bakass Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 καλησπερα...θελω να αγορασω ενα acer λαπτοπακι οικονομικο θα ελεγα για τις δυνατοτητες του...ξερω οτι δεν συγκρινεται με toshiba η sony π.χ αλλα ειναι αξιοπιστα?η θα το τρεχω συνεχεια για service...?
AKISHELLAS1 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 φιλε δεν ξερω ι απο θεμα service τι παιζει αλλα τα πιο πολλα μηχανηματα acer που εχω δει (ενα φιλαρακι μου εχει αλλαξει δυο ως τωρα) ηταν σκυλια .
sarakinos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Και από εμένα μια από τα ίδια..δεν χρειάστικα service (έχω 2 acer) ποτέ...αλλά μέχρι τώρα πετάνε και τα δύο..
j0hnn1e Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Για να λεμε την αλληθεια, οι αποψεις οσον αφορα τα acer διηστανται.. Εγω προσωπικα, 3 acer εχω παρει, και τα 3 με ειχαν/εχουν ικανοποιησει και δεν εχω προβληματα. Τωρα απο αλλους γνωστους, εχει τυχει να το εχουν παει και 2 και 3 φορες για service και γινεται φασαρια εαν δεν υπαρχει ανταλακτικο επειδη πρεπει να σταλθει Ιταλια... Τωρα, εγω πιστευω οτι παιζει ρολο το πως το μεταχειριζεσαι.. Απο εμενα, ναι αξιζουν! Και τιμη - αποδωσεις ειναι πολυ καλα σε αναλογια
rambias Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Φταίει ότι δεν έχουν αντιπροσοπεία εδώ και αν χρειαστείς service μακριά από alman. Ένα προβληματικό λάπτοπ που δεν δούλευε από την ώρα που βγήκε από το κουτί έκαναν να το αλάξουν 6 μήνες. άν δεν πιστεύεις κάνε το εξής . διάλεξε ένα φτηνώ ανταλακτικό και πάρε τηλ την αλμαν να το παραγείλεις. Και αν τα κταφέρεις χωρίς προβλήματα εγώ θα κάσω να με.......
bakass Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 εχω ακουσει πολλα περιεργα για την alman οντως...!!ψαχτηκα λιγο και ακουσα οτι αναλαμβανει και η infoquest πια service acer...ξερετε αν αληθευει κατι τετοιο?θα τους παρω τηλ το πρωι να δω αν οντως ισχυει...ειμαι ετοιμος να παω να παρω αυτο το συστημα! http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1165259&HYNOTEBOOKMEGETHOSOTHONIS=17%2c0++inches&category=69977907&catalog=21 στα λεφτα αυτα ειναι οτι πιο καλο εχω βρει!
j0hnn1e Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Καλη επιλογη αλλα εαν το θελεις για εργασιες εκτος σπιτιου και για συχνη μεταφορα κοιτα καλυτερα κατι σε 15,4" επειδη τα 17αρια ειναι λιγο αβολα οσον αφορα την μετακινηση!
Fileasf Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Τα 17άρια είναι λίγο πολύ σαν δίσκοι για το φαγητό. Καλό λάπτοπ είναι το λάπτοπ που μπορείς να το βάλεις στην τσάντα και να πας κάπου χωρίς να σκευρώνει η μέση σου !!! Και από acer ο ξάδερφός μου έχει 1 και μέχρι στιγμής (7 μήνες) δεν έχει πάθει το παραμικρό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.