Προς το περιεχόμενο

Ιnnovator ναι ή όχι;

Demon_Cleaner

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ηθελα την πολυτιμη γνωμη σας...

Θελω να αγορασω laptop με τις εξης προδιαγραφεσ:

Μικρη οθονη κατα προτιμηση 12.1"

Να μην εχει λειτουργικο καθως θα ηθελα να βαλω linux και windows XP

Ενα σχετικα μεγαλο σκληρο

Κ ολα αυτα μεχρι 600 ευρω...

Βρηκα αυτο πιστευετε οτι θα μου βγει καλο???

Το θελω για προγραμματισμο και τα υπολοιπα για σχολη...

Δημοσ.
Θα ηθελα την πολυτιμη γνωμη σας...

Θελω να αγορασω laptop με τις εξης προδιαγραφεσ:

Μικρη οθονη κατα προτιμηση 12.1"

Να μην εχει λειτουργικο καθως θα ηθελα να βαλω linux και windows XP

Ενα σχετικα μεγαλο σκληρο

Κ ολα αυτα μεχρι 600 ευρω...

Βρηκα αυτο πιστευετε οτι θα μου βγει καλο???

Το θελω για προγραμματισμο και τα υπολοιπα για σχολη...

μια χαρα ειναι το συγκεκριμενο και γενικα τα innovator δεν εχουν βγαλει προβληματα.

Δημοσ.

Πηγαινε απο το στοκ του Πλαισιου στο Μαρουσι εχeι turbo -x 12 με τ8100-2gb πανω στα 550ε κ σου δινουν 1 χρονο ακομα εγγυηση .

Οσον αφορα την μαρκα :rolleyes: δεν ξερω παντως multirama που ειχα παρει που ειχε βγει καλο ,για το συγκεκριμενο ας μιλησει αλλος ,παντως ειναι πολυ πιο δυνατο .

Δημοσ.

Εγώ θα σου πρότεινα να μην το πάρεις, λόγω εμπειρίας.

Έχω το Innovator W230r(που το πουλάνε από ότι βλέπω ακόμη στην κύπρο http://www.e-shopcy.com.cy/show_per.phtml?id=PER.909176), που το πήρα τον περασμένο Ιούλιο, και από ότι βλέπω είναι σαν αυτό που σε ενδιαφέρει με άλλο επεξεργαστή.

Το πήρα με 1 καμένο pixel(δεν έχει εγγύηση καμμένων Pixels οπότε δεν μπορώ να κάνω τίποτα).

Επειδή η μπαταρία του δεν κρατάει πολύ, έψαξα να βρω 2η μεγαλύτερη η ίδια και δεν έχουν. Από ότι βλέπω στο site τους ούτε για αυτό που θέλεις να πάρεις έχουν.

Ζεστένεται γρήγορα και αρχίζει να δουλεύει το blower που ακούγεται πολύ. Στην αρχή νόμιζα ότι αυτό θα συμβαίνει μόνο το καλοκαίρι, αλλά και τώρα που χειμώνιασε το ίδιο γίνεται.

Το χειρότερο από όλα είναι ότι κάποιες φορές σβήνει στα καλά καθούμενα(μάλλον ζεστένεται η cpu και κάνει shut off για να γλιτώσει), και από ότι βλέπω στα reliability stats του Windows το κάνει κάθε μια εβδομάδα.

Δεν το πάω για service γιατί θα το κρατήσουν δεν ξέρω εγώ πόσο, και δεν ξέρω και εάν θα μπορούν να αναπαράγουν το πρόβλημα, οπότε κάποια στιγμή θα το πετάξω και θα πάρω άλλο.

Έχω να σου αντιπροτείνω το http://www.skroutz.gr/s/54292/Fujitsu-Siemens-Esprimo-Mobile-U9200-T5550.html

Ελαφρύ, οθόνη 12'', επώνυμο άρα βρίσκεις μπαταρίες και ανταλλακτικά, έχει κάμερα και bluetooth, μπαταρία που κρατάει 4 ώρες(και παίρνει και 2η και πάει στις 6ώρες) και το βασικό έχει Windows XP professional ή Vista(επιλέγεις) ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ(ενώ το innovator δεν έχει καθόλου λειτουργικό).

Δημοσ.

Καλο ειναι εαν εχεις σκοπο να κανεις μακροχρονια χρηση του Innovator... Εαν σε ενδιαφερει μεταπωληση, θα τα βρεις αρκετα σκουρα, πολυ δυσκολα να το δωσεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...