Thrylos7 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Αφου σου αρεσε η σειρα παρτο...με 5 ευρω φιλε σημερα δεν πινεις ουτε φραπε! αυτο λεω και εγω...5 ευρω ειναι τσαμπα, αλλα θα προτιμουσα κανενα beat'm'up να ειμαι ειλικρινης. Η σειρα μου αρεσε πολυ στο PC, αλλα φοβαμαι το χειρισμο χωρις ποντικι, αλλα ευτυχως δεν ειναι fast-paced, ειναι stealth φαση...
sironoui Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 To SF 2 HD remix είναι γύρο στα 300 mb αγόρασε μια κάρτα μνήμης 512 mb και είσαι οκ.Άλλος τρόπος δεν υπάρχει να το παίξεις(ούτε dvd ούτε μέσω usb).
Socratis_g Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Σε ποιο πλαίσιο βρήκες Jasper?? Σκεφτομαι κ γω να παρω 2ο Χ360. με 160 ευρώ που κάνει δεν παίρνεις ούτε κινητο καλό.
afentiko Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Πήγ<α σήμερα πλαίσιο και δεν βρήκα ούτε ένα arcade.Μου είπαν ότι ήρθαν σήμερα το πρωί και τα 4 και τα πήρε όλα ένας!!!!!!!!!!!!!!!
Socratis_g Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Πήγ<α σήμερα πλαίσιο και δεν βρήκα ούτε ένα arcade.Μου είπαν ότι ήρθαν σήμερα το πρωί και τα 4 και τα πήρε όλα ένας!!!!!!!!!!!!!!! σε ποιο κατάστημα?
afentiko Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Ναι ρε φούστη μου, πήγα εκεί, έπιασε και βροχή και τα είχαν πάρει όλα.
nikos21aek Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Παιδία λίγο βοήθεια στο καινούριο θέμα που άνοιξα.Το είχα γράψει εδώ αλλά τελικά άνοιξα καινούριο θέμα και απλά διορθώνω το post μου εδώ.
dp@pa Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Παιδιά σκέφτομαι μετά τις γιορτές να αγοράσω ένα ΧΒΟΧ360.Το θέλω με 2 χειριστήρια γιατί ειναι οικογενειακή υπόθεση τα 2πλά με τον αδερφό μου.Επειδή δεν ξέρω καθόλου τι παίζει τι διαφορά έχουν οι διάφορες εκδόσεις του ΧΒΟΧ arcade,pro,value,elite και επειδή έχω ακούσει ότι το XBOX αναβαθμίζεται κιόλας.Π.Χ μπορείς να το πάρεις χωρίς σκληρό και να βάλεις εσύ έναν δικό σου ή να αλλάξεις διάφορα.Μπορεί κάποιος να μου δόσει τα φώτα του;Οι κύριες ερωτήσεις μου είναι: 1)Oι διαφορές αναμεσα στις εκδόσεις ποιές είναι; 2)Ποιό είναι το οικονομικότερο-αποδοτικότερο πακέτο που μπορώ να πάρω;( κονσόλα, χειριστήριο,ενδεχόμενο σκληρό ή οτιδήποτε άλλο) Υ.Γ το ΧΒΟΧ θα τσιπαριστεί από την πρώτη κιόλας μέρα. Εγω σου προτεινο να παρεις, το Arcade. Που ειναι πιο φτηνο. Απλα το θεμα εδω ειναι ποσο χωρο θελεις να εχεις? και αν πιστευεις πως θα παιζεις απειρα παιχνδιια, και ονλινε, τοτε θα σου ελεγα να παρεις το επομενο βοχ που εχει 60 gb μνημη. Η καλυτερη λυση αφου δεν θα εχεις προβλημα μετα οταν θελεις να αγωρασεις εχτρα Hardrive που κοστιζει αρκετα και δεν σου συμφερει. Η διαφορες ειναι στο Hardrive, Το arcade version σου δινει memmory card, HDMI. Το αλλο σου δινει Hard drive και HDMI.
Socratis_g Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 To πλαίσιο στη στουρνάρη έχει φέρει κάτι τελευταία κομμάτια. Οποιος προλάβει και τα κάψει πρώτος τα πήρε. χαχα Μπλακ χιουμορ Το απογευμα παιζει να παω πλαισιο βουλιαγμένης. θα ενημερώσω.
kage Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 επίσης σε ένα wiki που έδωσε ο φίλος πιο πάνω λέει πως μονο το elite έχει hdmi..?είναι έτσι? http://en.wikipedia.org/wiki/Xbox_360 edit: στην arcade απλα δεν εχει ethernet καλωδιο μεσα στο κουτι
neXTgen Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 τι λέτε ρε παιδιά .. δεν έχει το arcade ethernet ? θα τρελλαθούμε τελείως...
xaros73 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Μην γραφετε πα...ιες! No ethernet - no Live. Δεν γινονται αυτα τα πραγματα. Εκτος και αν ειναι ειδικα bundle για την Ελλαδα αφου σου λεει δεν υποστηριζουμε το Live ετσι κι'αλλιως τι να το κανουνε το ethernet!!! :lol:
v0rtex Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Απ οτι καταλαβα δεν εχει αγορασει κανεις ακομα ε ? Αν εχει παρει κανεις Jasper θελω να μου πει εαν το τροφοδοτικο ειναι 175w η 150w και το TEAM/LOT.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.