Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Internet Explorer;

Εκείνο το εικονίδιο που βγαζουν τα windows όταν τα εγκαθηστούμε για να κατεβάσουμε κάποιον κανονικό Browser και που μετά είναι άχρηστο και το σβήνουμε;

Έλα ρε, είχε bug; Εμένα μου κατέβαζε τον Opera κανονικά πάντως. :P

Νομιζω οτι ειπες ολη την αληθεια για την πλεον χρησιμοτητα του internet explorer.Σωστος!!!:lol::lol::lol:

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όπως είπε σοφά και ένα φιλαράκι, φυσικά και είναι άκρως απαραίτητος ο Ie κάπως πρέπει να κατεβάσεις και το Firefox :-P. Πέρα από πλάκα δεν μπορω να καταλάβω το "policy" ορισμένων εταιριώνν να επιβάλουν τον Ie...

Δημοσ.
κι εγώ φανατικός του mozilla ήμουνα αλλά με έχει τρελάνει στις διαφημίσεις και θα τον σουτάρω

σε ie δε γυρνάω πάντως με καμία

Ποιες διαφημίσεις?

Δημοσ.

Για δες καιρο που διαλεξε...

Και μολις ειπα "δε βαριεσαι αν ειμαι λιγο με τον ΙΕ" στην φρεσκια εγκατασταση των Vista. Να που "ποτ'ε μην λες ποτέ"!

Δημοσ.
κι εγώ φανατικός του mozilla ήμουνα αλλά με έχει τρελάνει στις διαφημίσεις και θα τον σουτάρω

σε ie δε γυρνάω πάντως με καμία

Με το που βάζεις firefox η αμέσως επόμενη κίνηση είναι να βάλεις το adblock plus για να σουτάρεις τις διαφημίσεις. Είναι κανόνας πλέον :P

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1865

Δημοσ.

Μια ερώτηση ...Όταν θέλω να δω τα email μου στο hotmail μέσω του msn messenger δεν ανοίγει ο firefox αλλά ο ie....έχω ορίσει τον firefox ως προεπιλεγμένο περιηγητή

Τι συμβαίνει ;

Δημοσ.

"οσοι φοβουνται το firefox για αγνωστα κομπλεξ (το εχω δει πολλες φορες)"

μεγάλα μυστήρια του Σύμπαντος... το έχω δει ακόμα και σε ανθρώπους με καλή γνώση του pc.

"Εγώ δέν φοβάμαι το firefox αλλά δέν έχω παρατηρήσει καμιά διαφορά προς το καλύτερο σε σχέση με τον Internet Explorer"

...permanent micro...blinders...

-----Προστέθηκε 17/12/2008 στις 10 : 37 : 20-----

email στο hotmail και msn; Είσαι σοβαρός dimdesk;

Δημοσ.
Μια ερώτηση ...Όταν θέλω να δω τα email μου στο hotmail μέσω του msn messenger δεν ανοίγει ο firefox αλλά ο ie....έχω ορίσει τον firefox ως προεπιλεγμένο περιηγητή

Τι συμβαίνει ;

Σε όλους το κάνει! Ξέρεις μικρά κολπάκια της microsoft!

Δημοσ.

αισιχτιρ παλιο εταιρία micropsoft... αυτο το comment το στέλνω με firefox. Τον εγκατεστησα. Η μονη διαφορα που βλεπω είναι το BACK δουλευει πιο γρηγορα.

10 χρόνια τρύπες έχει αυτη η microsoft. Αμ ετσι είναι οταν οι ηλιθιοι οι manager σου λενε στις 1 του μηνός πρεπει να το εχεις ετοιμο ο προγραμματιστής τα μουτζώνει. Νομιζω αυτο φταίει. Τωρα τους λένε ως το 2009 να φτιαξουν windows 7. Πληρώστε 5 χρόνια και βγαλτε σωστα windows το 2013. Περιμενουμε... (το επεκτεινα το θέμα από IE σε Windows μια και ολα τα προγραμματα τους ειναι προβληματικα). Αυτη τη στιγμη παιδευοτανε εδω η συναδελφος γιατι το word εχασε τη διαταξη Α4 με μικρους πίνακες αντι να καλυπτουν όλη τη σελιδα. Συχνα συμβαινει. Λύση: Copy όλα σε νεο word. Και ποσα αλλα.. Καθε μερα κατι δεν παει καλα... καθε μερα κατι ψαχνεις. Τελευταία όταν shutodown δεν κλεινει το pc (μια στις δεκα). Απειρα προβληματα, απειρα pathes και ενημερώσεις για όλα. Ελεος.

Δημοσ.
Πληρώστε 5 χρόνια και βγαλτε σωστα windows το 2013. Περιμενουμε...

Εδω 8 χρονια μετα την πρωτη εμφανηση των xp και δεν κατεφεραν να βγαλουν ενα σωστο λειτουργικο(κι ομως παλι για τα vista μιλαμε:devil:) κι εσυ μιλας για 5ετια.

Εγω δεν καταλαβαινω ενα πραγμα...αλλα λειτουργικα καταφερνουν να κλεινουν τις τρυπες τους σε πολυ μικρα χρονικα διαστηματα,η microsoft γιατι χρειαζεται 10ετιες?

Δημοσ.
Όπως είπε σοφά και ένα φιλαράκι, φυσικά και είναι άκρως απαραίτητος ο Ie κάπως πρέπει να κατεβάσεις και το Firefox :-P

Έγραψε το φιλαράκι σου!! Το έβαλα ήδη μήνυμα στο msn...

Δημοσ.

Η M$ είναι μανούλα στο να προωθεί ενα αχρηστο προιον (λογισμικο στη προκειμένη περίπτωση) και να έρχεται σε ανταγωνισμό με άλλες εταιρείες οι οποίες έχουν κάνει σχετικα καλήτερη δουλειά , βλ . IE και windows.

Το οτι ο IE έχει την πρωτιά στο market share δεν σημαίνει οτι είναι καλήτερος στο ειδος του αλλα οτι η microsoft το προώθησε καλητερα σε σχέση με μια ανταγωνηστρια ,ασχετο εάν το λογισμικο είναι κατωτερο απο τα άλλα.

Τα ίδια πανω κάτω ησχύουν και για τα windows.

Δημοσ.
Με το που βάζεις firefox η αμέσως επόμενη κίνηση είναι να βάλεις το adblock plus για να σουτάρεις τις διαφημίσεις. Είναι κανόνας πλέον :P

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1865

Thank you. Δεν ειχα ασχοληθεί καθολου με τα extensions του firefox κι αυτό με έσωσε (όχι τόσο γιατί με ενοχλούν οι διαφημήσεις, αλλά γιατί το asus eee 900 σέρνεται. Τωρα το insomnia ανοίγει αισθητά πιο γρήγορα).

Δημοσ.

"η microsoft το προώθησε καλητερα σε σχέση με μια ανταγωνηστρια ,ασχετο εάν το λογισμικο είναι κατωτερο απο τα άλλα" ....... δε θα έλεγα ότι η λέξη προώθηση ταιριάζει στη συγκεκριμένη εταιρία, μάλλον το στυλ "βομβαρδίζουμε ανηλεώς, ισοπεδώνουμε τα πάντα και γυρίζουμε το κόσμο (τον υπολογιστικό στη συγκεκριμένη περίπτωση) τουλάχιστον 15 χρόνια πίσω και μετά μοιράζουμε τα ψίχουλα της ανθρωπιστικής βοήθειας και της κυνικής ανοικοδόμησης".

Δημοσ.
αισιχτιρ παλιο εταιρία micropsoft... αυτο το comment το στέλνω με firefox. Τον εγκατεστησα. Η μονη διαφορα που βλεπω είναι το BACK δουλευει πιο γρηγορα.

10 χρόνια τρύπες έχει αυτη η microsoft. Αμ ετσι είναι οταν οι ηλιθιοι οι manager σου λενε στις 1 του μηνός πρεπει να το εχεις ετοιμο ο προγραμματιστής τα μουτζώνει. Νομιζω αυτο φταίει. Τωρα τους λένε ως το 2009 να φτιαξουν windows 7. Πληρώστε 5 χρόνια και βγαλτε σωστα windows το 2013. Περιμενουμε... (το επεκτεινα το θέμα από IE σε Windows μια και ολα τα προγραμματα τους ειναι προβληματικα). Αυτη τη στιγμη παιδευοτανε εδω η συναδελφος γιατι το word εχασε τη διαταξη Α4 με μικρους πίνακες αντι να καλυπτουν όλη τη σελιδα. Συχνα συμβαινει. Λύση: Copy όλα σε νεο word. Και ποσα αλλα.. Καθε μερα κατι δεν παει καλα... καθε μερα κατι ψαχνεις. Τελευταία όταν shutodown δεν κλεινει το pc (μια στις δεκα). Απειρα προβληματα, απειρα pathes και ενημερώσεις για όλα. Ελεος.

+1 και απο εμενα μεγαλε, αλλα που ειναι οι υπερασπιστες να αναλαβουν δραση?:-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...