djpal Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Γεια σε όλους Έχω το pc της υπογραφής μου κ έχω το εξής πρόβλημα με την κάρτα γραφικών: όταν πάιζω dx10 παιχνιδια η θα σβήνει η οθόνη λέγοντας ότι δεν έχει σήμα, η θα βγάζει κόκκινα artifacts και θα παγώνει το pc ή θα βγάζει μπλε οθόνη. Αυτά μόνο σε dx10! Σε dx9 παίζει κανονικά για ώρες χωρίς πρόβλημα. Π.χ. στα καινούργια παιχνίδια Dead space, Crysis Warhead, Nfs Undercover φτάνει μέχρι το κεντρικό μενού κ μόλις φορτώσει για να παίξεις καπούτ! Ενώ στο Αssasins creed παίζει κανονικά (απο την συντόμευση dx9 που σου δίνει) Ψάχνοντας λίγο και αφου έχω βάλει τους τελευταίους drivers για vista με sp1 είδα ότι θέλει 25Α στα 12v rail του τροφοδοτικού... Και το δικό μου δινει 18Α! Αυτό λέτε να φταίει η έχει φάει φόλα η κάρτα? Τοσο καιρό που έπαιζα είχα ΧΡ και δεν ειχα πρόβλημα, αλλά έπαιζα σε dx9. Παρακαλώ την γνώμη σας..
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Μηπως στο κανει επειδη γενικα τα dx10 παιχνιδια ειναι ζορικα και απλα αδυνατει το (ΠΟΛΥ) αδυναμο τροφοδοτικο σου να ανταπεξελθει? Εκτος αν εχεις αυτο της υπογραφης, που προφανως φτανει και παραφτανει.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 850w αδύναμο? μάλλον τα 18Α είναι στο ένα από τα rails του psu σου
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Rofl με προλαβες παρολο που ειχα κανει το edit πριν το ποστ σου
djpal Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Ναι το 850αρι έχω και στο αυτκόλλητο στο πλαι περιγράφει τα Α για καθε rail. 12v1, 12v2, 12v3 ειναι 18Α! Μάλλον απ'ότι κατάλαβα και απ'οτι είδα το βύσμα του pci-xpress που έχει παίρνει 3 12άρια δηλ. 12v1 ,v2 και v3 άρα άν δουλεύουν προσθετικά θα πρεπει να μου δίνει 52A! Έχω υποψίες για την κάρτα γιατί καμιά φορά (πολύ σπάνια) όταν ανοίγω το pc μου κάνει ήχο απο το ηχειάκι του συστήματος ότι δεν βρίσκει την κάρτα και με 2-3 reset δουλεύει κανονικά! Ά επίσης έχω βγάλει το overclocking και το χω στα defaults.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Oχι φιλε μου, δε πανε αθροιστικα τα rails (αλλα και παλι απο αποψη τροφοδοσιας εισαι παραπανω απο οκ). Απο κει και περα, απο θερμοκρασιες πως παμε? (βαλε το riva tuner και αφησε το ανοιχτο εκει που λεει τη θερμοκρασια, μετα παιξε ενα game στο οποιο δε κολλαει και μετα απο καποια ωρα βγες απο το παιχνιδι και δες τι θερμοκρασια max δειχνει στο γραφημα).
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 το combined της 12V του psu του είναι 60Α, υπεραρκετό...
djpal Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Λοιπόν... Θερμοκρασία λίγο πριν κολλήσει ειναι 45.9 βαθμοί ουτε καν προλαβαίνει να ζεσταθεί. Τώρα κολλάει και στο dx9 με το Assasins creed μετα απο κανα μισάωρο. Μου βγαζει BSOD 0x00000116 ψάχνοντάς το βρήκα ότι ειναι nvidia driver failure error. Δοκίμασα ποιό παλιούς drivers αντί τους τελευταίους κ πάλι τα ίδια. Η μπλε οθόνη, η ροζ artifacts κ πάγωμα.. Αφού σε κάποια στιγμή αφού περνουσε το post πάγωνε στο bios οπότε έκανα κ ένα memtest και το άφησα να κάνει 5 περάσματα χωρίς errors. Μήπως να την πετάξω λέω γω? Η να γυρίσω πάλι σε xp? -----Προστέθηκε 17/12/2008 στις 03 : 01 : 00----- Μετα απο πολλές δοκιμές θα αλλάξω κάρτα δεν μπορώ να καταλάβω πώς ξαφνικά εγινε αυτό. Δεν παίζει κανένα παιχνίδι ούτε σε xp ούτε με τις χαμηλότερες αναλύσεις. Απλα γεμίζει artifacts η ο΄θονη και θέλει reset. Πάνε τα λεφτουδάκια μου
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 RIP VGA...ώρα για RMA
outlaw star Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 τα λεφτουδάκια σου δε πάνε χαμένα διότι έχει εγγύηση...όπως είπε και ο thresh its RMA time
djpal Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 τα λεφτουδάκια σου δε πάνε χαμένα διότι έχει εγγύηση...όπως είπε και ο thresh its RMA time Ελα όμως μπου δεν έχει.. Την είχα πάρει απο μαγαζί που δούλευα χωρίς απόδειξη αγοράς κ φυσικά τσαμπέ...
outlaw star Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Ελα όμως μπου δεν έχει.. Την είχα πάρει απο μαγαζί που δούλευα χωρίς απόδειξη αγοράς κ φυσικά τσαμπέ... ε τότε ποια λεφτουδάκια σου πάνε χαμένα??????? αυτά που θα δώσεις για την επόμενη?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 ώρα για μια Radeon 4850 512mb
djpal Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Ε ναι μια χαρα την είχα βολέψει τσαμπέ.. Τώρα μέχρι να μαζέψω λεφτα και να το φτιάξω δουλέυω μ'ενα celeron d στα 2.8 και 512 ram.. Μου χει σπάσει τα νεύρα!!
kostasR1 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 3D MARK περνάει η κάρτα? Δοκίμασε για αρχή 06 και μετά Vantage να τσεκάρεις και DX10. Αν και με όσα έχεις πει μάλλον η κάρτα ψόφισε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.