Tekkenman Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Πω ρε π... Τι έπαθα!!! Επειδή το προιόν δεν ήταν διαθέσιμο και καθυστερούσε (την Δευτέρα το είχα παραγγείλει) έστειλα ένα e-mail και του ρώτησα πότε θα το φέρουν, και μου είπαν 27 - 02 -09 θα τους το φέρουν οι προμηθευτές τους. Οπότε κάπου τότε (μια,δυο μέρες μετά) θα το παραλάβω και εγώ. Οταν δλδ αυτό εδώ http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.612382 γίνει διαθέσιμο. (Έγραψα αυτό το μήνυμα για να μην νομίζετε ότι σας ξέχασα).
poulinos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 δες αν υπαρχει τιποτα παρομοιο απο αλλη ετερεια.
Tekkenman Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Το πήρα τελικα. Ντάξει ...... έχω internet αλλά δεν κατεβάζει γρήγορα 10-15 kbps το πολύ. Τώρα θέλω κεραία. Τι προτείνεις?
ribo7 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Φίλε pouline μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος ως προς τη λύση του belkin repeater που είχες πει? Ποιό μοντέλο? Που μπορώ να το βρω 35-40 ευρώ? Είχα ακούσει κάτι για multirama στα 35 ευρώ αλλά έψαξα και δε βρήκα κάτι.. Thanks!
poulinos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 http://www.associatedcontent.com/image/76483/index.html?cat=15
Tekkenman Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Pouline, μήπως ξέρεις τι γίνεται αν βγω πάνω από τα νόμιμα όρια εκπομπής? 20dbm? Κανένα πρόστιμο? Αλήθεια αυτοί πως θα το καταλαβαίνουνε?
poulinos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 δεν ξερω ποια ειναι τα ορια αλλα σιγοθρα δεν θα το παρει χαμπαρι κανεις.και να το παρει χαμπαρι θα πρεπει να σε καρωσει και σιγα μην κανει το κρατος κατι.και ακομακαι να κανει θελουν και μια εισαγγελικη παρεμβαση να μπουν στο σπιτι.συν οτι ποιος εχει εξοπλισμο για να τεσταρει ενταση.συν οτι θα χαθει ενταση αφου ο ρουτερ θα ειναι μεσα στο σπιτι.συν οτι ακομα και να γινει κατι λες δεν ξερω.δεν θα σηκωσεις ιστο ετσι και αλλιως.
Tekkenman Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 δεν ξερω ποια ειναι τα ορια αλλα σιγοθρα δεν θα το παρει χαμπαρι κανεις.και να το παρει χαμπαρι θα πρεπει να σε καρωσει και σιγα μην κανει το κρατος κατι.και ακομακαι να κανει θελουν και μια εισαγγελικη παρεμβαση να μπουν στο σπιτι.συν οτι ποιος εχει εξοπλισμο για να τεσταρει ενταση.συν οτι θα χαθει ενταση αφου ο ρουτερ θα ειναι μεσα στο σπιτι.συν οτι ακομα και να γινει κατι λες δεν ξερω.δεν θα σηκωσεις ιστο ετσι και αλλιως. Τοτε θα έχω το κεφάλι μου ήσυχο. !!!
poulinos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 ολοι παιρνουν ιντερνετ απο καποιον αλλον μεχρι να ερθει το δικο τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.