michalis2610 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Θα κατέβαινα λίγο πιο χαμηλά σε τιμή για να πάρω την SAMSUNG SYNCMASTER 2053BW που θεωρώ ελαφρώς καλύτερη από την 2032 της οποίας είμαι κάτοχος, ως ώρας ευχαριστημένος μεν...αλλά αν μπορείς να πάρεις κάτι καλύτερο και με λιγότερα χρήματα, γιατί όχι δε?
SwAToNeR Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Νομίζω η 2053 είναι Best buy καιρό τώρα. Πάντως όποια απο τις 2 Samsung επιλέξει είναι πολύ καλύτερες απο της Asus και την Phillips.
j11h Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Και αυτη παντος δεν ειναι ασχημη: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.169527
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 χωρίς DVI-D
michalis2610 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Συγνώμη για το offtopic από τον ts αλλά δεν θα το πιστεύψετε... Καλά-καλά δεν πέρασαν λίγες ώρες από τη στιγμή που έκανα το αρνητικό σχόλιο για την 2032 και η οθόνη μου προφανώς δυσαρεστημένη μου έβγαλε πρόβλημα! Ενώ ως χθές ήταν απολύτως ήσυχη...τώρα όταν χαμηλώνεις την φωτηνότητα (την έχω ρυθμισμένη πάντα στο 50%) βγάζει αυτόν τον χαρακτηριστικό ηλεκτρονικό θόρυβο-βόμβο ο οποίος εξαφανίζεται μόνο όταν η φωτηνότητα είναι στο 100%. Προς στιγμή πίστεψα πως ο θόρυβος προέρχεται από τον υπολογιστή επειδή εμφανίστηκε αμέσως όταν έκανα αλλαγή καλωδίου από VGA που είχα ως τώρα σε HDMI-> DVI (το IDO δεν έχει DVI οπότε ως τώρα είχα την αναλογική σύνδεση). Να τα μας... Για να δούμε τι λέει το σέρβις...επί τη ευκαιρία, ξέρει κανένας αν μπορείς να "αναβαθμίστεις" ζητώντας μια άλλη μεγαλύτερη οθόνη και πληρώνοντας τη διαφορά? Σκέφτομαι να πάω για την T220HD εάν γίνεται.
antonl Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Συγνώμη για την συνέχιση του offtopic αλλά ο παραπάνω θόρυβος αποτελεί λόγο για αντικατάσταση; Το ίδιο παρατήρησα και σε μια Samsung 2253BW αλλά θεώρησα πως είναι φυσιολογικό (με φωτεινότητα ~<50%).
michalis2610 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Εμάνα δεν το έκανε έως χθές. Η οθόνη είναι αγορασμένη τον Σεπτέμβρη και το λίγο που έχει δουλέψει ως τώρα είναι με φωτηνότητα πάντα στο 50% αθόρυβα. Εντελώς αθόρυβα όμως..νέκρα...από χθές ξεκίνησε η μουρμούρα...που ως γνωστό στην ησυχία ειδικά της νύχτας δεν παλεύεται.
menh Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 παιδια μην κουραζεστε!ολα ειναι οκ! τελικα πηγα και πηρα την asus! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ!ΚΑΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΑ! μεγια μου και χαρα μου λοιπον! ευχαριστω και παλι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.