Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Jasper

neovdr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 176
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα παιδια!Λοιπον αυριο λεω να παω να παρω και γω ενα xbox και αν τα καταφερω να δω τα στοιχεια χωρις να το ανοιξω και καταλαβω οτι ειναι jasper θα ειμαι πανευτυχης. Αυτο που θελω να ρωτησω εγω ειναι το εξης. Επειδη παω για το arcade αυτο με τα παιχνιδια uno+pacman μεσα θελω να ρωτησω τι διαφορες εχει απο τα υποοιπα xbox.premium δηλαδη και elite.Αν δηλαδη αργοτερα παρω ενα σκληρο και τον βαλω στο arcade θα γινει premium; Αλλες διαφορες εχουν; Ευχαριστω πολυ!

Δημοσ.

Η μόνη διαφορά είναι ο δίσκος, το χρώμα, τα παιχνίδια και τα αξεσουάρ ( καλώδια, ακουστικά κλπ) ουσιαστηκά δλδ καμία. Πάντως αν σε ενδιαφέρει να έχει και σκληρό καλύτερα να πάρεις το premium με τον 60αρη σκληρό παρά το arcade και ξεχωριστό δίσκο. Αν και ίσως είναι καλύτερα να πάρεις arcade με jasper. Δεν ξέρω, ξεχώρισε τις προτιμήσεις σου και αποφάσησε ;)

Δημοσ.
Η μόνη διαφορά είναι ο δίσκος, το χρώμα, τα παιχνίδια και τα αξεσουάρ ( καλώδια, ακουστικά κλπ) ουσιαστηκά δλδ καμία. Πάντως αν σε ενδιαφέρει να έχει και σκληρό καλύτερα να πάρεις το premium με τον 60αρη σκληρό παρά το arcade και ξεχωριστό δίσκο. Αν και ίσως είναι καλύτερα να πάρεις arcade με jasper. Δεν ξέρω, ξεχώρισε τις προτιμήσεις σου και αποφάσησε ;)

Να σαι καλα ρε φιλε.Μακαρι να βγαινε και το time crisis που ειδα για ps3 και στο xbox και δεν θα το σκεφτομουνα καθολου...

***αυτόματη ένωση μηνυμάτων***

jasper_find.jpg

identifying.jpg

Ειμαι αρκετα χαρουμενος γιατι αγορασα το πρωτο μου xbox και βαση των φωτογραφιων απο πανω εχω jasper. Πρεπει να κοιταξω και κατι αλλο για να βεβαιωθω οτι ειναι jasper;Επισης πως ειναι καλυτερο να το εχω; Ορθιο η ξαπλωμενο; : p

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδια ξέρετε κάποιο μαγαζί να έχει χβοχ 360 pro (δηλαδή με 60αρι σκληρό) και με jasper;;

Είναι αναγκη ...

Δημοσ.

Με 60 δεν έχω ακούσει κάτι, αλλά έχω ακούσει πολλούς να λένε ότι τα κόκκινα με τον 120αρι σκληρό (που έχει και το RE5) είναι Jasper http://tinyurl.com/c24eo7

Υπάρχει περίπτωση να έχει και αυτό http://tinyurl.com/d5qt6g (επειδή είναι καινούριο πακέτο και λογικά θα βάλανε καινούριες κονσόλες)αλλά δεν μπορείς να είσαι σίγουρος αν δεν το τσεκάρεις από κοντά

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

επειδη θα παρω και εγω xbox360 αυτες τις μερες. τα Jasper ειναι αυτα με 512MO ?

φανταζομαι οτι τα νεα πακετα elite , prenium ειναι Jasper ετσι?

Δημοσ.
επειδη θα παρω και εγω xbox360 αυτες τις μερες. τα Jasper ειναι αυτα με 512MO ?

φανταζομαι οτι τα νεα πακετα elite , prenium ειναι Jasper ετσι?

512 Memory Unit

Δημοσ.

τα καινουργια xbox με την ενσωματωμενη μνημη 512mb δεν εχουν ερθει ακομα στην χωρα μας.Οποτε φιλε Ozone η κανεις υπομονη ,η αγοραζεις arcade/jasper με 256 mb μνημη.

Δημοσ.
τα καινουργια xbox με την ενσωματωμενη μνημη 512mb δεν εχουν ερθει ακομα στην χωρα μας.Οποτε φιλε Ozone η κανεις υπομονη ,η αγοραζεις arcade/jasper με 256 mb μνημη.

512 mb ram δηλαδη.

αρα μονο το arcade προς το παρον ειναι jasper αλλα εχει 256ram.

καλα το jasper βγηκε το 2008 και ακομη δεν ηρθαν?

Δημοσ.

Ti ram ρε παιδιά...

512 mb αποθηκευτικού χώρου.. memory unit.. σκληρό.. πως το λένε :P

Ta xbox έχουν όντως 512 MB GDDR3 RAM αλλα για το memory unit μιλάνε τα παιδιά παραπάνω :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...