Tekkenman Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Είδα μερικα forum σχετικα με το router και με επεισαν είναι και δυο βηματα το eshop δεν θέλει πολύ.
poulinos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 τι να κανεις στο eshop?να το γυρισεις πισω η να παρεις κατι αλλο?και ειπαμε το Pigtail ειναι απλα ενα pigtail δεν θα χασεις.
Tekkenman Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Tωρα που το λες θέλω να πάρω αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.612382 (Μου είπαν ότι στα τέλη Φεβρουαρίου θα το ξαναφερουν) . Θα καταφέρω να μπαίνω σε ελευθερα δικτυα απλά και εύκολα χώρις Ip και ρυθμίσεις? Για πες μου την γνώμη σου? όσο για το pigtail εγώ ξέρω ότι έχει απώλεια 0.3dB/μετρο (εξαρτάται και από το καλώδιο) Και κάτι άλλο...... Από usb καλώδιο έχω db απώλεις?
poulinos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 0.3 db στο μετρο.το Pigtail δεν ειναι μετρο.β.δεν θα περνα tp link.ολα σχετικα ειναι.και το usb σαν καλωδιο και ολα τα καλωδια εχουν καποια απωλεια καποια αλλα εχουν μεγαλυτερη κερεεα καποια αλλη μεγαλυτερη ισχυ.ολα σχετικα ειναι το τι θα παιξει.αυτο θελει δοκιμη αν μπορεις να δανειστεις κατι.
Tekkenman Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Ξέρω ότι δεν είναι μέτρο και έχω ακούσει ότι έτσι λένε το καλώδιο που από την μια ακρη έχει κεραία και από την άλλη sma connector (ή κάτι άλλο).Γιατί δεν θα έπαιρνες tp link? Αυτό που σου έδειξα έχει δυνατότητα αντικατάστασης κεραίας οπότε θα αγοράσω μια μεγαλύτερη έτσι ώστε και απώλειες να έχω θα έχω μεγαλύτερο gain.
poulinos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 δεν μου γεμιζουν το ματι και σε adsl router ιταν λιγο απαραδεκτα.τωρα αυτο ειναι αλλη κατηγορια αλλα προτιμω κατι πιο επωνυμο και ας ειναι πιο ακριβο οπως linksys d link netgear.ta tp linK πιστευω οτι πουλανε πολυ λογο χαμηλς τιμης.απλα και η μεγαλυτερη κερεα δεν σημαινει παντα οτι θα παιξει πολυ καλυτερα διοτι ι ισχυ που βγαινει απο τον ρουτερ ειναι συγκεκριμενη.αν κανο λαθος διορθωστε με αλλα εγω με μεγαλυτερη κερεα δεν ειχα δει τιποτα.ειχα δοκιμασει μια 7db linksys και παλι δεν εφτασε το σημα εκει που ηθελα οπως το βασικο δεν ειναι μονο ποσο εκμπεμπει ο ρουτερ αλλα και η καρτα σου πρεπει να στελνει μεχρι το ρουτερ.
Tekkenman Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 κοιταξε το usb wn422g εχει max ισχυ 20db. και με κεραια 14 db δεν νομιζω να παίξει ασχημα.
Tekkenman Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 χαμηλή τιμη . Μηπως ξέρεις αν τα usb wifi adapter χρειάζονται και αυτά κάποια ρύθμιση? με ip κτλ?
poulinos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 ip sto αυτοματο την βαζεις.εγω την βαζω καρφωτα για να κανω port forward.dikia του Ip δεν εχει αν αυτο εννοεις.δεν εχει interface me Ip
Tekkenman Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Ενα παράδειγμα έκανα με την IP. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν θα χρειαστούν ρυθμίσεις ή θα είναι σαν την wireless των windows? Συνδεση Με Επιλογη Δικτυου Διπλό κλικ Finish!!! Μήπως ξέρεις?
poulinos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 οι καρτες πολλες φορες δινοιυν δικο τους προγραμμα αλλα μπορεις να παιξεις και με τον windows.δεν ειναι κατι δυσκολο.των windows ειναι πιο ευκολο ακομα
Tekkenman Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Και κάτι άσχετο Αν στα Product specifications (ενός usb wifi adaptor, με δυνατότητα προσθήκης κεραίας) γράφει: Wireless transmit power : 20dBm(MAX)(EIRP-total effective radiated power is 20 dBm(100mW), antenna gain will not influence wireless transmit power) Τι σημαίνει το "antenna gain will not influence wireless transmit power"? Πως ότι κεραία και να βάλω δεν θα αυξηθει το gain? δηλαδη εμβέλεια, ταχύτητα? ή κάτι άλλο? Να ξέρω να μην αγοράσω μεγάλη και ακριβή κεραία.
poulinos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Και κάτι άσχετοΑν στα Product specifications (ενός usb wifi adaptor, με δυνατότητα προσθήκης κεραίας) γράφει: Wireless transmit power : 20dBm(MAX)(EIRP-total effective radiated power is 20 dBm(100mW), antenna gain will not influence wireless transmit power) Τι σημαίνει το "antenna gain will not influence wireless transmit power"? Πως ότι κεραία και να βάλω δεν θα αυξηθει το gain? δηλαδη εμβέλεια, ταχύτητα? ή κάτι άλλο? Να ξέρω να μην αγοράσω μεγάλη και ακριβή κεραία. μπορει και να λενε οτι και να βαλεις μεγαλυτερη κερεα δεν θα πεσει το 20 dbm και οτι δηλαδη θα παιζει καλυτερα.οτι δνε εχεις καποιο μειον ισως το εννοουν.χωρις να βαζω χερι στην φωτια.για αρχη μην παρεις κερεα θα ελεγα και δες ετσι απλα.
Tekkenman Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Οκ. Ευχαριστώ. Θα τα ξαναπούμε αν/όταν θα συνδεθω μέσω του usb wifi.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.