Nik0s Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Παιδια εβαλα ubuntu 8.1 και χρησιμοποιω to deluge γι αν κατεβαζω τορρεντς και μαλιστα να συνεχιζει αυτα που ξεκινησα απο windows. Τι γιενται οως. τα ιδια τα .torrent παρολο ποθ του λεω να τα σωνει στο ntfs partition αυτο επιεμενει να τα σωνει σε εναν φακελο στο ext3 παρτιτιον και παρολο που καθε φορα το αλλαζω αυτο μου το ξανααλλαζει συνεχως. Τα data απο την αλλη δεν εχει προβλημα να συνεχισει να τα σωνει στο ntfs. Μονο sτα .torrents παρουσιαζεται το προβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gmouzo Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Παιδια εβαλα ubuntu 8.1 και χρησιμοποιω to deluge γι αν κατεβαζω τορρεντς και μαλιστα να συνεχιζει αυτα που ξεκινησα απο windows. Τι γιενται οως. τα ιδια τα .torrent παρολο ποθ του λεω να τα σωνει στο ntfs partition αυτο επιεμενει να τα σωνει σε εναν φακελο στο ext3 παρτιτιον και παρολο που καθε φορα το αλλαζω αυτο μου το ξανααλλαζει συνεχως. Τα data απο την αλλη δεν εχει προβλημα να συνεχισει να τα σωνει στο ntfs. Μονο sτα .torrents παρουσιαζεται το προβλημα. απο edit/preferences/downloads αλλαξε τις επιλογες που θελεις για αποθηκευση, για να σου βγαινουν οι ιδιες καθε φορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik0s Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 για τα δεδομενα μιλας ή για τα .τορρεντ αρχεια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gmouzo Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 για τα δεδομενα μιλας ή για τα .τορρεντ αρχεια? και για τα δυο σου εχει επιλογες. 1.Store all downloads in & 2. Store all torrent files in Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik0s Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Μα αυτο λεςω οτι ακομα και αν τις αλλαξω το deluge απο μονο του τις ξαναλλαζει. το Store all torrent files in δηλαδη. Επισης απο προχτες μου γραφει πως δεν εχει χωρο λεει να αποθηκευσει τα αρχεια και το deluge δεν μου το ανοιγει καθολου. Δεν μπορω να καταλαβω γιτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Έχω δει το συγκεκριμένο πρόβλημα σε γνωστούς μου που έτρεχαν Ubuntu. Ο ένας μάλιστα δεν χρησιμοποιούσε Deluge αλλά Azureus. Για κάποιο λόγο, τα permissions του καταλόγου με τα preferences του προγράμματος στον home folder του άλλαζαν σε owner root! Για τσέκαρέ το λίγο, μήπως συνέβη και σε εσένα το ίδιο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik0s Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Εγω ζητω απο το Deluge μεσω του preferences να αποθηκευσει τα .torrent σε ενα ntfs partition οπως και τα data. Πως να ελενξω αυτο που λες? Τι πρεπει ακριβως να κανω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Ναι, κατάλαβα τί ζητάς, αλλά όπως είπες το Deluge δεν κρατά σωσμένες τις ρυθμίσεις αυτές που αλλάζεις. Ένας λόγος που μπορεί να συμβεί αυτό είναι όταν ο χρήστης υπό τον οποίον εκτελείται το πρόγραμμα δεν έχει δικαιώματα εγγραφής στον υποκατάλογο που προσπαθεί το πρόγραμμα να σώσει τις νέες ρυθμίσεις. Για να το τσεκάρεις: Δε θυμάμαι πώς ονομάζει το Deluge τον υποκατάλογο με τα preferences του. Θα είναι είτε .deluge είτε .config/deluge, οπότε δώσε σε τερματικό: >ls -al ~ ή ls -al ~/.config για να δεις τα permissions και το ownership του και στη συνέχεια: >ls -al ~/.deluge ή ls -al ~/.config/deluge για τα περιεχόμενά του... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik0s Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Ναι, κατάλαβα τί ζητάς, αλλά όπως είπες το Deluge δεν κρατά σωσμένες τις ρυθμίσεις αυτές που αλλάζεις. Ένας λόγος που μπορεί να συμβεί αυτό είναι όταν ο χρήστης υπό τον οποίον εκτελείται το πρόγραμμα δεν έχει δικαιώματα εγγραφής στον υποκατάλογο που προσπαθεί το πρόγραμμα να σώσει τις νέες ρυθμίσεις.. Ο υποκαταλογος στο οποιο του λεω να σωσει τις νεες ρυθμισει ειναι ο F:\Media\Torrents και δεν φαινεται να θελει να τον δεκτει γιαυτο και τον αλλαζει. ενω αντιθετος τα δατα μια χαρα τα σωνει στον F:\Media\Μovies και το ερωτημα που εγειρεται ειναι τι στο καλο! αφου και τα 2 ntds partitions ειναι γιατι κανεις διακρισεις? Πως στον ενα φακελο μπορει και σωνει και στον αλλον οχι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.