Προς το περιεχόμενο

αξιζει να παω απο NVIDIA 9800GTX σε ATI 4870?

lak10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Συμφωνώ.

Περίμενε να έρθουν νέες κάρτες.

δεν παιζει η νεα τεχνολογια να ειναι ακριβη? η η ATI θα βγαλει παλι φθηνες καρτες?
Δημοσ.

Σε αυτην την περιοδο που βρισκομαστε μην ασχοληθεις καν. Μια χαρα εισαι με την 9800. Υπομονη κανενα μηνα ακομα για να αρχισουμε να βλεπουμε τι εχει να μας προσφερει η νεα γενια.

Δημοσ.

Γιατί ρε lak , υπάρχει κάποιο παιχνίδι που να μη σε καλύπτει η κάρτα;Πιστέυω ότι θα σε βγάλει χαλαρά και το 2009.Τέτοια εποχή του χρόνου ξανασκέψου το ;)

Δημοσ.

Clockαρε την μέχρι να κοκκινίσει :devil:

(εκτός αν είναι πολύ φορτωμένο το σύστημα ιδρώσει το Tροδοδωτικο σου :-))

Δημοσ.
Aξιζει να το κανω αυτο και αν ναι ποια εκδοση αυτη με τα 512mb η το 1GB? παιζω σε 1680χ1050

την απάντηση σε αυτή την ερώτηση μπορείς να τη δώσεις μόνο εσύ...αναρωτήσου πόσα παιχνίδια έχεις παίξει και δεν σε έχει ικανοποιήσει...μάλλον πολύ λίγα εως καθόλου:-)

Δημοσ.

Μην ξοδεύεις χρήμα βασισμένος σε hype, μουρμούρες και κουτσομπολιά της βιομηχανίας, κανε υπομονή μέχρι την επόμενη γενιά των καρτών γραφικών Nvidia GT300,ATI RV 800, (καλοκαίρι-χειμώνα 2009), με πλήρης υποστήριξη DirectX 11 και σημαντικές αρχιτεκτονικές αλλαγές σε μνήμη (GDDR5 για Nvidia), bandwidth (200+ GB/s) και το ποιο σημαντικό δραματικές αλλαγές για τις εφαρμογές που έρχονται και θα τις αξιοποιήσουν.

Δημοσ.

εχετε δικο θα περιμενω με πιανει μια καταναλωτικη μανια ορισμενες φορες. για την ωρα θα αλλαξω το τροφοδωτικο μου για να ειμαι ετοιμος για την νεα γενια

Δημοσ.

Βασικά ούτε τροφοδοτικό να αλλάξεις. Τα τροφοδοτικά με τη χρήση πέφτουν σε επιδόσεις.

Μπορείς να μη πάρεις τίποτα; Έτσι απλά... Το πολύ πολύ πάρε κανά ρούχο, κανά παπούτσι, κανά ακριβό ρολόι έστω, για να ικανοποιήσεις τη μανία σου...

Δημοσ.

Φιλε μου ειμαι και εγω σε παρομοια κατασταση, ομως δεν εχω βρει ακομα παιχνιδι που να μην το παιζει τερμα σε 1680χ1050 η 9800gtx (εκτος crysis) συν το οτι μπαινω φανταρος το φλεβαρη, το βλεπω του χρονου τα χριστουγεννα για αναβαθμιση. Imo wait and see..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...