KANTAFY2002 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 καταρχην καλο απογευμα σε ολους το προβλημα που εχω ειναι το εξης οποτε παω να γραψω αρχχεια σε σκληρους δισκους μετα την επανεκινηση του μηχανηματος ολα τα αρχεια χανονται αυτο δεν συμβαινει οταν παω να γραψω αρχεια σε σκληρο δισκο που εχω σε usb θηκη οι αλλοι σκληροι δισκοι ειναι σε φατνιο 3 σκληρων στο συνολο και ειναι σε sata 2 εχω win xp profes και χρησιμοποιω το deepfreeze 6.30 και οταν το εγκατεστησα δηλωσα να λοκαρει μονο τον c:/ δισκο το χρησιμοποιω αρκετο καιρο αλλα το προβλημα το συναντησα οταν πηρα την θηκη τησ raisonic με 3σκληρους δισκουσ χωριτικοτητα και συνδεση με sata2 καλωδια οποιως μπορει ασ βοηθηση ευχαριστω
washcloud Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 ...πλάκα με κάνεις ; Τρέχεις το deepfreeze και περιμένεις να μένουν αρχεία μετά το restart ;
KANTAFY2002 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 οπωσ δηλωσα ποιο πανω λεω οτι δηλωσα μονο τον c:\ να λοκαρει υπαρχει και οδισκοσ d: στο ποποιο δεν με το δημιουργει αυτο το προβλημα παρα μονο στους υπολοιπουσ 3 που ειναι αφαιρουμενοι. δεν το κανει σε αφαιρουμενο δισκο που ειναι σε usb συσκευη
washcloud Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 ...ναι μόνο που ο τρόπος που διατύπωσες το αρχικό post είναι σα να υποννοείς ότι τα αρχεία τα κλέβουν οι εξωγήινοι, ενώ είναι πασιφανές ότι κάτι δεν πάει καλά με το ντιπ - φρηζ , ή έστω με το ότι δεν ακολουθεί το configuration που του έχεις ορίσει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.