Προς το περιεχόμενο

C++ eclipse HELP

kfoynt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Εχω το εξής πρόβλημα : Οταν πάω να κάνω debug σε εναν αλγόριθμο που έχω φτιάξει σε c++ στον Eclipse, το Step return, δηλαδή η δυνατότητα να προχωράω απο το ένα breakpoint στο άλλο, μέσα στην main... δεν λειτουργεί!! ενω σε οποιοδήποτε άλλο μέρος του κώδικα λειτουργεί κανονικά..!!

Καμία ιδέα??

Έχει χρησιμοποιήσε ποτέ κανεις το Χcode??

Δημοσ.

όσον αφορά το eclipse δε γνωρίζω να σου πω...έχω όμως μια παρόμοια εμπειρία με ένα σχετικά μεγάλο C πρόγραμμα στο οποίο η Step Into μερικές φορές έτρωγε κώλυμα σε άκυρα σημεία...erratic συμπεριφορά θα έλεγα...λόγω αυτού έκανα την μετάβαση σε xcode το οποίο ειναι πολύ καλό αλλα το έχω χρησιμοποιήσει μόνο για πολύ απλό debugging.. τι θες να μάθεις;;;

Δημοσ.

και εγώ ακριβώς το ίδιο πράγμα έπαθα, και το θέμα ειναι οτι ο αλγόρθιμος ειναι κοντά 8000 γραμμές, με ατελείωτα for, και προφανώς δεν μπορω να δουλέψω με step over.

Ειπα να περάσω στο Xcode, αλλα οπως πάντα υπάρχουν διαφορές στους compilers ή κατι τετοιο! και εκει που δν ειχε warnings και errors απέκτησα!! φρίκαρα και τα παραίτησα..δεν έχω και πολύ χρονο δυστυχώς.

Για παράδειγμα μου βγάζει warning στο

#include "Problem.h"

το οποίο είναι κλάση που έχω φτιάξει εγω..

είχα και προβλήματα με iostream.h αλλά έβγαλα το .h, και οκ... με το παραπάνω όμως τι γίνεται?

Δημοσ.

αν θυμάμαι καλά στη C++ όταν κάνεις χρήση της

using namespace std δε βάζεις την κατάληξη .h

...ίσως το eclipse να το διόρθωνε αυτόματα...δε ξέρω, έχω κάνα δυάρι χρόνια να γράψω C++...

Δημοσ.

το έκανα και αυτο.. και μετά μου έλεγε ότι δεν βρίσκει το declaration για τα αντικείμενα τύπου Problem..!! χεχε.. anyway! θα το ψάξω.. Ευχαριστώ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...