outlaw star Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Thresh αψογα με DX9 σε winXP. Μαλιστα ακομα και σε αναλυση 1920*1080 με μονο περιορισμο το AA. Εχω και τις 2 καρτες GT 512mb & GTS 640mb σε παρομοια pc και εχω δοκιμασει ιδια παιχνιδια και στις 2. Διαφορά δεν εχω δει σε παιχνιδι προς οφελος τις 512 (παρ'ολα τα benchmarks που εχω βρει και γω στο google), εχω παρατηρησει το αντιθετο σε παιχνιδια που πρεπει να "μιλησει" η ram και η χωρητικοτητα της οπως ακριβως το gta4 το οποιο προφανως και παιζει καλυτερα στην 640. Δεν συζηταω ομως την σχεση αποδοση/τιμη οταν η gt512 μου κοστισε 180 ευρω ενω η gt640 430ε ... :/ φίλε μου sorry αλλά δυσκολέυομαι να σε πιστέψω...επειδη και εγώ είχα την τύχη να δω το crysis(μόνο αυτό και με τις 2 κάρτες) το fraps σε διαψεύδει...αν θεωρείς ότι είναι καλύτερη η gts640mb τότε αντί να πουλήσεις αυτή γιατί δε τη κρατάς και δε πουλάς την 8800gt?
javaneze Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 σε 1280χ1024 σε WinXP με High Settings χωρίς AF & AA πάνω από 22-25 δεν έπιανα...πόσο μάλλον σε 1920χ1080 και σε παρόμοια PC γνωστών/φίλων μου όχι μόνο στο δικό μου... αν το λες αυτό άψογο τότε σηκώνω τα χέρια ψηλά... Ρε φιλε υπερβαλεις ... κατι καλα δεν εκανες τι αλλο να πω... μη τυχον μενεις Αθηνα να περασεις για κανα καφεδακι απο δω να το δουμε, να μην σου λεω κι εγω μλκιες .... Δεν ειχα fps μετρητη αλλα η κινηση ειναι ομαλοτατη χωρις κολληματα ... Δεν ειμαι κανενας τρελαμενος αλλα ειμαι το λιγοτερο απαιτητικος οποτε δεν μπορω να υποθεσω οτι θεωρω αψογο κατι το τοσο χαλια οσο περιγραφεις ... Α και μην σηκωνεις τα χερια ψηλα, δεν κραταω οπλο φίλε μου sorry αλλά δυσκολέυομαι να σε πιστέψω...επειδη και εγώ είχα την τύχη να δω το crysis(μόνο αυτό και με τις 2 κάρτες) το fraps σε διαψεύδει...αν θεωρείς ότι είναι καλύτερη η gts640mb τότε αντί να πουλήσεις αυτή γιατί δε τη κρατάς και δε πουλάς την 8800gt? Ρε φιλε τι δυσκολευεσαι να με πιστεψεις; Δλδ ή ψευτη με λες ή μαλακα... Και τις 2 τις εχω και τις εχω τεσταρει ... Σου ειπα τα συμπερασματα μου. Ο,τι θες κρατας ο,τι θες αφηνεις. Πουλαω την GTS γιατι θεωρω οτι αυτη απο τις 2 θα αποφερει καλυτερα. Για την σκετη GT ουτε 80 ευρω δεν μπορεις να περιμενεις. Χωρια που το pc που βρισκεται δεν ειναι για gaming οποτε δεν μου ειναι απαραιτητη η εξτρα μνημη της πρωτης.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Ρε φιλε υπερβαλεις ... κατι καλα δεν εκανες τι αλλο να πω... μη τυχον μενεις Αθηνα να περασεις για κανα καφεδακι απο δω να το δουμε, να μην σου λεω κι εγω μλκιες ....Δεν ειχα fps μετρητη αλλα η κινηση ειναι ομαλοτατη χωρις κολληματα ... δυστυχώς δεν υπερβάλω, όχι μόνο έχω δει αρκετά sites να χρησιμοποιούν το Crysis ως benchmark αλλά και αρκετά pc από κοντά να τρέχουν το συγκεκριμένο game και το benchmark του ειδικά στην τελευταία πίστα πάνω στο αεροπλανοφόρο αποκλείεται να μην είδες κολλήματα... δεν χρειάζεται να έχεις fraps, κατεβάζεις κονσόλα και γράφεις r_DisplayInfo = 1
javaneze Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 ειδικά στην τελευταία πίστα πάνω στο αεροπλανοφόρο αποκλείεται να μην είδες κολλήματα... δεν χρειάζεται να έχεις fraps, κατεβάζεις κονσόλα και γράφεις r_DisplayInfo = 1 Ναι οκ πασο, εκει που βγηκε το θηριο πανω στην προβλητα φευγανε καρε δεξια αριστερα ... Αλλα μονο εκει ρε γμτ απο οσο θυμαμαι .... Οπως και στο crysis warhead στην αποστολη πανω στο κινουμενο τρενο .... ... Thanx για το tip
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 το "καλό" με το Crysis είναι ότι ακόμα και αν τρέχει το game sta 18-20fps δεν φαίνεται ιδιαίτερα... ίσως αυτός να είναι ο λόγος, who knows...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Ρε φιλε τι δυσκολευεσαι να με πιστεψεις; Δλδ ή ψευτη με λες ή μαλακα... Κι αν σου πω οτι κι εγω δυσκολευομαι να σε πιστεψω?
outlaw star Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 javaneze δε θα μπω στη λογική της αντιπαράθεσης μαζί σου γιατί θα βγούμε τελείως off-topic και ούτε και σε έβρισα....απλά πιστεύω πιο πολύ τα μάτια μου και τα χιλιάδες benchmarks που υπάρχουν στο internet...
unre@l Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Σταματήστε να αναβαθμίζετε λες και θα μεγαλώσει το πουλί σας... +1 )))))))))))))))
javaneze Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 javaneze δε θα μπω στη λογική της αντιπαράθεσης μαζί σου γιατί θα βγούμε τελείως off-topic και ούτε και σε έβρισα....απλά πιστεύω πιο πολύ τα μάτια μου και τα χιλιάδες benchmarks που υπάρχουν στο internet... Βρε χριστιανε ουτε εγω εχω διαθεση αντιπαραθεσης, προς θεου να πουμε. Απλα το θεμα ειναι οτι κι εγω δεν κανω υποθεσεις, τα εχω δει και τα λεω. Θα με πεισμωσεις να παιξω και με τις 2 καρτες στο ιδιο pc για να ειμαι ακριβοδικαιος ... Και ποιος ασχολειται τωρα με αυτα που εχει βγει το gta4
liopyr Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Aφού δεν εβλεπες το framerate μάλλον αυτό γινόταν~~~~~~~~V το "καλό" με το Crysis είναι ότι ακόμα και αν τρέχει το game sta 18-20fps δεν φαίνεται ιδιαίτερα... Πάντως, να πω κι εγώ το κουλό μου, μία υπερχρονισμένη Gts320 μου έτρεχε αρκετά καλύτερα το Crysis από μία 8800Gt. (πάνω στο ίδιο σύστημα).
Voodooman Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Εγώ στη θέση σου απλά θα έβαζα άλλα 2Gb μνήμη για την ώρα και δεν θα άλλαζα κάρτα, δεν είναι δα και τόσο ξεπερασμένη η GTS σου. Οι GT200 είναι καλές κάρτες, αλλά ο πυρήνας τους είναι ακόμη η πρώτη έκδοση, με την σμίκρυνση του πυρήνα τους στην επόμενη έκδοση θα είναι κάπως πιο κρύες και κάπως πιο γρήγορες. Από την άλλη, εφόσον παίζεις σε τόσο υψηλή ανάλυση, με μια νέα κάρτα θα έβλεπες διαφορά. Αν τα χρήματα δεν είναι πρόβλημα, αγόρασε μία καινούργια καρτούλα. Επειδή όμως ήδη το PC σου είναι πολύ καλό, μήπως θα ήταν καλύτερα το δώρο των Χριστουγέννων να το ξοδέψεις σε κάτι πιο γουστόζικο;
outlaw star Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Βρε χριστιανε δε σε έβρισα:lol::lol::lol:.. ναι ρε no problem συζήτηση κάνουμε
javaneze Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 voodooman αν τα χρηματα δεν ηταν προβλημα αυτοι οι νεοι i7 μου κλεινουν προστυχα το ματι Να'σαι καλα παντως φιλε και ευχαριστω για την απαντηση. Με τρωει το χερι μου γμτ και ξερω οτι αν περιμενω θα "χασω" οικονομικα την ευκαιρια μου. Εριξα λιγο τις απαιτησεις μου, και για να μπορεσω να αναβαθμισω καρτα και μνημη κοιταω την gtx260 στην οποια μαλλον θα καταληξω ως πολυ πιο οικονομικη λυση αλλα και για να μην αισθανθω πολυ κοροιδο οταν βγουν με το καλο οι νεες εκδοσεις που αναφερατε. Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις και καλες γιορτες να εχουμε παιδια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.