Προς το περιεχόμενο

SanDisk SDHC Ultra / Extreme ??

Athanasios2104

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
κοίτα αν νομίζεις οτι 460 photos δεν φτάνουν όχι πάρε τα 8Gb αλλά αν η διάφορα στην τιμή είναι μικρή πάρε τα 8Gb και ας μένουν και άδεια

Να σου πω την αλήθεια, και 100 φωτογραφίες για να βγάλω σε ένα ταξίδι με έναν προορισμό (όπως συνήθως, δεν μιλάμε για tour), πάλι με δυσκολία της βγάζω. Άσε που συνηθώς υπάρχει και laptop για unload αυθημερόν. Πιο πολύ με ενδιαφέρουν τα βιντέακια, 5-λεπτα, 10-λεπτα και στο σκι (κυρίως) 20-λεπτο. Με 4gb που λες, αν δώσω το 1gb σε φωτό πάει 230 φωτος και μου μένουν 42λεπτά για βίντεο............ εν ολίγοις, επειδή τα χαρακτηριστικά 4 vs 8 gb είναι ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια (20MB/s, w/ micromate reader) άλλα η τιμή είναι ΑΚΡΙΒΩΣ μισή (26 έναντι 52), λέω να χτυπήσω τα 4gb :-)

Δημοσ.
τα χαρακτηριστικά 4 vs 8 gb είναι ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια (20MB/s, w/ micromate reader) άλλα η τιμή είναι ΑΚΡΙΒΩΣ μισή (26 έναντι 52), λέω να χτυπήσω τα 4gb :-)

Από expansys: SDHC 4gb Extreme , 8gb

Δημοσ.
WTF από εκεί θα το πάρεις ? φθηνά τις έχουν :P

πάρε 5-6 τέτοιες τότε να κάνεις την δουλειά σου :lol:

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=958026&HYKARTAMNIMISHORITIKOTITA=8GB&HYKARTAMNIMISTYPOSMNIMIS=SDHC&category=69977581&catalog=19

:confused::confused::confused::confused::confused:

Επειδή από το expansys θα πάρω την W60 και καμιά θήκη, για αυτό είπα να πάρω και την μνήμη από εκεί να έρθουν πακέτο. :-D

Δημοσ.

ε είναι ξεφτίλα όμως τέτοια τιμή για ταχύτητα που δεν θα την φτάσεις ποτέ λόγο ψηφιακής 10000 φορές να σου βγει 15€ η κάρτα μαζί με τα μεταφορικά από το Πλαίσιο παρά 50

ούτως η άλλος διαφορά δεν θα δεις σε αυτή που λες εσύ με αυτή που σου έδειξα εγώ όταν θα είναι πάνω στην ψηφιακή

Δημοσ.

μιας και το θεμα ειναι σχετικα με sd καρτες να κανω μια ερωτηση μην ανοιγω αλλο θεμα.

Εχω ενα μικρο λαπτοπ και περνει SD καρτα,αυτο γραφει δηλαδη στο πλαι, για την ακριβεια γραφει mmc.sd ,βλεπω κιολας την τρυπα καιειναι οντως SD.

Θελω να του βαλω μια καρτα χωριτηκοτητας16gb αλλα οι μονες που βγαινουν σε τετοιες χωρητηκοτητες ειναι sdhc,,και οχι απλες sd.

θα εχω καποιο προβλημα ανβαλω στην τρυπα του sd μια sdhc? θα αναγνωριζει ολοκληρη την χωρητητκοτητα της? Εσας τα μηχανακια που εχετε βαλειπανω sdhc τι γραφουν οτι παιρνουν?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...