disqualified Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 [οφφτοπικ] (σ)Vista που λογικα θα σου κολλανε.. Αυτα Ε ας παρει mac να τελειωνουμε αλλα ρε παιδια τι σημαινει το λογικα θα σου κολλανε, παω στοιχημα οτι δεν εχεις bootαρει ουτε εσυ μια φορα σε vista μπορει να κανω και λαθος ομως. Αν κολλαγανε θα τα χα στο laptop εναμιση χρονο χωρις format, δηλαδη τα XP δεν κολλαγαν ποτε και δεν ειχαν προβληματα? γι αυτο αρκετοι σκιζοντουσαν στα format? Α και επισης το σVista ωραιο και ευφανταστο οταν πρωτοβγηκε αλλα εχει γινει απιστευτο κλισε και γραφικο αυτη τη στιγμη
SwAToNeR Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Αα ναι επίσης. Θυμήθηκα τώρα γεγονός με φίλο που είχε laptop με vista και εγώ πάλευα στον P4 με τα Xp. "Πάλι format έκανες;" "ΕΕΕ αφου ξέρεις πειράζω συνέχεια, κάτι έκατσε στραβά στο λειτουργικό και ψιλοκολάει το μπρίκι. Εσύ πόσο καιρό έχεις να κάνεις format?" "Format? Γιατί υπάρχει λόγος. 6+ μήνες δεν έχει χρειαστεί καν." "Καλά δεν έχει κολλήσει ποτέ κ τα σχετικα?" "Δεν έχει κολλήσει ούτε μια φορά" Πήρα pc και κατάλαβα τι έλεγε. Με XP έκανα κάθε μήνα format άντε 2 μήνες. Με vista έκανα μετά απο 4 μήνες και αυτό μόνο και μόνο γιατί άλλαξα δίσκο που τρέχει το λειτουργικό (Μετά έμαθα το Disk Cloning )
mihranalthaqafi Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Εχω 3 υπολογιστες ενα μακ με λεοπαρντ ενα δεσκτοπ με ΧΠ και ενα λαπτοπ με βιστα. Δεν θα συζητησω για την σταθεροτητα και τα πλεονεκτηματα του μακ απλα αναφορικα σε σενα για το οτι δουλευω αυτη την στιγμη 3 διαφορετικα λειτουργικα. Τα βιστα ειναι ναι μεν πιο ωραια απο τα ΧΠ αλλα με τα ιδια σπεκς περιπου οι 2 υπολογιστες το ΧΠ μπουταρει πολυ πιο γρηγορα απο τα βιστα και τα XP κολλανε πολυ λιγοτερες φορες. Σερβις Πακ ολα τελευταια εγκατεστημενα αντι-ιικο το nod32 πολυ ελαφρυ αλλα το βιστα αργει πολυ πιο πολυ να φορτωσει.. Σβηνει ομως πιο γρηγορα εξου και το σΒιστα :-p Anyway η δικη μου αποψη ειναι ΧP.
ntg1980 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Αα ναι επίσης. Θυμήθηκα τώρα γεγονός με φίλο που είχε laptop με vista και εγώ πάλευα στον P4 με τα Xp."Πάλι format έκανες;" "ΕΕΕ αφου ξέρεις πειράζω συνέχεια, κάτι έκατσε στραβά στο λειτουργικό και ψιλοκολάει το μπρίκι. Εσύ πόσο καιρό έχεις να κάνεις format?" "Format? Γιατί υπάρχει λόγος. 6+ μήνες δεν έχει χρειαστεί καν." "Καλά δεν έχει κολλήσει ποτέ κ τα σχετικα?" "Δεν έχει κολλήσει ούτε μια φορά" Πήρα pc και κατάλαβα τι έλεγε. Με XP έκανα κάθε μήνα format άντε 2 μήνες. Με vista έκανα μετά απο 4 μήνες και αυτό μόνο και μόνο γιατί άλλαξα δίσκο που τρέχει το λειτουργικό (Μετά έμαθα το Disk Cloning ) Σωστός! Για ρωτήστε κι εμένα? XP στο παλιό PC... XP & στο Laptop! Μην με ρωτήσετε πόσες φορές έκανα format για να "στρώσω" το σύστημα! Έχω χάσει πλέον τον αριθμό... Vista εδώ κι 1 χρόνο στο PC! Μην με ρωτήσετε πόσες φορές έκανα format... διότι απλούστατα δεν έκανα ποτέ! Δεν χρειάστηκε ως σήμερα ούτε μια φορά! Οι αποδόσεις του υπολογιστή παραμένουν άριστες λες κι έκανα χτες format!
adi32 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 ελεος με τα φορματ εγω τα xp τα ειχα 4 χρονια (τα 2 χωρις καν antivirus) και μετα τα ξαναβαλα οταν εκανα αναβαθμιση
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Αν έχεις γρήγορο σύστημα και 2+Gb Ram βάλε VistaΑν όχι βάλε Xp. αν και συμφωνώ πλέον το να αγοράσεις τα Vista τώρα δεν είναι καλή κίνηση, μιας και τέλη 2009 αρχές 2010 θα βγουν τα Windows 7 πράγμα που θα σε κάνει να κλαις τα euro που έδωσες...
mourlos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 χαλαρα Βιστα....κατοχος Ultimate σε Π4 @ 3,00 με 1γιγα ραμ....και πανε μια χαρα...ετσι και αλλιως δεν προκειται να κανεις κατι το πολυ βαρυ. δεν καταλαβαινει τιποτα και του εχω αλλαξει τα φωτα ως κατεβαστηρι και ταυτοχρονα 3D applications.....να κοιταμε μπροστα παντα.....
johnykim Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Αα ναι επίσης. Θυμήθηκα τώρα γεγονός με φίλο που είχε laptop με vista και εγώ πάλευα στον P4 με τα Xp."Πάλι format έκανες;" "ΕΕΕ αφου ξέρεις πειράζω συνέχεια, κάτι έκατσε στραβά στο λειτουργικό και ψιλοκολάει το μπρίκι. Εσύ πόσο καιρό έχεις να κάνεις format?" "Format? Γιατί υπάρχει λόγος. 6+ μήνες δεν έχει χρειαστεί καν." "Καλά δεν έχει κολλήσει ποτέ κ τα σχετικα?" "Δεν έχει κολλήσει ούτε μια φορά" Πήρα pc και κατάλαβα τι έλεγε. Με XP έκανα κάθε μήνα format άντε 2 μήνες. Με vista έκανα μετά απο 4 μήνες και αυτό μόνο και μόνο γιατί άλλαξα δίσκο που τρέχει το λειτουργικό (Μετά έμαθα το Disk Cloning ) Δεν φταίει το λειτουργικό που εκάνες καθε 2 μηνες format, αλλα μάλλον η λάθος χρήση που του εκάνες.
gnsX Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 αν και συμφωνώ πλέον το να αγοράσεις τα Vista τώρα δεν είναι καλή κίνηση, μιας και τέλη 2009 αρχές 2010 θα βγουν τα Windows 7 πράγμα που θα σε κάνει να κλαις τα euro που έδωσες... Αν θυμάμαι καλά έχουν ή τουλάχιστον είχαν 75 ευρώ τα Premium,δεν είναι και τόσο υπερβολικό ποσό κι ας βγουν τα 7 το 2010 τα οποία θα μπορεί να αγοράσει το 2011 γιατί στην αρχή θα έχουν καμια 300αρα
ntg1980 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Αν θυμάμαι καλά έχουν ή τουλάχιστον είχαν 75 ευρώ τα Premium,δεν είναι και τόσο υπερβολικό ποσό κι ας βγουν τα 7 το 2010 τα οποία θα μπορεί να αγοράσει το 2011 γιατί στην αρχή θα έχουν καμια 300αρα To 2011 που τα XP πλέον θα είναι οριστικά παρελθόν!!! :lol: :lol:
SwAToNeR Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δεν φταίει το λειτουργικό που εκάνες καθε 2 μηνες format, αλλα μάλλον η λάθος χρήση που του εκάνες. Απο τότε ώς τώρα το ίδιο μουλάρι είμαι με το pc. Δεν έχει αλλάξει τίποτα στην χρήση μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.