Προς το περιεχόμενο

Western Digital HD TV Media Player : O επώνυμος HD Media Player των €100

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για πληροφόρηση:

Χθες που το πήρα από Media Markt Ρέντη στις 7 η ώρα το απόγευμα, είχε άλλα 6-7 κομμάτια πάνω σε ένα τραπέζι με ένα χαρτόνι που λέει πάνω 99 ευρώ με κόκκινα γράμματα. Προλαβαίνετε δεν προλαβαίνετε να βρείτε σήμερα αν πατε. Ο πωλητής μου είπε ότι γίνεται πανικός με αυτά! Και δεν έχει άδικο...

..

Εγώ έπαθα νίλα με το Media Markt στου Ρέντη χθες !!

Είχα πάρει τηλέφωνο στις 17:00 για να ρωτήσω διαθεσιμότητα και μου είπε οτι "δεν υπάρχει πρόβλημα, έχουμε άλλα 9 κομμάτια διαθέσιμα" (sic). E, πηγαίνω λίγο πριν κλείσει, στις 20:45, με αέρα σιγουριάς, ζητάω το προϊόν και οι πωλητές άρχισαν να γελάνε πονηρά μεταξύ τους !!! Και με παίρνει από το χέρι μια κοπέλα και μου δείχνει έναν τύπο στο ταμείο, ο οποίος είχε στο καλάθι του τα 3 τελευταία κομμάτια!! Και μου έκανε και humour, μου λέει αν έχω μετρητά πάνω μου θα μου δώσει το ένα από τα τρία, 10 ευρώ ακριβότερο :-) Τα νεύρα μου, 5 - 5 τα αγοράζαν ;;; !!

Τέλος πάντων, δεν αξίζει να εκνευριζόμαστε για τέτοια θέματα :-)

Καλό μεσιμέρι.

Υ.Γ. Σε περίπτωση που ο τελευταίος αγοραστής είναι συμφορουμίτης: χαιρετίσματα, και είσαι τυχερός που δεν ήξερα σε ποιο ύψος ακριβώς ήταν το κατάστημα και έχασα χρόνο βγαίνοντας σε άλλη έξοδο :-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Καιρό έψαχνα κάτι τέτοιο,θα το τιμήσω

Άμα το βρεις.

@all:Δεν παίζει divx.Δηλ παίζει το video,κανονικά τον ήχο,αλλά πλεγμένοι υπότιτλοι,γιοκ.Προφανώς λυπήθηκαν τα ελάχιστα cents/τεμ για την άδεια.(Mην ξεχνάμε,το divx είναι εμπορικό project).

Δεν κατάλαβα.... δηλαδή αν έχεις ένα divx και τους υποτίτλους σε srt, δεν θα τους δείχνει?

Δεν είπα αυτό.Απλά δεν παίζει αυτό καθ' αυτό το κοντέϊνερ divx με πλεγμένους υπότιτλους.Παίζει το video,ακούγεται ο ήχος,αλλά υπότιτλοι γιοκ.Πως να το πω καλύτερα;B)

Τι εννοείς πεπλεγμένους... δύο είδη υποτίτλων υπάρχουν, ή είναι σε αρχείο (.srt συνήθως) ή είναι ενσωματωμένοι στο video (embeded). Aν είναι embeded δεν μπορεί να μην τους παίζει γιατί video και υπότιτλοι είναι ένα και δεν ξεχωρίζονται πια.

Όχι, υπάρχει και 3ο είδος. Πολυπλεγμένοι ως διακριτό stream (όπως έχουμε stream video και ήχου) στο αρχείο. Για όσα container formats υποστηρίζουν τέτοια δυνατότητα φυσικά.

Το DIVX container υποστηρίζει ένα δικό του bitmap-based format για τα subtitle streams, το XSUB. Αλλά γενικώς το DIVX είναι ένα τόσο αποτυχημένο και τόσο λίγο χρησιμοποιούμενο format που απορώ γιατί o_magazatoras μπήκε στον κόπο να αναφέρει την ασυμβατότητα της συσκευής με αυτό, από τη στιγμή που η συσκευή υποστηρίζει ικανοποιητικά το κατά πολύ ανώτερο και open-spec Matroska...

Α μάλιστα, αυτό το είδος υποτίτλων δεν το ήξερα και πιθανότατα δεν το έχω συναντήσει κιόλας γιατί το DVD player που έχω και είναι σχετικά παλιό και φαντάζομαι δεν υποστηρίζει πεπλεγμένους (ούτε FF στο divx δεν κάνει) δεν έχω συναντήσει ταινία να μην μου παίζει υποτίτλους.

Πάντως καλές οι ματρόσκες αλλά αν δεν έπαιζε καλά και τα υπόλοιπα εγω προσωπικά δεν θα το έπαιρνα. Για την ώρα οι περισσότερες ταινίες στα torrentάδικα είναι divx xvid αλλά και με το upload που έχουμε στο Ελλάντα δεν μπορούμε να κατεβασουμε και όσες HD ταινίες τραβά η ψυχή μας.

Πάντως καλές οι ματρόσκες αλλά αν δεν έπαιζε καλά και τα υπόλοιπα εγω προσωπικά δεν θα το έπαιρνα. Για την ώρα οι περισσότερες ταινίες στα torrentάδικα είναι divx xvid αλλά και με το upload που έχουμε στο Ελλάντα δεν μπορούμε να κατεβασουμε και όσες HD ταινίες τραβά η ψυχή μας.

Εγω παντως, το εχω απο το Σαββατο και οτι ταινια του εχω βαλει (avi,xvid,mkv) την εχει παιξει απροβληματιστα ..

Καλημέρα!

Έχει κανείς από εσάς συνδέσει το WD HD TV σε τηλεοράσεις που δε διαθέτουν HDMI;

Αν ναι, ποια είναι η ποιότητα εικόνας; Για παράδειγμα, ένα DivX με WD HD TV μέσω composite πώς συγκρίνεται με το παλιό καλό μας (σχετικά φτηνό Philips) DVD Player που συνδέεται με SCART και επίσης παίζει DivX ;

Ελπίζω το WD HD TV να πλησιάζει τα επίπεδα καθαρότητας του DVD Player, αλλιώς δεν έχει νόημα η αγορά για μένα σε αυτή τη φάση.

Ευχαριστώ,

Άρης.

Παιδιά εγώ πάντως κάποια σπασιματάκια τα παρατηρώ. Και σε 720p και σε 1080p. Είναι φυσιολογικό αυτό? Μήπως είναι επειδή τα βλέπω από memory stick και όχι ακόμα από φορητό σκληρό?

Έχεις δοκιμάσει αρκετές ταινίες ή μόνο μια δυο?

Μήπως το έχεις στο 24p? Κάποιοι λένε ότι ακόμα στο 24p κάνει σπασίματα, βάλτο στα 50 ή 60Hz

Ισως οντως να φταιει το memory stick ...

Εγω το δουλευω με σκληρο 5400rpm και μεχρι στιγμης δεν εχω δει ουτε ενα σπασιματακι ..

Η αναλυση που το εχω ειναι 1080i 60hz σε philips plasma 50" συνδεδεμενο με ΗDMI2DVI καλωδιο ..

Ως αναφορα τον φιλο για το composite , εχω να πω οτι αν το dvd player και η tv του υποστηριζει RGB τοτε το πιθανοτερο ειναι η ποιοτητα της εικονας να ειναι καλυτερη απο το composite του WD ...Αν οχι δεν θα παρατηρησει καμια διαφορα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...