KEP_ANGEL Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΚΙΑ 93ι ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ (250 ΕΥΡΩ) ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΦΥΣΙΚΑ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΑΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ , ΑΝ ΒΓΗΚΕ ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟΣΟ ΦΤΗΝΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
j0hnn1e Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Απ'οσο γνωριζω εχει καλες κριτικες.. Δεν νομιζω οτι εχει πεσει η τιμη του λογο κακης συσκευης αλλα λογο του οτι εχει περασει αρκετο χρονικο διαστημα απο τοτε που βγηκε. Σε μεσες ακρες ειναι ενα καλο κινητο, αλλα στα 250 δεν γνωριζω εαν υπαρχει καποιο πιο καινουργιο που να το ανταγωνιζεται.. Καλυτερα ψαχτο λιγο ακομα εκτος εαν εχεις πωροση με το συγκεκριμενο
gilardino Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 ελα φιλε μαλλον μιλας για το e-shop της cosmote....και γω απο κει το πηρα....πολυ καλη συσκευη και σε πολυ καλη τιμη...χτυπα το ανετα....
KEP_ANGEL Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 KAI EGO PHGA COSMOTE NA TO PARO ( ONTOS APO TO SITE TO EIDA) ALLA DEN EINAI MAYRO OPOS FAINETAI STHN EIKONA, EINAI ASIMI MPROSTA KAI MOV APO PISO!!!!! OPOTE TO AFISA, MONO TO NOKIA N93 EINAI MONO MAYRO, ME 400 EYRW. THA DOYME THELO KAPOIO KALO ME RADIO,BLUETOOTH KTL.
gilardino Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 η εικονα που εχουν στο site ειναι λαθος αλλα το κινητο που σου στελνουν ειναι το σωστο,το n93i δηλαδη....
j0hnn1e Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δεν νομιζω να σου την κανουν απο ΟΤΕ shop. Και απο οσους εχω ακουσει οτι το παραγγειλαν απο εκει δεν ειχαν κανενα προβλημα.. Απ'οσο γνωριζω και εχω διαπιστωσει δηλαδη
KEP_ANGEL Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 ΒΑΣΙΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΧΑΛΑΣΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ. ΟΠΩΣ ΠΡΟΕΙΠΑ ΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΗΤΑΝ ΜΟΒ, ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ Ε-COSMOTE. ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΙΛ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ.
gilardino Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 αν αυτο που σε χαλαει ειναι μονο το χρωμα στο πισω μερος του κινητου τοτε ειναι κριμα γιατι το κινητο σ αυτη τη τιμη ειναι πολυ καλη περιπτωση...αλλα αν θες κοιτα και το n78....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.