Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με tp-link ως client

barca10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πω ρε π... Τι έπαθα!!!

Επειδή το προιόν δεν ήταν διαθέσιμο και καθυστερούσε (την Δευτέρα το είχα παραγγείλει) έστειλα ένα e-mail και του ρώτησα πότε θα το φέρουν, και μου είπαν 27 - 02 -09 θα τους το φέρουν οι προμηθευτές τους. Οπότε κάπου τότε (μια,δυο μέρες μετά) θα το παραλάβω και εγώ. Οταν δλδ αυτό εδώ http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.612382 γίνει διαθέσιμο.

(Έγραψα αυτό το μήνυμα για να μην νομίζετε ότι σας ξέχασα).

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το πήρα τελικα. Ντάξει ...... έχω internet αλλά δεν κατεβάζει γρήγορα 10-15 kbps το πολύ. Τώρα θέλω κεραία. Τι προτείνεις?

Δημοσ.

Φίλε pouline μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος ως προς τη λύση του belkin repeater που είχες πει? Ποιό μοντέλο? Που μπορώ να το βρω 35-40 ευρώ? Είχα ακούσει κάτι για multirama στα 35 ευρώ αλλά έψαξα και δε βρήκα κάτι..

Thanks!

Δημοσ.

Pouline, μήπως ξέρεις τι γίνεται αν βγω πάνω από τα νόμιμα όρια εκπομπής? 20dbm?

Κανένα πρόστιμο? Αλήθεια αυτοί πως θα το καταλαβαίνουνε?

Δημοσ.

δεν ξερω ποια ειναι τα ορια αλλα σιγοθρα δεν θα το παρει χαμπαρι κανεις.και να το παρει χαμπαρι θα πρεπει να σε καρωσει και σιγα μην κανει το κρατος κατι.και ακομακαι να κανει θελουν και μια εισαγγελικη παρεμβαση να μπουν στο σπιτι.συν οτι ποιος εχει εξοπλισμο για να τεσταρει ενταση.συν οτι θα χαθει ενταση αφου ο ρουτερ θα ειναι μεσα στο σπιτι.συν οτι ακομα και να γινει κατι λες δεν ξερω.δεν θα σηκωσεις ιστο ετσι και αλλιως.

Δημοσ.
δεν ξερω ποια ειναι τα ορια αλλα σιγοθρα δεν θα το παρει χαμπαρι κανεις.και να το παρει χαμπαρι θα πρεπει να σε καρωσει και σιγα μην κανει το κρατος κατι.και ακομακαι να κανει θελουν και μια εισαγγελικη παρεμβαση να μπουν στο σπιτι.συν οτι ποιος εχει εξοπλισμο για να τεσταρει ενταση.συν οτι θα χαθει ενταση αφου ο ρουτερ θα ειναι μεσα στο σπιτι.συν οτι ακομα και να γινει κατι λες δεν ξερω.δεν θα σηκωσεις ιστο ετσι και αλλιως.

Τοτε θα έχω το κεφάλι μου ήσυχο. :-) !!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...