Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Jasper

neovdr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μη μας κρατας σε αγωνία...

Δώσε τις πληροφορίες ΤΩΡΑ!

Το πιο πιθανό bundle για jasper που κυκλοφορεί σήμερα είναι το 845 του lips. Δεν καταλαβαίνω την καούρα σας ρε παιδιά.. Μέσα στις γιορτές (ή λίγο μετά) όλα θα είναι jasper εκ των πραγμάτων. Δείτε μέσα στο bundle που λέω για τα amber και λογικά θα είστε ΟΚ..

• Απαντ. 176
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

το lips ΔΕΝ έχει παραθυράκι... ενδεχομένως σαν 845 να είναι ΔΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ όμως με κλειστό κουτί.

________

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1201662&catalog=12&category=1000000363

αυτό είναι το bundle, είναι arcade έχει ΜΕΣΑ το tennis και έξω ένα ακόμα χειριστήριο και με LOT 839 είναι JASPER στο ΠΛΑΙΣΙΟ.

πήγα και σε γερμανό, και multirama και ΠΛΑΙΣΙΟ. έχουν όλοι το ίδιο arcade, απλά ο γερμανός δίνει μια ακόμα πατάτα-game (αντί του 2ου joypad) και ο γερμανός δε δίνει 2ο joypad αλλά τό χει 30 ευρώα λιγότερα.

σας μιλώ για το ίδιο κουτί με LOT:439 και τα Τeam ADUE , Q2a-00019 (τυπωμένο στο κουτί -εμπεριέχεται- το τένις και ένα ακόμα compilation).

MONO στο ΠΛΑΙΣΙΟ διαβάζει κανείς καθαρά στο παραθυράκι :12.1A = ΑΡΑ ΕΧΟΥΜΕ JASPER

είναι παλαβό, μετά το πλάισιο πήγα στα άλλα όπου είδα καθαρά (σκίζω λίγο το χαρτάκι πάντα αριστερά για να φανεί) 14.2 ....) ξαναγύρισα και το επιβεβαίωσα (προφανώς από τη χαρά μου με πήραν χαμπάρι και τα παιδιά εκεί, και δεν ξέρω πλέον κατά πόσο υπάρχουν αυτά τα 2 κουτιά ακόμα)

αλλά όπως λέει και ο klainmaingr από δω και πέρα όλα jasper θα έρχονται. σωστά.

δεν είναι θέμα καούρας φίλε, απλά είμαστε στις γιορτές και στις μέρες αυτές θα αγοράσω (μιλάω για μένα) μια next-gen κονσόλα (την best-selling -ο θεός να την κάνει next-gen- την ξεφορτώθηκα, δεν υποφέρονταν τα μεγάλα κεφάλια..., την άλλη την αποφεύγω πλέον μιας και η απεχθής εταιρία της ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ κανονικά, έχει και τα διπλά λεφτά, ΚΑΙ δεν τσιπάρεται) .

ε, λοιπόν μαθαίνω πως τα προβλήματα με τα RROD σχεδόν εξαλείφονται με τη jasper που τυχαίνει να κυκλοφορεί ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ. δεν θα κυνηγήσω το συμφέρον μου ? μην τρελλαθούμε, απλή έρευνα αγοράς είναι...

λοιπόν βουρ για jasper !

Δημοσ.

Πώ πω special.Αυτό ακριβώς το πακέτο ήθελα να αγοράσω.Ωραία νέα φίλε!Μας έκανες όλους χαρούμενους και ήσουν καλό παιδί που μας ενημέρωσες, μάλλον θα σε ανταμοίψει ο Αϊ Βασίλης(με ένα xbox φυσικά:lol:)

Δημοσ.
Το πιο πιθανό bundle για jasper που κυκλοφορεί σήμερα είναι το 845 του lips. Δεν καταλαβαίνω την καούρα σας ρε παιδιά.. Μέσα στις γιορτές (ή λίγο μετά) όλα θα είναι jasper εκ των πραγμάτων. Δείτε μέσα στο bundle που λέω για τα amber και λογικά θα είστε ΟΚ..

Αυτά είναι γνωστά φιλαράκι. Το θέμα είναι τώρα τι γίνεται.

Δε θα χαλάσει κανέναν να μας πει που το βρήκε και να μη ψαχνόμαστε σε όλα τα μαγαζιά και κοιτάμε ταμπελάκια...

Να΄σαι καλά neXTgen.

Δημοσ.

Πάντως αν το σκεφτεί κανείς σε αυτή τη χρονική περίοδο δεν μετράει τόσο πολύ γιατί μέχρι να σου χαλάσει θα σου βγεί το επόμενο χ κουτί!!!

Δημοσ.
Πάντως αν το σκεφτεί κανείς σε αυτή τη χρονική περίοδο δεν μετράει τόσο πολύ γιατί μέχρι να σου χαλάσει θα σου βγεί το επόμενο χ κουτί!!!

Μάλλον δεν έχεις δεί 360 να ξεψυχάνε στο μήνα πάνω γι αυτό το λές ;)

Δημοσ.

μια ερώτηση

το πακέτο ας πούμε Microsoft XBOX360 Arcade Bundle & Microsoft Wireless Controller που δεν έχει σκληρό δίσκο μπορεί να πάρει στο μέλλον?υπάρχει η υποδοχή δηλαδή?

Δημοσ.
Μάλλον δεν έχεις δεί 360 να ξεψυχάνε στο μήνα πάνω γι αυτό το λές ;)

Κοίτα το προηγούμενο χ κουτί μου που ήταν launch τα τίναξε τώρα και έβγαζε φωτιές και έκανε σαν ελικόπτερο! Η πιθανότητα να τα τινάξει χ κουτι πάνω στο μήνα είναι πλέον πολύ μικρή.

Δημοσ.

Ολη η ανθρωποτητα(και ενα σημαντικο κοματι εξωγηινων) περιμενουν το πρωτο jasper xbox 360 που θα εμφανισει τα 3 λαμπακια!!

Δημοσ.
Ολη η ανθρωποτητα(και ενα σημαντικο κοματι εξωγηινων) περιμενουν το πρωτο jasper xbox 360 που θα εμφανισει τα 3 λαμπακια!!

LOL έγραψες federer!!! Και ξέρετε ποιος θα βρεί jasper που θα βγάλει 3 λαμπάκια? Γίνεται μάχη αυτή τη στιγμή ανάμεσα σε Chuck Norris και Μάκη Τριανταφυλλόπουλο:P

Δημοσ.

Πηγα σημερα για jasper hunting μια και ψηνομαι να ξαναπαρω xbox360 μετα απο 2 χρονια που πουλησα το προηγουμενο μου (χριστουγεννιατικα παλι).

Βρηκα jasper στο Πλαισιο (εγγυημενο απο το 12.1Α) σε 2 πακετα arcade...

Δεν ψωνισα αλλα θα το κανω συντομα μαλλον.

Εχω 2 ερωτησεις. Εχω αποφασισει να παω για την εκδοση arcade στα 189 που εχει μεσα δευτερο wireless controller και το sega tennis. Δεν με ενδιαφερει η απουσια δισκου αλλα θελω οπωσδηποτε να κατεβασω το street fighter 2 HD remix και φοβαμαι οτι χωρις δισκο αυτο δε γινεται σωστα? Ή μπορω ισως να το βρω σε εκδοση DVD ή κατι τετοιο? ή να το κατεβασω σε usb stick συνδεμενο στο xbox, γενικα υπαρχει αλλος τροπος?

Παντως τα 60 ευρω παραπανω που κανει η εκδοση PRO δεν τα αξιζει κατα τη γνωμη μου ο δισκος και τα 2 παιχνιδια της πλακας που δινει μεσα, για τα παιχνιδια ουτως ή αλλως ειναι για τα μπαζα (χωρια που ολοι ξερουμε οτι μεθαυριο θα εχω οσα θελω με 2ε το καθενα...) και ο δισκος απο ebay κανει κανα 35αρι ο 20αρης, 50 ο 60αρης...και ο 20 ειναι αρκετος προφανως!

Δευτερη ερωτηση, επειδη θελω να το λιωσω λιγο κανα μηνα να σιγουρευτω οτι δε θα ψοφησει πριν βαλω firmware και χαθει η εγγυηση, χρειαζομαι ενα αυθεντικο παιχνιδι για να το κανω αυτο. Καμια προταση σε φτηνο μεταχειρησμενο ή καμια καλη προσφορα σε καποι ομαγαζι σε καποιο καινουριο? Μιλαμε για μεχρι 15 ευρω ξερωγω... Εχω βρει αυτο :

http://www.papasotiriou.gr/product.ghardware.asp?pfid=1568634&prid=822893

που η σειρα μου αρεσει πολυ στο PC, και εχω βαλει και αγγελια ζητησης για μεταχειρησμενο dead or alive 4 που το ειχα λιωσει παλιοτερα, αλλα εχετε κατι να προτεινετε εσεις?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...