NIXZ Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Θέλετε να πουλήσετε κάτι προφανώς οχι και τόσο σημαντικό για σας αλλα δεν βρίσκετεκαποιον που να ενδιαφέρετε σε ολόκληρο το NET ??? Eπικοινωνήστε μαζί μου για να αναρτήσω την αγγελία σας στο τμήμα "Αγγελίες - Πώληση" να είστε σίγουρος/η πως όλο και κάποιος Generic Geek θα βρεθεί για να αγοράσει το προιόν σας, τι λέτε? (για να έχετε το δικαίωμα να αναρτήσετε αγγελία πρέπει να είστε εγγεγραμένος/η 6 μήνες και να έχετε πάνω απο 100 post εκτός απο το section "blah blah") Τιμή: 15€ 9,99€ (PayPal Only) CONTACT ME Email Adress: [email protected] Personal Message: Here Καλά δεν είπαμε να το κάνουμε και OneMillionDollarSite αλλά σίγουρα κάτι θα βγάζαμε Φυσικά και δεν ισχύει το παραπάνω...
antonl Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Μήπως το παρακάνεις λίγο; Αν είναι έτσι να ζητάνε προμήθεια κι αυτοί που κάνουν troubleshooting σε hardware/software/προγραμματισμό... Εκτός αν στο post υπάρχει κάποιο κρυφό νόημα που δεν πιάνω...
wert Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Καταπληκτική σκέψη. Πως δεν το είχα σκεφτεί και εγώ τόσα χρόνια; Καλή στερέωση ..... Ρίχνω την τιμή εγώ στα 14,90 € Ο επόμενος παρακαλώ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 In Before Thresh... ...oh wait that's me
NIXZ Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 9,99€ (PayPal/Αντικαταβολή/Κατάθεση στην τράπεζα/Συνάντηση) Με εγγύηση επιστροφής χρημάτων αν δεν πουληθεί το προιόν...
azio Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 δεν πάτε ρε καλά θα περιμενε κανεις κατι σε στυλ: ρε δεν πατε καλα, ή δεν πατε καλα ρε..εκανες τη διαφορα..
Lucifer Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Εγκρίνω τη δημοπρασία. Όταν η τιμή -έστω χ- οριστεί, για κάθε χ που θα πληρώνεται ο νικητής από τον πελάτη, θα προμηθεύομαι χ/2 για να μην πέφτει μπαν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.