Billys636 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 εχω το ασυρματο πληκτρολογιο και ποντικι, της logitech,το easy call.. που περιλαμβανει για ποντικι το mx600. πολυ καλο ηταν στην αρχη,μεχρι που ηρθε η ωρα να αλλαξουν οι μπαταριες του... ε απο τοτε δεν μπορεσε να ξαναλειτουργησει. εννοειται καλες μπαταριες του εβαλα,ξαναπερασα drivers,να συγχρονιστει,τιποτα.. το πηγα μετα απο καποιο καιρο στο mediamarkt που το ειχα παρει,για επισκευη. εντωμεταξυ ολο αυτο το διαστημα το πληκτρολογιο μου λειτουργει αψογα,παλι καλα. το πηγαν στην infoquest, αλλα το επεστρεψαν μετα απο λιγες μερες οπως με ειδοποιησαν απο το mediamarkt, με ενα φαξ που συνοδευοταν,και γραφει κατι " χωρις δυνατοτητας επισκευης ή αναβαθμισης". ε αφου δεν μπορουν,δεν επρεπε να το αντικαταστησουν?ουτε χρονο ειχε κλεισει,και ειχε λειτουργησει ελαχιστα!! τοτε η εγγυηση τι καλυπτει? αξιζει να το πιεσω τηλεφωνικα με infoquest κατευθειαν? γιατι την εταιρεια,και γενικα τα logitech τα εχω σε υποληψη,και γενικα την after sales εξυπηρετηση..
stm00192 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Στειλε κατευθειαν στην logitech και εξηγησε τους αναλυτικα τι εχει γινει και πως κινηθηκες και λογικα σε λιγες μέρες μέσα θα έχεις καινουργιο ποντικι!
_GiorgosK Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Αξίζει να τους πιέσεις ? Εξάρτάτε απο το πόσο σου κόστισε και πόσο χρόνο θέλεις να αφιερώσεις σε κάτι τέτοιο σε σχέση με το να πάρεις κάτι καινούριο και να τελειώνεις Μου αρέσει η ιδέα του φίλου απο πάνω ... θα έκανα το ίδιο αλλά θα έπερνα και ένα καινούριο (κατα προτίμηση μή ασύρματο) ώστε να κάνω την δουλειά μου
SwAToNeR Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Μπορείς να πιέσεις και Media Markt να στο αντικαταστήσει. Δε ξέρω βέβαια με θέμα εγγύησης πως σε καλύπτει το κατάστημα. Δηλαδή απο logitech κατευθείαν ή οχι. Αλλά πρέπει εφόσον έχεις την απόδειξη αγοράς να στο αντικαταστήσουν. Και για το γαμώτο μόνο, όχι θέμα χρημάτων για να πάρεις καινούργιο.
Billys636 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 ευχαριστω για τις απαντησεις.. μεχρι τωρα κανω τη δουλεια μου με ενα παλιο της microsoft,που ειχα ξεχασμενο καπου,και γι αυτο το ψιλοαμελησα,και λογω βαρεμαρας,γιατι δεν ηταν κοντα μου το mediamarkt. θα δω τι θα μου πουν απο infoquest,και μετα θα ξαναπαω απο mediamarkt σαν εσχατη λυση,απο το να μου μεινει.. αλλα και για το γαμωτο οπως σωστα υποθηκε. και θα πω τι αποτελεσματα ειχα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.