franzamadeus Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Παιδία πώς βλέπετε μια ταινία DVD στη συσκευή; Την κάνετε decrypt στο PC στη μορφή VIDEO_TS/AUDIO_TS και μετά βλέπετε τα VOB ένα ένα στο HD TV ; Ή αφού την κάνετε decrypt τη μετατρέπετε σε ISO αρχείο και βλέπετε αυτό στο HD TV ; Οι υπότιτλοι λειτουργούν στη μια ή την άλλη περίπτωση ; Ευχαριστώ. Υ.Γ. Γνωρίζετε κανένα καλό πρόγραμμα DVD -> ISO ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paradisos9 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Αυτό το πρόβλημα έχω και εγώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Όπως προέχω πει για εμένα θα ήτανε ένα τέλειο μηχάνημα αν πρόσφεραν και υποστήριξη για εξωτερικά dvd-rom μέσω usb θύρας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
furious99 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Υ.Γ. Γνωρίζετε κανένα καλό πρόγραμμα DVD -> ISO ; ISO απο δισκακι απευθειας βγαζει ο συνδυασμος AnyDVD-CloneDVD: http://www.slysoft.com/en/tutorials.html Δε βλεπω DVD, οποτε δεν ξερω κατα ποσο παιζει σωστα στο WD, υποθετω πως ναι... (αποφυγετε το DVDshrink παντως γιατι σε καποια παλια rips χωρις μενου που ειχα δοκιμασει δεν επαιζαν οι υποτιτλοι στο WD) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 ISO απο δισκακι απευθειας βγαζει ο συνδυασμος AnyDVD-CloneDVD Και το δωρεάν DVDFab HD Decrypter! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Veltiwths Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Μηπως μπορει να βοηθησει καποιος,ενω μου δειχνει τις φωτογραφιες στην λιστα οταν παω να της ανοιξω σε πληρη οθονη απλα μου βγαζει μαυρη οθονη σε ολες τις φωτογραφιες και ολα τα μεγεθη...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
franzamadeus Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 (αποφυγετε το DVDshrink παντως γιατι σε καποια παλια rips χωρις μενου που ειχα δοκιμασει δεν επαιζαν οι υποτιτλοι στο WD) Φταίει το DVD Shrink άραγε ή το WD HD TV .. Όταν έχω χρόνο θα κάνω πειράματα με τα software που προτείνατε. Thanks! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
furious99 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Φταίει το DVD Shrink άραγε ή το WD HD TV ..Όταν έχω χρόνο θα κάνω πειράματα με τα software που προτείνατε. Thanks! Το WD TV φταιει, γιατι τα ιδια rips παιζουν κανονικα με υποτιτλους σε ολες τις συσκευες... -----Προστέθηκε 4/2/2009 στις 10 : 49 : 29----- Μηπως μπορει να βοηθησει καποιος,ενω μου δειχνει τις φωτογραφιες στην λιστα οταν παω να της ανοιξω σε πληρη οθονη απλα μου βγαζει μαυρη οθονη σε ολες τις φωτογραφιες και ολα τα μεγεθη...! Τι μεγεθος ειναι? Αν ειναι πολυ μεγαλες μπορει να αργει να τις φορτωσει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Veltiwths Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Μου το κανει σε ολα τα μεγεθη απο μικρες μεχρι μεγαλες φωτογραφιες και βγαζει και μηνυμα "unable to load file" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
furious99 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Βγαλτο απο την μπριζα και ξαναβαλτο, αν δε γινει τιποτα κανε reset απο την επιλογη που εχει μεσα απο τα settings... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Veltiwths Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Μαλλον αυτο ηταν εβγαλα την πριζα και εστρωσε και διαβαζει και τον δισκο πολυ πιο γρηγορα τωρα,μετα το update στο firmware ισως χρειαζοταν ενα manual reset!Thanks furious:-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ArisG88 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Παιδια προς ενημερωση, υπαρχει διαθεσιμο στο e-shop στα 99 ευρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
docfire Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Καλησπέρα επίσης στην ίδια τιμή ,99 ευρώ,στο πλαίσιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spoonman69 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Παιδια προς ενημερωση, υπαρχει διαθεσιμο στο e-shop στα 99 ευρω. Εχεις Link να δωσεις? Οσο κι αν εψαξα δεν το βρηκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Εχεις Link να δωσεις?Οσο κι αν εψαξα δεν το βρηκα Δεν ειναι διαθεσιμο για αγορα http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303980 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα