poulinos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 αμα το αφησεις στο αυτοματο θα παρει αυτο που πρεπει.τα linksys Ολα εχουν gateway 192.168.1.1.sthn πρωτη σελιδα του ρουτερ γραφει και την ip tou.σαν gateway βαζεις την ip που ειναι ο ρουτερ.
joker99 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 στο WA601G απο defaut εχει το DHCP στο off και καθε που κανω hard reset πρεπει να περναω ip/Subnet διαφορετικα δεν μπορω να συνδεθω να το σεταρο.τι πατατα repeater ειναι γμτ...
poulinos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 πολλα repeater εχουν δικο τουθς προγραμμα για να το σεταρεις και χωρις να εχει Ip.πχ linksys expander level one οπως και belkin.
barca10 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Λοιπόν, τα έλυσα όλα τα προβλήματα που μου είχαν παρουσιαστεί με το tp-link. Η αλήθεια είναι ότι με δυσκόλεψε λίγο στις ρυθμίσεις του. Όποιος έχει ακόμα προβλήματα μπορεί να μου στείλει pm ή να το γράψει εδώ και αν μπορω να τον βοηθήσω. Όμως λύστε μου μία απορία. Εγώ μπαίνω ως client στο ασύρματο δίκτυο του δημαρχείου μου, αλλά θα προτιμούσα να μην έχω καλώδια. Γίνεται να το βάζω reapeter αλλά να μου αναμεταδίδει το σήμα με άλλο όνομα (όχι αυτό του δημαρχείου) και με κωδικό??Όταν το είχα προσπαθήσει το αναμετέδιδε με το ίδιο όνομα (του δημαρχείου) και χωρίς κωδικό...
poulinos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 ναι μπορεις να το βαλεις σαν repeater και να μεταδιδει ασυρματα.δεν σε νοιαζιε που ειναι χωρις κλειδι αφου και του δημαρχειου ειναι χωρις κλειδι.το tp link apla repeat θα κανει με τις ιδιες ρυθμισεις.και δεν υπαρχει προβλημα να αναμεταδιδει το ιδιο ssid.η καρτα απο μονη της θα συνδεθει στο πιο ισχυρο.απλα μπορεις να βαλεις αλλο καναλι αμα θες.σε μερικα μπορεις να βαλεις και αλλο ssid.και πριν σαν client δεν πρεπει να ειχε κωδικο λογικα αφου ουτε του δημαρχειου εχει...?
joker99 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 παιδια τι διαφορα εχει το client απο το repeater?
barca10 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 ναι μπορεις να το βαλεις σαν repeater και να μεταδιδει ασυρματα.δεν σε νοιαζιε που ειναι χωρις κλειδι αφου και του δημαρχειου ειναι χωρις κλειδι.το tp link apla repeat θα κανει με τις ιδιες ρυθμισεις.και δεν υπαρχει προβλημα να αναμεταδιδει το ιδιο ssid.η καρτα απο μονη της θα συνδεθει στο πιο ισχυρο.απλα μπορεις να βαλεις αλλο καναλι αμα θες.σε μερικα μπορεις να βαλεις και αλλο ssid.και πριν σαν client δεν πρεπει να ειχε κωδικο λογικα αφου ουτε του δημαρχειου εχει...? Φυσικά και δεν έχει κωδικό. Απλά εγώ θα ήθελα να το βάλω ως repeater και να μην το παίρνει και ο γείτονας που πριν δεν έπιανε καθόλου το Δημαρχείο... (Αυτό με το άλλο κανάλι δεν το κατάλαβα!?!?!?) joker, το client είναι με καλώδιο ενώ το repeat ασύρματο.
poulinos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 ας παρει και ο γειτονας αλλιως δες αν μπορεις να βαλεις ενα κλειδωμα με mac address.πω πω ξυλο ποιος θα παρει νετ. αστο αυτο με το καναλι.
barca10 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 ας παρει και ο γειτονας αλλιως δες αν μπορεις να βαλεις ενα κλειδωμα με mac address.πω πω ξυλο ποιος θα παρει νετ.αστο αυτο με το καναλι. Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με mac address. Άν μπορείς δώσε λίγο περισσότερες πληροφορίες. Πώς βρίσκω την mac address μου (νομίζω ότι είναι η ίδια με την physical address) και επίσης το AP έχει δύο επιλογές ως repeater: α)repeater β) universal repeater. Ποια πρέπει να επιλέξω? Βάζω και ένα screenshot ου μενού του access point:
poulinos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 ipconfig /all για να βγαλει την mac.δοκιμασε τα και τα 2 αλλα και ως απλο repeater θα παιξει πιστεθω.
IKARIWTHS Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 να γραψω και εγω εδω το προβλημα μου για να μην ανοιγω νεο θεμα σε ασυρματο δυκτιο σπιτιου-> συνδεω το τπλινκ ασυρματα ως client για να βαλω ακομα μια συσκευη στο δυκτιο(εναν αποκωδικοποιητη και δε φτανει το καλωδιο) ε λοιπον αν τυχει και διακοπει το ρευμα απτο τπλινκ μετα συνεχιζει κανονικα τη λειτουργια του,δε μπορω ομως γραφοντας την ip να μπω στο μενου του κουφο μου φαινεται καμια λυση?
IKARIWTHS Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 δυστυχως εκανα και το firwμare update,και τιποτα,ξερω πως ειναι κουφο γιαυτο ρωτησα εδω μηπως ειναι κανενα feature εν τελει αυτο που δε ξερω
VampireKiSS Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Μια που υπάρχει ήδη νήμα για το tp-link 601 ας μην ανοίξω άλλο. Το πρόβλημά μου είναι ότι το πήρα για να επεκτείνω την ασύρματη κάλυψη του router αλλά στην εγκατάστασή του αντιμετωπίζω τις εξής καταστάσεις: 1) Συνδεδεμένο στο ρούτερ με καλώδιο εμφανίζεται κανονικά στη λίστα διαθέσιμων ασύρματων δικτύων και δίνει ιντερνετ από το ρούτερ 2) Όταν προσπαθώ να το λειτουργήσω σαν ασύρματο repeater (ο λόγος για τον οποίο αγοράστηκε) του δίνω τη mac του ρούτερ, πατάω "survey", ανιχνεύει το ρούτερ, κάνω connect κάνω αποθήκευση και reset όπως μου ζητάει, αλλά μόλις το αποσυνδέσω από το router παύω να το βλέπω στα διαθέσιμα δίκτυα. Επανέρχεται στην αρχική του κατάσταση μόνο με πάτημα του reset για 5" και μετά φτου κι απ' την αρχή χωρίς αποτέλεσμα. Έχω δοκιμάσει το ίδιο και σε client mode, και σε bridged και με απενεργοποιημένη την ασφάλεια από το ρούτερ αλλά και πάλι δεν γίνεται τίποτα. Μπορεί κάποιος να μου πει τι πρέπει να κάνω για να δουλέψει το ρημάδι σαν ασύρματος αναμεταδότης???
joker99 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Μια που υπάρχει ήδη νήμα για το tp-link 601 ας μην ανοίξω άλλο. Το πρόβλημά μου είναι ότι το πήρα για να επεκτείνω την ασύρματη κάλυψη του router αλλά στην εγκατάστασή του αντιμετωπίζω τις εξής καταστάσεις: 1) Συνδεδεμένο στο ρούτερ με καλώδιο εμφανίζεται κανονικά στη λίστα διαθέσιμων ασύρματων δικτύων και δίνει ιντερνετ από το ρούτερ 2) Όταν προσπαθώ να το λειτουργήσω σαν ασύρματο repeater (ο λόγος για τον οποίο αγοράστηκε) του δίνω τη mac του ρούτερ, πατάω "survey", ανιχνεύει το ρούτερ, κάνω connect κάνω αποθήκευση και reset όπως μου ζητάει, αλλά μόλις το αποσυνδέσω από το router παύω να το βλέπω στα διαθέσιμα δίκτυα. Επανέρχεται στην αρχική του κατάσταση μόνο με πάτημα του reset για 5" και μετά φτου κι απ' την αρχή χωρίς αποτέλεσμα. Έχω δοκιμάσει το ίδιο και σε client mode, και σε bridged και με απενεργοποιημένη την ασφάλεια από το ρούτερ αλλά και πάλι δεν γίνεται τίποτα. Μπορεί κάποιος να μου πει τι πρέπει να κάνω για να δουλέψει το ρημάδι σαν ασύρματος αναμεταδότης??? πρωτα πατα "survey" βρες το δυκτιο που θες και μετα πατα μονο save και οχι restart.πηγαινε μετα να βαλεις τα κλειδια στην απο κατω καρτελα.αν τα περασεις κανεις το restart.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.