Antwni Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Πώς μπορούμε να ενεργοποιήσουμε ένα πρόγραμμα π.χ το ''SuperAntiSpyware'' και όταν κάνουμε δεξί κλικ να σκανάρεται το συγκεκριμένο αρχείο????Αυτό μπορεί να γίνει π.χ με άλλα όπως το ''Malwarebytes'' ???? Thanks in advance!!!:-D
micos000 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Με το Malwarebytes' ναι, γίνεται. Με άλλα προγράμματα, εξαρτάται, πρέπει να το υποστηρίζει το πρόγραμμα.
Antwni Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Στο free Malwarebytes γίνετε???Μάλλον όχι ε??
antonl Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Με το Malwarebytes' ναι, γίνεται [...] Στο free Malwarebytes γίνετε???Μάλλον όχι ε?? Δεν θα μπορούσε να το πει πιο απλά
Antwni Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Γιατί στο free Malwarebytes γίνετε???!!!Εάν θες να ξέρεις στο free δεν γίνετε και ο micos000 είπε συγκεκριμένα για το Malwarebytes' !!OK?????:p
Italos20v Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Γίνεται στο free σε εμενα τουλάχιστον κανονικά.
antonl Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Γιατί στο free Malwarebytes γίνετε???!!!Εάν θες να ξέρεις στο free δεν γίνετε και ο micos000 είπε συγκεκριμένα για το Malwarebytes' !!OK?????:p Το Malwarebytes είναι διαφορετικό απ το Malwarebytes' ; Από default είναι τσεκαρισμένη η παραπάνω επιλογή. OK???????
Antwni Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Το Malwarebytes είναι διαφορετικό απ το Malwarebytes' ; Όχι απλώς έτσι μου ήρθε και το έβαλα!!!Εμένα μου το έχει αυτό που λες αλλά δεν σκανάρει εάν κάνεις δεξί κλικ!!Λέτε να φταίει επειδή έχω sVista?? See it..
antonl Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Κανονικά εμφανίζεται και στα Vista πάντως...
Antwni Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δεν ξέρω πάντως στον πίνακα ελέγχου στην Ασφάλεια δεν μου το εμφανίζει για πρόγραμμα υποκλοπής!!
micos000 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Για το Malwarebytes' Anti-Malware λέω, την free έκδοση. Η επιλογή υπάρχει και στα XP τουλάχιστον μου την εμφανίζει. Για Vista, δεν έχω-δεν ξέρω. Αν κάποιος το δοκίμασε να μας πει. -----Προστέθηκε 17/12/2008 στις 01 : 35 : 37----- Για το Malwarebyte's Anti-Malware, την free έκδοση μιλούσα κι εγώ. Η επιλογή υπάρχει και δουλεύει. Για τα Vista, δεν έχω-δεν ξέρω. Αν πετύχω κανέναν γνωστό με Vista και προβλήματα??? θα το δοκιμάσω.
Antwni Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Τέλος πάντων εμένα δεν είναι μόνο το πρόβλημα στο Malwarebytes' αλλά και στο SuperAntiSpyware στην ασφάλεια μου το έχει ανεργό και δεν μπορώ να σκανάρω συγκεκριμένα αρχεία!!!
micos000 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Επειδή είναι η δωρεάν έκδοση δεν έχει ενεργοποιηθεί η ολοκληρωτική προστασία και η real time προστασία και παρακολούθηση. Αυτό σου λέει το κέντρο ασφαλείας. Δεν σημαίνει ότι δεν δουλεύει το πρόγραμμα. Πάντως στο δεξί κλικ ούτε στα XP βγάζει επιλογή για scan. Ίσως επειδή είναι η free έκδοση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.