Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Jasper

neovdr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το KVM που λεει ο φιλος παραπανω κανει ακριβως αυτη τη δουλεια, ωστοσο δεν ξερω αν υπαρχει με ψηφιακη συνδεση (dvi/hdmi) και αν υπαρχει φοβαμαι το κοστος του... αν παντως υπαρχει και ειανι φτηνο ειναι η καλυτερη λυση.

Διαφορετικα αν δε θες να αλλαζεις βυσματα αναγκαστικα πρεπει να συμβιβαστεις ειτε το PC ειτε το xbox στην VGA θυρα της οθονης...δεν ειναι και τιποτα τραγικο παντως...

Στην περιπτωση dvi->hdmi ο ηχος παει περιπατο οποτε πρεπει με αλλο τροπο να τον βγαλεις απο το xbox. Λογικα μπορεις να χρησιμοποιησεις το standard definition καλωδιο που δινει μεσα το xbox Και αποκει να χτησιμοποιησεις μονο τα καλωδια του ηχου για να τον παρεις...

• Απαντ. 176
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λοιπόν, αγόρασα το Arcade απο Πλαίσιο συντάγματος.

http://www.360drives.com/profile/4411

Sega Superstars Tennis bundle.

TEAM:ADUE

LOT:0839

Ειναι Jasper αλλα με 175w τροφοδοτικό οπως σας ελεγα. Επισης δεν εχει το NXE αλλα το παλαιό dashboard ... και αυτο που με παραξενεψε ειναι οτι ενω στο κουτι διαφημίζει DVD με Arcade games collection + DVD με SEGA Superstars Tennis ...μεσα εχει μονο το Tennis.

Δημοσ.
Λοιπόν, αγόρασα το Arcade απο Πλαίσιο συντάγματος.

http://www.360drives.com/profile/4411

Sega Superstars Tennis bundle.

TEAM:ADUE

LOT:0839

Ειναι Jasper αλλα με 175w τροφοδοτικό οπως σας ελεγα. Επισης δεν εχει το NXE αλλα το παλαιό dashboard ... και αυτο που με παραξενεψε ειναι οτι ενω στο κουτι διαφημίζει DVD με Arcade games collection + DVD με SEGA Superstars Tennis ...μεσα εχει μονο το Tennis.

Κοίτα καλύτερα μέσα στο κουτί, το 2ο DVD πρέπει να είναι κάτω από εκεί που ήταν το tennis.

Δημοσ.

Στο πλάι ήταν το tennis .. κοίταξα αν και οχι πολύ σχολαστικά αλλά δεν είχε άλλο dvd μέσα.. βαριέμαι να ξανακοιτάξω τώρα έτσι και αλλιώς για δώρο πάει :P

Δημοσ.

v0rtex έχω πάρει ακριβώς το ίδιο 0839 adue με 175watt psu αλλά η τροφοδοσία είναι 14.2 amp , το δισκάκι Arcade Games είναι μέσα στην θήκη του Sega Superstars Tennis... αν δεν σου δείχνει 256mb μνήμη χωρίς να βάλεις κάρτα δεν είναι jasper...

Δημοσ.

Πήρα πριν από λίγο από Carrefour Ρέντη ένα XBOX 360 Arcade με Sega Superstar Tennis... είχε μία ντάνα με 20+ κομμάτια, ΟΛΑ 12.1Α που έγραφαν "256ΜΒ Memory" αντί για "256MB Memory Unit" στη συσκευασία.

Θα βγάλω και φώτος αν θέλει κάποιος B)

Δημοσ.

γραφει 12.1Α στο κουτι ναι, για την μνημη δεν εχω κοιταξει στο dashboard κλπ αλλα φαινεται το τσιπακι στην μητρική.

Επισης το θηλυκό βυζμα του τροφοδοτικου (πανω στο xbox) ειναι οπως πρεπει να ειναι ..απ τις φωτογραφιες του jasper που εχουν κυκλοφορήσει.

Δημοσ.

Να κάνω και εγώ μια ερώτηση μάλλον αστεία αλλά ποτέ δε ξέρεις τι μπορεί να βγεί!?στην έκδοση arcade λοιπον αν δε κάνω λάθος έξοδος για hd δεν υπάρχει...ουτε hd composite σωστά?γιατί λοιπόν κάποιος να πάρει αυτή την έκδοση,εκτός και αν προορίζεται για δώρο,αφού hd παιχνίδια δε πρόκειται να παίξει ποτέ του?!οκ η καινούρια μητρική μπορεί να είναι σούπερ να μη καίγεται όπως τα παλια,αλλά παρόλα αυτά τρέχετε να πάρετε arcade?μήπως κάπου χάνω εγώ?

Δημοσ.

υπάρχουν 2 έξοδοι για HD στα arcade όπως και σε κάθε xbox, οι έξοδοι εικόνας έιναι ΙΔΙΕΣ. HDMI και πατενταρισμένη έξοδος που αναλόγως το καλώδιο βγάζει Composite - VGA κλπ.

128348-1-1.jpg

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι οτι έχω λιγάκι μπερδευτεί..όλα τα xbox έχουνε την ίδια έξοδο για εικόνα?δηλαδή hdmi έτσι κ αλλιώς θα έχω όποια έκδοση κ αν πάρω?μα στο κουτί πάνω στα μεν arcade δεν αναφέρει τίποτα για hdmi ενώ στα άλλα αναφέρει για hdmi composite ενώ στην ακριβότερη έκδοση λέει καθαρά για hdmi έξοδο.Αν είναι έτσι τότε πραγματικά το arcade δεν έχει να ζηλέψει κάτι σε σχέση με τις υπόλοιπες,τουλάχιστον για όσους δε θέλουν σκληρό δίσκο κ headset..σωστά?η φωτογραφία είναι απο arcade?

Δημοσ.
φιλε Narayan βγαλε φωτογραφιες και πες μας ποσο το πηρες

p1030692az9.th.jpg

p1030694hj9.th.jpg

p1030697kj9.th.jpg

Το πήρα στα €143 αντί για €179 που είναι η κανονική του τιμή, καθώς χθες και σήμερα τα Carrefour έχουν όλες τις κονσόλες και τα video games -20% με την κάρτα τους...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...