Tuko Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Είχε και Premium Narayan; Και την κάρτα τους, την βγάζεις επι τόπου με οποιαδήποτε αγορά;
krokos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 γεια σας παιδες... Πήγα για σκληρό δίσκο στο Πλαισιο, και έφυγα με XBOX360 ARCADE (12.1V, MEMORY 256 -OXI MEMORY UNIT- και την γνωστή εγκοπή στο τροφοδοτικο) + wirless χειριστήριο στην τιμή των ........................................................................................................................................... 169 ευρω η προσφορά ειναι και στο internet....κομμάτια δεν υπήρχαν... πήρα το τελευταίο... Για άλλο πήγαινα , άλλο πήρα.... Ερωτήσεις??? το τροφοδοτικό πόσα watt είναι?? απάντηση: 175 watt... τι να πω, μάλλον τους έχουν περισσέψει... Αυτά για την ώρα -----Προστέθηκε 20/12/2008 στις 11 : 41 : 55----- Τώρα είδα και τον Narayan.... καλή τιμή αλλά σε έφαγα.... (το XBOX πρέπει να είναι το ίδιο.) Ξεπουλάει η MS μάλλον σήμερα.....καμιά καλυτερη τιμή σε κανα άλλο μαγαζί???
shadowmann Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Τώρα είδα και τον Narayan.... καλή τιμή αλλά σε έφαγα.... (το XBOX πρέπει να είναι το ίδιο.) Ξεπουλάει η MS μάλλον σήμερα.....καμιά καλυτερη τιμή σε κανα άλλο μαγαζί??? σε πιο πλαίσιο πηγες ? και πως τον έφαγες καλε?! εσύ το πήρες 169 ενώ εκείνος 143 άντε να το πάρο και εγώ απόφαση να πάω να τσιμπήσω ένα!
Icecut Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Στα 169 ειναι και 2ο χειριστήριο ασύρματο,οπότε μια η άλλη έρχεται!Πάντως μέχρι χθές που έμπαινα πλαίσιο κ τα χάζευα 189 τα είχε ενώ και σήμερα αν προσπαθήσεις να το πάρεις απο πλαίσιο στα 189 στο βγάζει ενώ στην αρχική σελίδα λέει 169.Γιατί??
epsilon753 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Το carrefour Μακεδονία, ξέρει κανείς τι πουλάει; Αν έχει δηλαδή Τζάσπερ; Καλή προσφορά σήμερα...αν είναι να αλλαξοπιστήσουμε...
krokos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Πρέπει να είναι νέα προσφορά..ουτε ο πωλητές δεν την ήξεραν.. Πόσο πάει το ασύρματο?? 26 ευρώ??? -----Προστέθηκε 20/12/2008 στις 12 : 20 : 09----- Το πήρα στο πλαισιο προς ΙΚΕΑ....πριν το νοσοκομείο ΑΓ ΠΑΥΛΟΣ...ΘΕΣ/ΚΗ
Thrylos7 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 καλα ειμαι πολυ κολοφαρδος, χτες ζητησα να μου το κρατησουν στο Πλαισιο γιατι δεν ηθελα να το κουβαλησω και θα το επαιρνα σημερα, και επεσε η τιμη αλλα 20 ευρω Πολυ καλη η προσοφορα του carrefour, αλλα το δευτερο χειρηστηριο επιβαλεται, και με 26 ευρω δεν παιρνεις ουτε απο ebay ευκολα (τα πιο φτηνα ειναι απο honk kong στις 18 λιρες αρα κανα 20ρικο και αγνωστα μεταφορικα οποτε το 26αρι το πιανεις ευκολα). Αν το carrefour εβαζε το -20% στην κανονικη τιμη που εχει διαμορφωθει τον τις τελευταιες εβδομαδες, δηλαδη τα 159 εκει θα μετραγε ασχημα και παρατα και τα controllers ...127 θα εκανε oOoO
krokos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Εγώ παντως δεν κατάλαβα γιατί συμβαινει αυτή η πτώση?? Την συμφέρει την MS??? Δηλαδή το Πάσχα πού θα πάει η τιμή??? Θα την δίνουν δώρο στο skip (το μεγάλο των 6 κιλών)??? βλέπω την sony να το χάνει το παιχνίδι.....
Thrylos7 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Εγώ παντως δεν κατάλαβα γιατί συμβαινει αυτή η πτώση??Την συμφέρει την MS??? Δηλαδή το Πάσχα πού θα πάει η τιμή??? Θα την δίνουν δώρο στο skip (το μεγάλο των 6 κιλών)??? βλέπω την sony να το χάνει το παιχνίδι..... η επισημη τιμη της MS ειναι 179 το arcade. Αποκει και περα τα καταστηματα λογω ανταγωνισμου και χριστουγεννων διαμορφωσαν τις τελευταιες εβδομαδες σαν τιμη τα 159 απο τη στιγμη που εχουν το περιθωριο κερδους με βαση το ποσο το παιρνουν. Ολα νομιζω αρχισαν με το multirama που την προηγουμενη κυριακη ειχε βαλει αυτην την τιμη σε φυλαδιο προσφορων, και καποιοι ακολουθησαν (βλεπε Πλαισιο που εχει και κοντρα...). Αποκει και περα εβγαλε και το Πλαισιο τα bundles με το δευτερο χειρηστηριο εκμεταλευομενο το γεγονος οτι δεν ξερει πολυς κοσμος οτι το ασυρματο χειρηστηριο κανει μονο 35 ευρω πλεον, εχει μεινει στο 45-50 πολυς κοσμος. Αρα τσιμπαει +30 ευρω στο 159, το κανει 189 και σου πασαρει και το δευτερο χειρηστηριο, πρακτικη εκπτωση μονο 5 ευρω απο αυτο το bundle, αλλα με βαση το οτι πολλοι δεν ξερουν την νεα τιμη χειρηστηριου, νομιζουν οτι ειναι εκπτωση 15-20 ευρω και τσιμπανε. Αποκει και περα πιστευω το 169 που πηγε σημερα η τιμη ειναι καθαρα απαντηση στο carrefour και πολυ πιθανον τη δευτερα να επιστρεψει στα 189...αρα οποιος θελει ας παει σημερα καλου κακου. Το λεω αυτο γιατι τα 169 δεν ειανι τυχαια τιμη. Αν το εριχνε στα 179 που ειναι μια λογικη πτωση παλι το carrefour θα εβγαινε ελαχιστα φτηνοτερο 143+35=178 για το ιδιο προιον αλλα στα 169 το χτυπαει αρκετα... Σε καθε περιπτωση παντως η κονσολα ειναι ευακιρια σε αυτες τις τιμες...η sony πουλαει 119 το ps2..ελεος... Ακομα και ps3 να θες να παρεις, η τιμη του xbox ειναι τοσο χαμηλη πλεον που δωσε 143 παρε το 360 παιξε 2-3 μηνες και καπου εκει το φεβρουαριο που η sony θα νιωσει και θα κανει γενναιο price cut αναγκαστικα, το ps3 θα πεσει ενα 100αρικο στην τιμη οποτε πας και το παιρνεις και αυτο, μπαινεις μεσα κατα 43 ευρω απο το να το επαιρνες σημερα, αλλα εχεις καταληξει και με τις 2 κονσολες....δε συμφαιρει?
Narayan Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Στο Carrefour Ρέντη υπάρχει ακόμα το βουνό με τα Arcade Jasper... το διπλανό βουνό με τα Pro 60GB είναι 14.2Α.
telegamesvg Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Για Xbox 360 premium Jasper πρεπει να περιμενουμε ακομη ?
kabamaru21 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 ψιλο offtopic αλλα το vallhala ποτε το περιμένουμε?
klainmaingr Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Η λογική λέει του χρόνου Νοέμβριο/Δεκέμβριο.
Tuko Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Για Xbox 360 premium Jasper πρεπει να περιμενουμε ακομη ? Αυτό περιμένω και εγώ...δε βλέπω φως ακόμα....
Thrylos7 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 με την τιμη που εχει το arcade ρε παιδια τι να το κανεις το premium...εγω παιρνω σε λιγο το arcade, εχω ηδη παρει και ενα δισκο 20gb απο ebay με 21 ευρω και δε μου λεει κατι το premium...επειδη ειναι 60αρης ο δισκος? με τις τιμες που εχουν οι 2.5" στην αγορα παιρνω με 65 ευρω 320αρη και τον αλλαζω τον 20αρη μεσα στο κουτακι ΑΝ ηθελα πχ παραπανω, και μελλοντικα θα γινει και ακομα φτηνοτερα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.