Προς το περιεχόμενο

Τελικα XP η VISTA?

noe30

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διαβασα τα προηγουμενα τοπικ με αντιστοιχα θεματα αλλα καταλαβα οτι οι αποψεις δυϊστανται(τουλαχιστον! ) εγω εχω μολις παρει το παρακατω συστημα και θα ηθελα την αποψη σας για το τη λειτουργικο να βαλω. δεν προκυτε να παιξω παιχνιδια (αμεσα τουλαχιστον) εκτος το fm2009. κυριως ασχολουμε με κατεβασμα απο ιντερνετ και δουλειες office. παρακαλω τις αποψεις σας !!!

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ - CPU AMD PHENOM 9650 2.3GHZ QUAD-CORE BOX (PER.559944)

ΜΝΗΜΗ RAM GEIL GX22GB6400UDC DDR2 PC2-6400 800MHZ CL4 2GB (2X1GB) ULTRA DUAL CHANNEL KIT (PER.553001)

ΜΗΤΡΙΚΗ ΚΑΡΤΑ MSI K9A2GM-FIH (PER.523326)

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

vista....δεν χρειαζεται τπτ παραπανω,απλα να εχεις τους τελευταιους drivers για την vga και να κανεις(αυτοματα δλδ τα κανει) τα updates...

Δημοσ.

Και μόνο που τόσον καιρό μετά την κυκλοφορία των Vista ακόμη δεν τα θεωρούμε δεδομένα κάτι πρέπει να σου λέει. Εγώ προσωπικά όποτε αναγκάζομαι να δουλέψω με Vista κουράζομαι, κάτι που δεν είχε συμβει στην μετάβαση από τα 2000 στα XP. Οπότε μιά χαρά μου κάνουν και τα XP. Λέω να μείνεις με αυτά μέχρι να βγουν τα Windows 7 που αναμένονται πολύ λειτουργικά και ελαφριά.

Δημοσ.

Για την δική σου περίπτωση,θεωρώ καλύτερη επιλογη τα xp..

τα Vista,καταναλωνουν απο μόνα τους πολύ περισσότερη μνήμη απ'ότι τα Xp..

απο τη στιγμη που έχεις 2 GB RAM,τοτε πήγαινε για xp..

Δημοσ.

Δεν ειπα οτι θα εχει προβλημα,απο τη στιγμη που δεν τρεχει και τιποτα βαρυ..

Οσο να ναι ομως οι επιδοσεις θα ειναι καλυτερες..

His choise..:-)

Δημοσ.

Επιδόσεις καλύτερες αλλά σε ένα παραδέχομαι τα Vista. Δε κολλάει το σύστημα άμα κρεμάσει ο Windows Explorer ή κάποια εφαρμογή. Στα XP δυστυχώς κατα 70% αν crashare κάτι κόλαγε και όλος ο υπολογιστής.

Δημοσ.

Εγω ρε παιδια εχω στον φορητο μου vista και με σκοτωνει καθημερινα το οτι με το που ανοιγω το pc εχω μινιμουμ 500 - 600 ραμ πιασμενη απο τα vista και μονο... (και το λεω με σιγουρια επειδη το δοκιμασα αμεσως μετα απο φορματ και τοσο ηταν). Πιστευω οτι αν εχεις 2 gb ραμ καλυτερα xp...

Δημοσ.

Ενας τοσο ωραιος επεξεργαστης μονο σε vista θα μπορεσει να δουλεψει σωστα(multiprocesor free).Οποτε vista.

-----Προστέθηκε 15/12/2008 στις 10 : 14 : 43-----

Άκουσα θα βγει όμως νέο service pack για τα Svista...Λέτε να φτιάξουν τίποτα με τη χρήση της μνήμης κ.λπ.; :rolleyes:

Δεν προκειτε να αλλαξουν τιποτα στο θεμα μνημη,ετσι ειναι ο τροπος που δουλευει το λειτουργικο.

Δημοσ.
Εγω ρε παιδια εχω στον φορητο μου vista και με σκοτωνει καθημερινα το οτι με το που ανοιγω το pc εχω μινιμουμ 500 - 600 ραμ πιασμενη απο τα vista και μονο... (και το λεω με σιγουρια επειδη το δοκιμασα αμεσως μετα απο φορματ και τοσο ηταν). Πιστευω οτι αν εχεις 2 gb ραμ καλυτερα xp...

ναι αλλα ξεμεινες ποτε απο RAM, ειχες καμια μπλε οθονη απο εξαντληση της RAM, ειχες αργη αποκριση πουθενα?

Δημοσ.

εγω αυτο που φοβαμαι ειναι αν δυο- τρια προγραμματα που θελω να περασω θα ειναι συμβατα.(κανενα για αντιγραφες dvd, καποιο που μετατρεπει audio σε mp3 kαι κανενα antivairus, σπασμενα εννοειται) παντως μετανιωνω που δεν πειρα 4g ram.!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...