Προς το περιεχόμενο

ενωση αρχειων iso

earth_walker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά εχω 5 αρχεία iso τα οποία είναι μέρος ενός ολοκληρωμένου προγράμματος

το ερώτημα μου είναι πως μπορώ να τα ενόσω αυτά σε ενα ολοκληρωμένο iso και κατόπιν να τα γράψω σε ενα cd?

Δημοσ.

Είσαι σίγουρος πως είναι .iso τα αρχεία? Νομίζω πως δεν μπορείς να σπάσεις ένα μεγάλο iso σε πολλά μικρά.

Αν κάνεις extract τα δεδομένα στο κάθε ένα iso, λύνεται το πρόβλημα? Για δοκίμασε και πες μας αν μπορείς.

Δημοσ.

ναι ειναι 5 Iso cd windows msdnaa θέλω να τα ενόσω σε ενα dvd ώστε να κάνω εγκατάσταση να μην χρειαστεί να τα γράψω σε 5cd για να μου ζητάει καθε τοσο το επόμενο οταν θα τα εγκαθιστώ μπορει να γίνει κάτι τέτοιο? η να τα γραψω τελικα σε 5cd??

Δημοσ.

Έψαξα λίγο στον googly αλλά δε βρήκα κάποιο πρόγραμμα που να μπορεί να τα ενώσει.

Απο το να χάνεις τόση ώρα εδώ,σου προτείνω να αρχίσεις να τα καις σε cd,επειδή πιο πολύ ώρα θα περιμένεις εδώ απο όσο θα κάνει η εγκατάσταση απο cd :-)

Δημοσ.

Κοίτα να δεις φίλε μου.

Αυτό που θέλεις μπορεί να γίνει με το UltraISO ή οποιοδήποτε πρόγραμμα διαχείρησης iso.

Το πρόβλημα είναι, ότι δεν μπορείς να είσαι σίγουρος ότι θα δουλέψει η εγκατάσταση.

Εξαρτάται από τις ρυθμίσεις του installer.

Κάνε ένα πείραμα. Κάνε εξαγωγή όλα τα cd με το winrar ή με το ultraiso σε κάποιον φάκελο και τρέξε το setup από εκεί.

Αν τελειώσει κανονικά, γράψε τα περιεχόμενα σε ένα dvd. Αν αρχίσει τα χαζά, όχι δεν βρίσκω αυτό, όχι που είναι το άλλο, δεν γουστάρω από εδώ και θέλω από cd κτλ, άστο καλύτερα.

Υπάρχει μια περίπτωση να βάλεις όλα τα iso σε ένα dvd και να τα φορτώνεις σε εικονικό drive με κάποιο πρόγραμμα όπως το Daemon Tools, το Alcohol κτλ. Έτσι, όταν θα σου ζητήσει το επόμενο cd, απλά θα φορτώσεις το επόμενο από τα iso (μέσα από το ίδιο dvd) σε virtual cd/dvd manager που θα έχεις.

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε micos000 θα κάνω αυτο το πείραμα που μου λες δλδ θα εξάγω ολα τα περιεχόμενα των iso με το power iso σε εναν φάκελο και μετα θα τα γράψω σε ενα dvd για να δω αν η εγκατάσταση πάει καλά

το τελευταίο που λες όμως πως το κανουμε?

Υπάρχει μια περίπτωση να βάλεις όλα τα iso σε ένα dvd και να τα φορτώνεις σε εικονικό drive με κάποιο πρόγραμμα όπως το Daemon Tools, το Alcohol κτλ. Έτσι, όταν θα σου ζητήσει το επόμενο cd, απλά θα φορτώσεις το επόμενο από τα iso (μέσα από το ίδιο dvd) σε virtual cd/dvd manager που θα έχεις

γιατι μιλαμε να κανω φορματ και καθαρή εγκατάσταση αυτών των windows

εκεί τι γίνεται???

Δημοσ.

Εγκατάσταση λειτουργικού μέσα από εικονικό αρχείο δεν γίνεται.

Πρέπει να τρέχει πρόγραμμα και προϋποθέτει windows.

Όταν είπες MSDNAA νόμισα ότι μιλούσες για καμιά γλώσσα προγραμματισμού.

Αν είναι λειτουργικό δεν θα καταφέρεις να κάνεις τίποτα με τα εικονικά αρχεία.

Απλά θα τα έχεις σαν backup σε ένα dvd σε μορφή iso για εγγραφή σε cd ανά πάσα στιγμή.

Η περίπτωση όλα τα cd σε ένα dvd, όπως είπα, είναι σχετικό αν θα δουλέψει και εξαρτάται από πολλά πράγματα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...