Socratis_g Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 εσεις που λετε για το carrefour περνετε καμια προμήθια?? Γιατι δεν λετε οτι πρεπει να εχεις καρτα καρφουρ για να κερδισεις την εκπτωση? Στον αλιμο παντως δεν ειχε ουτε ενα jasper.
krokos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 η καρτα carrefour μου φαίνεται οτι είναι δωρεάν και βγαίνει κατευθείαν εκέινη την στιγμή.... Δεν μιλάμε για πιστωτική carrefour....... ή κανω λάθος??
Thrylos7 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Socratis_g είπε: εσεις που λετε για το carrefour περνετε καμια προμήθια?? Γιατι δεν λετε οτι πρεπει να εχεις καρτα καρφουρ για να κερδισεις την εκπτωση?Στον αλιμο παντως δεν ειχε ουτε ενα jasper. αλλωστε το παλικαρι που το ειπε στην προηγουμενη σελιδα (narayan νομιζω?) ειπε οτι χρειαζεται η καρτα, ασχετα αν την βγαζεις επι τοπου νομιζω. Εγω χαρηκα που με ενημερωσε οτι ειχα και αυτην την επιλογη ασχετα αν τελικα το πηρα απο το πλαισιο αφου μειωσε και αυτο την τιμη. Το εβαλα πριν λιγο ακι επαιξα το τενις, πλακα ειχε το θεωρουσα για τελειως μουφα παιχνιδακι, αλλα εχουν κλεψει το gameplay απο το virtua tennis και ειναι αρκετα καλο. Jasper ηταν και το δικο μου οπως το ειχα τσεκαρι, αλλα με 175αρι PSU. Κανενα προβλημα, θα καιει 2-3 watt παραπανω λογω χαμηλοτερου efficiency, σιγα τα αυγα... Η εικονα σε 720p εξαιρετικη, πριν 2 χρονια που ξαναειχα xbox δεν ειχα hdtv, τωρα πραγματικα αξιζει τα λεφτα οτυ μεχρι τελευταιου ευρω! 169 μου βγηκε με το εξτρα controller, και ερχεται απο ebay δισκος 20gb με 21 ευρω. Συνολο 190 ευρω και δε θα χρειαστω τιποτα αλλο ουτε θα μου λειψει κατι, ανυπομονω να ερθει ο δισκος να κατεβασω το street fighter! Για 190 παντως τετοιο πληρες πακετο ειναι καλη φαση ΥΓ: Ισως η προσφορα του carrefour εχει πιο πολυ νοημα για PS3, επειδη οι αλλοι δε το εχουν σε καλες τιμες, και οσο ναναι το 20% στα 400 ευρω ειναι πιο καλη φαση να κερδισεις 80...αμα εχει το carrefour την εκδοση με little big planet/resistance 2 στα 399 οπως οι αλλοι και οχι σε καμια εξωπραγματικη τιμη, και με την εκπτωση πεφτει στα 319, ειναι συμπαθητικο...δεν πλησιαζει καν το xbox βεβαια σε value4money, αλλα γινεται αρκετα λιγοτερο ληστεια...
jowl_tnt Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Thrylos7 είπε: ...με τις τιμες που εχουν οι 2.5" στην αγορα παιρνω με 65 ευρω 320αρη και τον αλλαζω τον 20αρη μεσα στο κουτακι Ψάξ'το καλύτερα αυτό. Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα...
Thrylos7 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 jowl_tnt είπε: Ψάξ'το καλύτερα αυτό. Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα... δεν νομιζω να χρειαστει ποτε να το κανω, παντως αν χρειαστει σιγουρα θα το ψαξω, στη χειροτερη περιπτωση φανταζομαι θα πρεπει να βρω το ιδιο μοντελο 120gb που φοραει ο δισκος του elite...παλι, ειδικα μετα απο καιρο θα γινει αρκετα οικονομικα...
jowl_tnt Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Μπορείς να φτιάξεις μόνο 120άρι με έναν WesternDigitalBevs που στοιχίζει 40 ευρώ. Αν βρεις και και κάποιον φθηνό original 20άρι με άλλα τόσο euros, είσαι κερδισμένος...
Thrylos7 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 jowl_tnt είπε: Μπορείς να φτιάξεις μόνο 120άρι με έναν WesternDigitalBevs που στοιχίζει 40 ευρώ. Αν βρεις και και κάποιον φθηνό original 20άρι με άλλα τόσο euros, είσαι κερδισμένος... τον 20αρη τον εχω ηδη παρει απο ebay με 21 ευρω οπως προειπα...οποτε αν μεθαυριο χρειαστει ο 120αρης θα βρισκεται και φτηνοτερα απο 40...Αν δηλαδη μεχρι τοτε δεν εχει βγαλει κανενα 200αρη οποτε θα ψαξουμε το αντιστοιχο μοντελο του 200αρη με 50 ευρω και θα ειναι ακομα καλυτερα . Προσωπικα τον δισκο δε τον χρειαζομαι, μονο το street fighter θελω να κατεβασω απο xbox live, και δυστυχως δε χωραει στη μνημουλα που εχει μεσα, ειναι 380mb. Αλλα οταν ψαχνοντας βρηκα την 512mb με 15 ευρω και στον 20gb δισκο με 21 ευρω...ε προφανως πηρα το δευτερο, και η δυνατοτητα αναβαθμισης του αχρειαστη ας ειναι, αλλα υπαρχει...
Narayan Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Πήγε ένας φίλος κατόπιν παρότρυνσης μου στο Carrefour Ρέντη για το Arcade και με ενημέρωσε πως έχουν μείνει μόνο 1-2 Jasper στην ντάνα... τα υπόλοιπα είναι πλέον 14.2Α και γράφουν "256MB Memory Unit" μπροστά (φαίνεται τα είχαν στην αποθήκη και τα έβγαλαν όταν τελείωσαν τα υπόλοιπα). Επομένως προσοχή σε όποιον πάει τώρα να γράφει "256MB Memory" σκέτο και στο πίσω μέρος 12.1Α (φαίνεται αν σκίσετε λίγο το χαρτόνι). Α, και λίγα τα λόγια μερικών για "προμήθειες" κτλ... το Carrefour ανέκαθεν έβγαζε καλές προσφορές, όπως πέρσι με το Premium + παιχνίδια στα €200 ή το καλοκαίρι που έβγαλε πάλι -20% τα videogames και πήρα το Wii μου... δεν είναι σαν το Πλαίσιο / e-shop που αν δεν κατεβάσουν οι άλλοι τις τιμές δεν κάνουν τπτ μόνοι τους.
Bourdoulas Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Η αλήθεια είναι ότι τα Carrefour κάνουν κάτι πολύ καλές προσφορές κάθε τρεις και λίγο. Και ειδικά αυτό με την κάρτα (δηλαδή -20% σε διάφορα προϊόντα). Έτσι γλυτώνεις το ΦΠΑ.
Socratis_g Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 πλαισιο πειραια δεν ειχε. πλαισιο βουλιαγμένης ειναι γυρω στα 5-6 arcade jasper. Εχω πάθει πλάκα!!! Τοσο αθορυβο!!!???
01010101 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Παιδια δευτερα η τριτη μαλλον θα κατεβω Αθηνα...Μπορειται να μου προτεινεται ποια μαγαζακια να επισκευθω για jasper?
Socratis_g Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 01010101 είπε: Παιδια δευτερα η τριτη μαλλον θα κατεβω Αθηνα...Μπορειται να μου προτεινεται ποια μαγαζακια να επισκευθω για jasper? Πλαισιο βουλιαγμένη και συνταγμα λογικά θα βρείς.
01010101 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Ευχαριστω Socratis_g θα περασω να κοιταξω.
chrinsomnias Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Πηρα απο Πλαισιο Γλυφαδας το Jasper (arcade)την Κυριακη !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.