ Καρφώνω τον σκληρό τον κάνει detect ολα καλα και ολα ωραία. Βλέπω το εργάκι μου το σβηνω το εργαλειο , παω για υπνο. Σήμερα πάω (πηγαίνω μήλον γιατί ΠΑΟ δεν λέω ποτέ ένεκα γάβρος του κερατά) να το ξαναανοιξω επιλέγω HDMI3 στην τω μου και τι να δω???? Πριν καν το ανοίξω η ένδειξη που βγάζει η tv πανω αριστερά που σου λέει σε ποια είσοδο είσαι έτρεμε ...........ΟΠΑ λεω τι ειναι τουτα παλι???? Ανοίγω και το HD έτρεμε ολη του η HOME οθόνη. Το πακετάρω και πίσω στο ΠΛΑΙΣΙΟ οι οποίοι μου είπαν οτι θα το ελέγξουν και θα μου το αντικαταστήσουν αν δουν προβλημα..... Και φυσικα ωσ γνωστον θα μου πουν οτι δεν τουσ εκανε τπτ και να ελεγξω τα καλώδια μου και όλες αυτες της γνωστές μ@@@@ες και για αλλη μια φορά θα κάνω το ΠΛΑΙΣΙΟ μπο@@@λο με της φωνές και τον καυγά που εχω να κανω!!!!!!!! Σημειωστε οτι η TV εχει 4 HDMI εισόδους και το κάνει σε όλες ακόμα και σε αυτή που παίζει απροβλημάτιστα το DVD μου 5 μηνακι τώρα.... Εσεις τι λετε για όλα αυτά ρε παιδία...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
furious99 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Εκτος απο την περιπτωση να επεσες σε ελαττωματικο κομματι, το WD γενικα εχει ενα θεμα με την HDMI θυρα του που εχει σχετικα μεγαλο βαθος. Ετσι ορισμενα βυσματα ειναι λιγο κοντυτερα δεν πατανε καλα μεσα (τα περισσοτερα βεβαια δεν εχουν προβλημα). Προτεινω αυτο που ειναι φτηνο και δοκιμασμενο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos_79 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Και εγω το καλωδιο που προτείνει ο φιλος έχω και δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios_21 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Παιδιά σήμερα πήρα και εγώ το media player, πολύ καλός! 'Εχω ένα πρόβλημα όμως, ενώ στην αρχή έπαιζε όλα τα αρχεία κανονικά ξαφνικά δεν μπορεί να παίξει κανένα βίντεο, οποιουδήποτε format. Ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω? 'Ακυρο το μήνυμα, διορθώθηκε το πρόβλημα! Έκανα reset, το ξανάστησα από την αρχή και όλα ΟΚ. Το update firmware δεν χάθηκε οπότε όλα εντάξει. Τελικά το πρόβλημα ακόμα υπάρχει. Μετά απο λίγη ώρα δεν μπορεί να διαβάσει κανένα format video. Και φτιάχνει μόνο αμα του κάνω reset. έχει συμβεί σε κανέναν κάτι παρόμοιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikes Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 furious99 και stefanos_79 Ευχαριστώ για της απαντησεις σας..... Και να φανταστείς οτι το αυτο το καλωδιάκι της equip το ειχα βαλει στο μάτι και τελευτέα στιγμη πηγα και εδωσα 22 € για το HAMA. Απο την όποια εμπειρία μου απο τα HDMI και γενικότερα απο βύσματα - καλώδια γνωρίζω οτι το μεγεθος τους ειναι ακριβώς το ίδιο όπως εξαλου ειναι και σε ολα τα βυσματα που ειναι τυποποιημένα (καρφία για ηχο ,USB, RCA , toslink ,15apina) και αυτό λόγω προδιαγραφής. Αλλα τι να πώ ισως και να έχετε και δίκιο. Πρώτα θα δω τι π@π@ρίες θα μου πούνε στο ΠΛΑΙΣΙΟ μετά θα σκυλοτσακοθώ και μετά αν δεν με πάνε μέσα και αν δεν μου το αλλάξουν αναγκαστικά θα επικεντρωθώ στο καλώδιο. Και ρε γ@μοτο αυτή η γκαντεμιά μου δεν λέγετε..... Το 90% των συσκευών που έχω αγοράσει το πάω πίσω...... Μεχρι και την Juro-pro της γυναίκας που αγόρασα πίσω την πήγα σαν ελαττωματική......... Πάντως Thanks και αν δεν με "ακούσετε μέχρι αύριο φέρτε και κανα τσιγαρο στο αυτόφωρο που θα με έχουν από τον καυγά με τους μ@λ@κες του κολομαγαζου!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
furious99 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Απλα πες τους οτι μπορει να φταιει το καλωδιο και αν εχουν αλλη μαρκα να τη δοκιμασετε, γιατι η συσκευη αυτη ειναι λιγο ιδιοτροπη. Ακριβως το ιδιο προβλημα με σενα ειχε φιλος με ενα noname καλωδιο, κουναγες λιγο το βυσμα στην επαφη με το WD και κλειδωνε-ξεκλειδωνε το σημα, και λυθηκε αλλαζοντας το καλωδιο με ενα equip. Μιλαμε για λιγα χιλιοστα διαφορα στα βυσματα των καλωδιων που κανουν ομως μεγαλη διαφορα σε αυτη τη συσκευη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IMMORTALFRANK Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Το προβληματάκι με το HDMI βύσμα το έχω και εγώ. Έχω καλώδιο clicktronic και αναγκαστικά το έχω στερεωμένο με έναν πολύ συγκεκριμένο τρόπο για να παίζει. Όντως η υποδοχή είναι πολύ βαθιά και ενδεχομένως να δημιουργεί προβλήματα. Κατα τα άλλα όμως το μηχανηματάκι σκίζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Έχει κάποιο θέμα με τα φορμάτ των σκληρών; Ένα σχετικό player που πήρα δεν υποστήριζε ntfs για κάποιο λόγο και έπρεπε να έχω μόνο fat32. (ή το αντίθετο/δε θυμάμαι) Αν όλα είναι οκ θα την κάνω την βόλτα μου απο το πλαίσιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Να την κάνεις και να μου πάρεις και μένα ένα που τόσο και το παρακολουθώ και δεν κάνω την κίνηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Μάλλον θα παρθεί μετα την επιστροφή εκ των Παρισίων. Περιμένουμε μήπως κάποιο επόμενο μοντέλο; Νομίζω οτι είναι πολύ καλό value/money. Αν θές σε παίρνω και στο φουφοφέρνω/στέλνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Veltiwths Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δεν εχει κανενα προβλημα με το φορματ του σκληρου,διαβαζει και stickακι και σκληρους απροβληματισταΕχεις φυγει κιολας να το παρεις αξιζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 ♪♫Ψυλλοι στα αυτιά μου... μπήήήήκανε βρε πώπώ ♪♫ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα