kostas_crete Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Γειά σας παιδιά! http://www.liaison.tuc.gr/joomla/ Δείτε το με mozilla και ΙΕ6/7. Τα ψάχνω από το πρωί με Firebug/Mozilla και DebugBar/ΙΕ6-7 και δεν μπορώ να βρώ γιατί ο ΙΕ (κωλό MS) δεν βάζει σωστό margin/padding στο div main_content. Και για να μην ακούσω κράξιμο για το κακογραμμένο css αυτό μου δώσανε και μου είπαν "αυτό θέλουμε.". Ευχαριστώ προκαταβολικά! Κώστας
PCharon Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δε βοηθάς και πολύ, δεδομένου πως ζητάς κάτι, πάντως αν κατάλαβα τί εννοείς, από μια ματιά ενός λεπτού που έριξα προτείνω το πολύ απλό fix: Στο template_css για το .main_content βάλε λίγο width, πχ από 968 βάλε 998.
kostas_crete Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Το σκέφτηκα κι αυτό απλά θέλω να γλυτώσω τα μεταβλητά styles ανάλογα τον browser και να τα κάνω όλα σε ένα css. Αλλά από ότι βλέπω δεν το αποφεύγω...... Ευχαριστώ πάντως για την γρήγορη απάντηση
silverthan Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Βάλε ένα "display:inline" στο css του main_content και είσαι έτοιμος.
kostas_crete Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Βάλε ένα "display:inline" στο css του main_content και είσαι έτοιμος. To "display:inline" είναι default value για το property "display", οπότε και που δεν το έχω δεν αλλάζει κάτι. Έβαλα ένα if ανάλογα με τον browser και τελείωσε. Ευχαριστώ και τους δυο σας για τις απαντήσεις.
silverthan Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Το δοκίμασες? Κάνε μια δοκιμή για να δούμε αν δουλεύει. Στο λέω επειδή είχα αντιμετωπίσει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα παλιότερα και δε χρειάστηκα άλλες "αλχημείες".
fromaz Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Το "display:inline" είναι fix για το float-margin bug του IE6. Σύμφωνα με αυτό το bug, όσα elements έχουν margin από την ίδια πλευρά στην οποία είναι floated, ο IE6 το διπλασιάζει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.